Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już też dawno nic a nic z mężem.. ehh minie @ to mam nadzieję chęci na ❤️ wrócą bo moje libido równa się zeru..
I w ogóle @ mam taką skapa,że w zasadzie cały dzień mogłabym przechodzić w jednej podpasce.. może jutro coś więcej poleci..
Iza myślę,że to nie jest coś złego,że tak bolą.. mnie w tym cyklu w ogóle dziwnie bolały raz jedna raz druga .. ja w ogóle mam mastopatyczne piersi więc dlatego też bolą -
nick nieaktualnyMnie na ogol bola rowno a teraz mam jedno "ognisko" i tam boli bardziej i to przy dotyku, do tego stopnia ze jak mnie dzis w przychodni corka walnela glowa to krzyknelam tak odruchowo ze az ludzie sie gapili. I się tak obserwuje bo boli piers gdzie mam ciemniejszy wyciek. Ogolnie w tym cyklu na bol piersi nie narzekam, duuuuzo gorzej bywalo, obym hop nie powiedziala. A jak brzuch teraz zacina.
-
Mnie zazwyczaj bolą na przemian, raz jedna raz druga, w tym cyklu do tego stopnia że muszę uważać jak synek biegnie się przytulić bo trochę mocniejsze uderzenie i jest dramat...
póki co @ nadal nie ma...plamienie ledwo widoczne, jutro powtarzam test...
ale wczoraj bolały mnie jajniki, a za chwilę boki i krzyż, generalnie jakby cały brzuch dookoła, ból był dość silny i trochę się wystraszyłam, mam nadzieję że to nic takiego -
Ange88 i jak test? Robiłaś?
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Iza a ty juz masz wynik mammo? Mze to jest kwestia nierownego bolu piersi bo cos tam sie w nich dzieje z tym wyciekiem.
Adele to wszystko z nowym lekarzem to Wasza decyzja. Posluchaj- lekarze niebardzo widza pomysl dlaczego nie macie drugiego dziecka skoro wszystko jak by jest ok. Co mogą Ci dalej zaproponowac? Iui. Potem invitro. Szukanie czy maszLUF, stymulacje, badanie nasienia ,czy endometrioza juz nie wchodzi w gre. Oni wszyscy raczej zaproponują wspomaganie rozrodu (pieknie to brzmi haha)Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyPap wyniki pewnie już sa ale dolaczaja je do karty i zeby je odebrać trzeba isc do lekarza a do niego terminy byly zajete az do czerwca, dalej zapisów nie robia. No ale jedziemy w piatek i podobno tylko z wynikami to rano w piatki przyjmie bez zapisu.
-
Ange88 no to lipa.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Ange88 dupek zazwyczaj wydłuża cykl, przynajmniej u mnie bo owu mam w 12 dc i normalnie @ powinna być w 26 lub 27 a po dupku była później i cykl trwał 29 dni bo dupek od 16.do 25 dc. U każdej może też być inaczej
Niedługo powinnam mieć wynik. PRL. Ciekawa jestem.. Ale przypuszczam że to nie to.Ange88 lubi tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualnyMąż zartuje sobie ze mnie. W nocy u s.p.babci palilo sie swiatlo (ktos byl i nie zgasil a jak babcia zyla to palilo się cala noc) i mowie rano mezowi a on w ze pewnie babcia przyszla. Opie...go bo sobie zartuje a ja slysze rozne odgłosy i czasami w nocy czuje jakby ktos stal kolo lozka a nikogo nie ma. Na zarty mu sie zebralo.
-
Hugo87 wrote:Za wysoko mam.
Tsh 2.8
Prl 19.5
Chyba zacznę brać 100 euthyroxu. Bo to.na jedno i drugie ma w tedy wpływ.
Ja przed pierwszą ciążą TSH miałam 5,35 w pół roku udało mi się zbić do 1 na euthyroxie 75, teraz już pilnuję żeby było na odpowiednim poziomie -
Iza34 wrote:Mąż zartuje sobie ze mnie. W nocy u s.p.babci palilo sie swiatlo (ktos byl i nie zgasil a jak babcia zyla to palilo się cala noc) i mowie rano mezowi a on w ze pewnie babcia przyszla. Opie...go bo sobie zartuje a ja slysze rozne odgłosy i czasami w nocy czuje jakby ktos stal kolo lozka a nikogo nie ma. Na zarty mu sie zebralo.
i dobrze że to tylko światło ja miałam gorzej...