Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Equestria współczuję Ci bardzo Twojej straty...naprawdę, wyobrażam sobie i wiem jak Ci ciężko. Trzymaj się, tego nie da się zapomnieć, ale czas leczy rany.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:247, norma od 47 do cos ponad 900, nie pamietam jednostek. Lekarze mowia ze to jest niski testosteron.
Mój ostatanio badał ale miał inne jednostki jakieś.. bynajmniej miał w połowie.. czy to dobrze nie wiem..
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Mój ostatanio badał ale miał inne jednostki jakieś.. bynajmniej miał w połowie.. czy to dobrze nie wiem..
To sa wyniki z diagnostyki ale jak robil w innym laboratorium tez w diagnostyce to robia na innym sprzecie i inna metoda i tam norma jest cos od ok.240 do ok.750 (dokladnie nie pamietam) i ostatnie wyniki z kwietnia byly ponizej normy 231. Nie mozna tego porownywac, nawet sie nie da. Mysle ze ok.polowy normy to juz dobry wynik, zbyt wysoki tez nie jest dobry. -
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Luci mam pytanko czy pamiętasz i jeśli tak to mogłabyś dokładnie napisać jakie leki brałaś w szczęśliwym cyklu ?
Ja mam screena w tel stopki co Luci brała ale nie pamiętam ile i. Kiedy
Clo lametta ovitrell metypred i bensis (progesteron) jakoś takSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Wesołych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia kochane. Życzę wam spełnienia wszystkich marzeń i błogosławieństwa Bożego.
U mnie dziś masa gotowania na wigilię i owu hahaha działamy od wczoraj, a co mi tam.Iza34, mother84, DoveLove lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyJak tam dziewczyny po Wigiliach? Ja przetrwalam. Moj mąż zadowolony bo schudl 5 kg i zmiescil sie i dobrze wyglądał w starej juz za ciasnej koszuli. Oczywiscie sie pohwalil rodzinie no i tesciowa slowem nie powiedziala tylko doczepila sie do drugiej synowej ze przytyla, a mąż od mamusi, przepraszam -Mikolaja dostał same zakazane rzeczy- wino i czekoladki. Corka tez zadowolona z prezentow ale i tak poplakala się ze z listy prezentow dostala tylko 1, za tydz.od chrzestnej dostanie jeszcze 2 rzeczy ale jutro tez bedzie placz bo liczy ze u drugiej babci dostanie ten drugi wymarzony. My tak zdecydiwalismy o tych prezentach bo na prezent za 250zl nikogo nie stac.
-
nick nieaktualnyCo za noc. Polozylismy sie przed 1, o 3 babcia spadla z łóżka i rabanu narobila, siedzieliśmy z nią godzine zanim ochlonela, wypila herbate i znow sie polozyla, o 6 kolejna pobudka do babci, tym razem tylko mąż wstal, o 8 corka wstala, maz zjadl sniadanie i poszedl spac a ja ide do kosciola a po poludniu jedziemy do moich rodzicow.
-
A ja w niedziele skonczylam antybiityk na angine ale czulam,ze nie jestem jeszcze zdrowa i co? Dzis mam nawrot
znowu czopy na gardle, goraczka i bol kosci..jutro chce koniecznie do internisty isc. U mnie dzis 19dc i czuje w lewym jajniku klucie jak na owu.. albo przy lekach orgsnizm sfiksowal albo nie wiem.. w poniedzialek w sylwestra chce isc wreszcie na cytologie i czystosc i umawiac na styczen sonohsg. I tyle.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyA ja myślałam ze bede miala wczesniej owu ale nic z tego, do tego mierzenie temperatury jest bez sensu bo raz zrywam sie o 5, raz o 6, dzisiaj 7.30 i rozbierznosc jest nawet 0,3 st.A dzis to mam nerwa, wku...sie na babcie. Nie msm juz siły. Nic przez te swieta nie odpoczelam.