Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
No niestety... U mnie temp spadła na łeb i szyję nawet testu nie zdążyłam zrobić..
Za to z rana przyjaciółka wysłała mi swój test ciążowy.. ehhh co za paradoks.. oczywiście pogratulowalam.. mają już jedno 3 letnie i teraz się nie starali specjalnie jakoś.. no i ma... Ehhh mila niedziela -
Adele ja wczoraj sie poplakalam z bezsilnosci jak w necie zobaczylam,ze te mamy lamy co wam polecalam na relaks w wannie to ze ta druga tez znow w ciazy (one sa jakos przed 30tką i wlasnie obie beda mialy 3dziecko tylko jedna jest juz w 3trym a druga w 1).
Ja JESZCZE wierze,ze zajde..jeszcze.. ale mi w glowie siedzi caly czas to endometrium ze to tu jest problem i jak cos to bede naciskac jeszcze na skiero na histero. No do dupy ten nasz watek. Jak zesmy tu usiadly tak siedzimy i smęcimy heheSzymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Adele przykro mi...wiem co czujesz...u mnie wśród bliskich znajomych jedną rodzi koniec lutego, druga w kwietniu...i też tak po prostu stwierdziły że zaczynają starania o kolejne i o!
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Ja w sumie kryzyu nie mam.. bardziej boli mnie to,że dalej nie wiem o co chodzi.. mam na głowie remont więc od rana z mężem działamy.. czekam aż @ przylezie bo jeszcze jej nie widać ale to kwestia godzin
-
Póki co mam dużo kremowego śluzu. A może faktycznie temp ma rację i miałam owu 18dc.. jeśli tak to byłabym dziś 12dpo a nie 15dpo ale dlaczego wtedy miałabym dziś spadek do linii podstawowej...?
-
nick nieaktualnyAle mnie dzis maz wku... Zachowal sie jak jakis... Myślałam ze bedzie bardziej rozsadny. Brak słów.
Po 2 tyg.przerwie wróciłam do cwiczen ale tylko czesci, nie daje rady, nie mam jeszcze siły. A przy tych bolacych piersiach to wszelakie skoki, pajacyki itp.odpadaja. juz fajnie bylo, lepiej sie czulam a 2 tyg.i wszystko stracone. -
Adele nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie spada do linii podstawowej czasem na jakiś dzień przed @. Nie zawsze, bo czasem dopiero jak i @ jest. A może to spadek na zagnieżdżenie? Nie ma co gdybać póki nie ma @ to nic nie wiadomo
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mi tez spada do podstawowej dopiero jak @ sie pojawi a tak to sukcesywnie spada na 2-3dni przed. Z negatywnych skutkow clo (ale do przezycia) to u mnie czestomocz (hahaha siusiam jak bym w ciunzy byla tyle ze jestem grubo przed owu) ale i bezsennosc. Gorzej ze w ulotce takich objawow nie ma wypisanych hahahaSzymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Mi spada w dzień @. Parę razy się zdarzyło,że na dzień przed @. Pozostaje czekać może w nocy dostanę i tak już zła jestem bo od dłuższego czasu miałam na weekend a w pn już plamienie i się w pracy nie mezczylam wrr... A w tym cyklu jak na złość musiało się popieprzyc ...
A na walentynki taka ladna bieliznę specjalnie kupiłam -
Adele co się odwlecze to nie uciecze
Mój M wyjeżdża na walentynki. Robimy je sobie jutro bo w sumie wraca na dwa dni teraz i ma wyjazd znowu.
Mnie tak głowa boli ze wybuchnie. Od zatok mam mega ból bo mi zawialo w sb a dziś do. Pracy już.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana