Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugo87 wrote:Koleżanka w każdą ciążę z tsh zachodzila ponad 4 i nie miała żadnych problemów z zajściem. Przypuszczam że moje tsh przed ciąża też było ponad 3 bo w ciąży miałam prawie 4 i zaczęliśmy zabijać najmniejsza dawka.
Teraz mam tsh bez leków ponad 3. Reszta w porządku z badań tarczycowych.
Na każdego działa co innegoJak ja miałam ponad 2 tsh to już mi okres szwankował. A moja ciocia miała tsh ponad 3 i ft3 i4 podniesione i prawdopodobnie przez to poroniła
-
nick nieaktualnyJa ten cykl mam cos pokrecony. I tak sie zlozylo ze w pierwszej fazie mierzylam temp. 7-7.30 a teraz, w sumie od spodziewanego skoku o 6.10 i te temp. sa niemal na tym samym poziomie, do tego pokrecony sluz bo jest go duzo i potrafi byc rozciagliwy ale nieco metny a po poludniu potrafi zrobic sie juz sucho, szyjka niczym na trampolinie raz wysoko, raz nisko. Nic z tego nie rozumiem. Dzis 21dc i nic nie wiem. Obstawiam owulke na 18-19dc ale ten śluz mnie zwodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 17:21
-
nick nieaktualny
-
Wg mnie można porównywac. Ale też każdy przypadek jest inny. Bezdzietne pary często borykają się z niepłodnościa idiopatyczna. Na wątku o inseminacji jest sporo par które mają problem po męskiej stronie. Szczerze to z celnego serca współczuję starajacym się o Pierwsze dziecko. Nie znioslabym tego.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Hugo ja sie staram o drugie, ale czuje ze ostatnie
A planowalismy trojke pfff... nie zdaze.
U mnie 10dpo, @ sie zbliza powoli, od przyszlego cyklu startujemy z iui, jesli mi wypadnie owu jak maz bedzie mial wolne, inaczej lipa. Wtedy luty.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
No ci, którzy nie mają wcale dzieci i się starają b.długo wydaje mi sie mają, że mają gorzej...wiadomo, my też cierpimy i to bardzo, ale zawsze już to jedno dziecko mamy...jednak pragnienie zajścia w koleją ciążę jest tak wielkie, że to co czujemy wiemy tylko my...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 19:54
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyMąż pokazal mi w internecie jak ludzie chudna cwiczac joge. I wiecie co-sprobowalam dzisiaj, fajne to jest, z pozoru proste ale takie nie jest. Tylko mam dylemat co wybrac- czy joge na zrzucenie kg i plaski brzuch czy joge hormonalna. Tylko zeby byl efekt trzeba cwiczyc 5-6 godz.tygodniowo.
-
Kat83 wrote:Hugo ja sie staram o drugie, ale czuje ze ostatnie
A planowalismy trojke pfff... nie zdaze.
U mnie 10dpo, @ sie zbliza powoli, od przyszlego cyklu startujemy z iui, jesli mi wypadnie owu jak maz bedzie mial wolne, inaczej lipa. Wtedy luty.
Kat a masz jakąś stymulacje mieć przed IUI?
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Czesc dziewczynki,
nasz synek postanowił zrobić nam niespodziankę i wczoraj przyszedł na świat
poród sn, expresowy, mam 4 szwy, czujemy się dobrze.
nie moge sie na niego napatrzecprzytulic swoje dziecko po tylu latach czekania to jest cos niesamowitego, kazdej z was tego zycze, walczcie, bo jest o co !!
pozdrawiamy i nieustannie za wszystkie staraczki trzymam kciuki !Hugo87, mother84, Adele27, Emrica, Kat83, Urszulka89, DoveLove, jangwa_maua, aLunia, chabasse, santoocha lubią tę wiadomość
córka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualny
-
Lucecita gratulacje
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Gratulacje! Brzuchy to juz dawno sie sypią tylko ani ty Hugo, ani Adele, ani Kat ani Izka ani ja cos sie nie lapiemy hahaha (smiech przez lzy). Okres mi sie przesuwa przez to na to hycosy na 10stycznia na bank nie pojde.musze odwolac.mam kolejny termin na 14tego ale boje sie,se jak sie jeszcze przesunie to bede miala plamienie a nie mozna. Chyba musze zaklepac jezcze jeden termin na 17tego. Dzis mam 28dc i zero plamienia jeszcse
wg apki @ jutro albo mi to sie najpierw dwa dni bedzie rozkrecac,potem dnia dni krwawienia a potem parw dni plamienia znowu
wrrrr
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Hugo87 wrote:Luci wielkie gratulacje
szok. Ze tak szybko zleciało.
Też tak pomyślałam.. dopiero co sie starała razem z nami a już ma maluchadopiero sobie uświadomiłam jak ten czas leci..