Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Miodunka wrote:Dziewczyny, 11 dpo i jest cień cienia.
Taki trochę cud, bo to pierwszy cykl, w którym wystąpiła owulacja i pierwszy raz kiedy zaszłam w ciążę bez leków, a miałam zawsze hiperprolaktynemię i niedomogę lutealną. W dodatku karmię piersią.
Ale od 3 dpo wyraźnie czułam, że nie jestem sama. Tak samo było w poprzedniej ciąży z synem.Miodunka lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pap86 wrote:Miodunka! To dlugo u nas nie zabawilas! Brawo! to w pare z Izką
Bo Hugo i ja tez w parze do ciunzy,prawda?
Miodunka super 🙂🤗 też chciałabym mieć takie przeczucia 😅 te cykle kiedy wraca płodność są najbardziej "płodne" także super że się już udało
Pap prawda 😁😍Miodunka lubi tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Miodunka to proszę nam tu napisać co czulas? Cialo już dawało sygnały czy intuicja? Bo mam koleżankę która dwa razy w ciąży się czuła tak Samo i test był formalnościa przy drugiej ciąży bo wiedziała że jest.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Wiecie co Pani z lab powiedziała mi że morfologia jak mój ostatnio miał 7% to mało 🙄 no ale jak u Izy i Mother z mniejszą się udało to nie biorę aż tak tego do serca.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Pap, długo nie zabawiłam w tym podejściu. Jak byłam tu z Wami rok temu, to Wy odliczałyście kolejne cykle, a ja mogłam tylko powiedzieć: 450 dc, 500 dc, itd. Szybko się zniechęciłam. Wróciłam jak tylko COŚ zaczęło się dziać.
Hugolina, nie miałam żadnych objawów fizycznych, bo ich nie miewam. Dwa razy byłam w ciąży i jedynymi jej objawami był brak miesiączki i rosnący brzuch, aż do porodu. Mam takie poczucie psychiczne, takiej jakby zwiększonej uwagi zwróconej do środka. Większa cisza i spokój. Nie umiem tego wyjaśnić. Ale jest to na tyle silne uczucie, że po wczorajszym negatywnym teście dziś testowałam znowu, bo nie uwierzyłam w negatyw. -
Hugo87 wrote:Wiecie co Pani z lab powiedziała mi że morfologia jak mój ostatnio miał 7% to mało 🙄 no ale jak u Izy i Mother z mniejszą się udało to nie biorę aż tak tego do serca.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Hugo87 wrote:Wiecie co Pani z lab powiedziała mi że morfologia jak mój ostatnio miał 7% to mało 🙄 no ale jak u Izy i Mother z mniejszą się udało to nie biorę aż tak tego do serca.
To mnie zasmucilas 🤔 dziewczyny mówiły ze jak jest całkowita liczba duża to nie jest złe. Ale ta morfologia tez na na pewno znaczenie.
Ja w pon dzwonie do lekarza zapisać się ba wizytę w sprawie iui u tez zapisze męża na kolejne badanie. -
nick nieaktualnyHugo87 wrote:Wiecie co Pani z lab powiedziała mi że morfologia jak mój ostatnio miał 7% to mało 🙄 no ale jak u Izy i Mother z mniejszą się udało to nie biorę aż tak tego do serca.
A ciort wie co tam teraz u mojego jest. A teraz biedny ma wielką ochote na seksy ale troche się boimy. A w ogóle wczoraj mi powiedzial ze jeszcze nie do konca wierzy ze się nam udalo. I musze teraz go pilnowac 😋bo zmienil garderobe na wiosenna i ludzie, dziewczyny w sklepie go pytaja co zrobil ze tak schudl, w zimowej kurtce tego nie widac. -
Ja już zasypiam na siedzaco 🤦♀️🙈 ciąża jak nic
A dziś mam spotkanie babskie wieczorkiem. PAP jak Ty teraz czekając na efekty coś pijesz 😎🙈%?
Nie no ja chyba wariowac nie będę i normalnie pójdę na winko 😜😁Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
nick nieaktualnyHugo87 wrote:Ja już zasypiam na siedzaco 🤦♀️🙈 ciąża jak nic
A dziś mam spotkanie babskie wieczorkiem. PAP jak Ty teraz czekając na efekty coś pijesz 😎🙈%?
Nie no ja chyba wariowac nie będę i normalnie pójdę na winko 😜😁
No co ty. A ja smigam. Obiad ugotowalam, chałupke odkurzylam ale siły na mycia podlug to juz nie mam, teraz zwleklam sie zeby isc do córki bo szaleje na podwórku i nic im zrobic nie da. -
nick nieaktualny
-
Iza oszczedzaj prad w komórce hehe.
Hugo jak sie czujesz po iui? W ogole opowiedz jak to wygladalo. Jakims cewnikiem sie to robi? Opowiedz cos.
Kurde a moze by sie zapisac jednak do tej kliniki nieplodnosci w Wawie? moze i mi by zrobili iui?Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Iza ja jak plamiłam to mieliśmy zakaz współżycia. Ogólnie to nawet jak pytałam koło 25 tyg czy możemy to mówiła, że jeszcze nie ale wtedy już nie posłuchaliśmy
Hugo i PAP ja też piłam -
Ja też właśnie mam kolacyjke przy świecach z mężem ale mam światło 😛
do tego winko 🍷🍷🍷 i chyba właśnie owulacja hehe 😉Kasia 1805, Hugo87, jangwa_maua, AdelaX, pola89, Emrica lubią tę wiadomość