Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja owulacje mam swoją. Przy clo miałam 4 jajeczka.
Tak pomyślałam że jak bym poszła w pon na usg i gin by się zgodził na zastrzyk to w środę mogłaby być iui. Ale się z tym przespieSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Hugo mam nadzieję że jest sens, bo ja właśnie mam wyniki super i mam mieć bez stymulacji. Mówią że to wina słabej morfologii jedynie już. Ale jak się nie uda pierwsza próba to pewnie będę pchać o prochy i zastrzyki. Przy moim pco nie jestem pewna czy coś faktycznie zrzucam60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza od kiedy przestalam obsesyjnie myslec o staraniach bo i tak nic nie wychodzi to mi sie wydluzyly cykle (albo przestalam paluchem grzebac doszukujac sie plamienia hahaha). Nagle 28-30dni(wczesniej naprawde plamienia mialam wn25-26dc). Absolutnie ten cykl to byloby jak ponad 2tysiace lat temu..niepokalane.. serduszkowalismy 2razy bo bylam chora, raz za wczesnie a potem za pozno.poza tym wlasnie! Dwa razy antybiotyki,tona ibuprofenu, dwa dni temu potworne bole krzyza na @. No ni ma bata.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyA ja licze na przod i wyliczylam ze jakby dwie nastepne owulki byly do 18dc a nie jak w tym 19dc to 1-2 dni przed operacja meza bysmy jeszcze zdążyli na tą druga owulką. To ja sie biore za joge hormonalna albo za ziola ojca klimuszki bo reguluja cykl. Niby taka spokojna ta joga a daje w kosc i to po 10-15min., po wczorajszym boli brzuch.
-
Dzisiejsza temperatura przyprawila mnie o maly zawal.. nie mierzylam w ogole przeciez, ale porownujac z poprzednimi cyklami to dzis mam 29dc(wg apki dzien @) a tu uwaga..37,08
w zadnym cyklu w tym roku staran nie mialam takiej temp(w ogole takiej nie osiagalam! Najwiecej 36,9) -no jaja.. naprawde nie wierze,ze to mogla by byc ciaza przy tej chorobie i 20dniach na antybiotyku..do tego tyle ibupromu..te bole mega krzyza(nie pamietam takich silnych boli prsez rok czasu staran) pare dni temu zwistujace @.. najgorzej,ze do popoludnia jestem uziemiona na mojej wsi bo obok mam zabke i jakies delikatesy-nie kupie testu. Dopiero popoludniu maz mi przywiezie test wracajac dzis ze zjazdu ze szkoly. Ja sie tym terminem hsg martwie,ze to mi sie wszystko przesuwa..
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap a może jednak się udało
trzymam kciuki! Koniecznie daj znać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 09:07
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Lucecita wrote:Czesc dziewczynki,
nasz synek postanowił zrobić nam niespodziankę i wczoraj przyszedł na świat
poród sn, expresowy, mam 4 szwy, czujemy się dobrze.
nie moge sie na niego napatrzecprzytulic swoje dziecko po tylu latach czekania to jest cos niesamowitego, kazdej z was tego zycze, walczcie, bo jest o co !!
pozdrawiamy i nieustannie za wszystkie staraczki trzymam kciuki !
Ogromne gratulacje! Dużo zdrówka dla was