Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje ☺️Miodunka wrote:Dziewczyny, 11 dpo i jest cień cienia.
Taki trochę cud, bo to pierwszy cykl, w którym wystąpiła owulacja i pierwszy raz kiedy zaszłam w ciążę bez leków, a miałam zawsze hiperprolaktynemię i niedomogę lutealną. W dodatku karmię piersią.
Ale od 3 dpo wyraźnie czułam, że nie jestem sama. Tak samo było w poprzedniej ciąży z synem.
Miodunka lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne
)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pap86 wrote:Miodunka! To dlugo u nas nie zabawilas! Brawo!
to w pare z Izką
Bo Hugo i ja tez w parze do ciunzy,prawda?
Miodunka super 🙂🤗 też chciałabym mieć takie przeczucia 😅 te cykle kiedy wraca płodność są najbardziej "płodne" także super że się już udało
Pap prawda 😁😍
Miodunka lubi tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Miodunka to proszę nam tu napisać co czulas? Cialo już dawało sygnały czy intuicja? Bo mam koleżankę która dwa razy w ciąży się czuła tak Samo i test był formalnościa przy drugiej ciąży bo wiedziała że jest.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Wiecie co Pani z lab powiedziała mi że morfologia jak mój ostatnio miał 7% to mało 🙄 no ale jak u Izy i Mother z mniejszą się udało to nie biorę aż tak tego do serca.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Pap, długo nie zabawiłam w tym podejściu. Jak byłam tu z Wami rok temu, to Wy odliczałyście kolejne cykle, a ja mogłam tylko powiedzieć: 450 dc, 500 dc, itd. Szybko się zniechęciłam. Wróciłam jak tylko COŚ zaczęło się dziać.
Hugolina, nie miałam żadnych objawów fizycznych, bo ich nie miewam. Dwa razy byłam w ciąży i jedynymi jej objawami był brak miesiączki i rosnący brzuch, aż do porodu. Mam takie poczucie psychiczne, takiej jakby zwiększonej uwagi zwróconej do środka. Większa cisza i spokój. Nie umiem tego wyjaśnić. Ale jest to na tyle silne uczucie, że po wczorajszym negatywnym teście dziś testowałam znowu, bo nie uwierzyłam w negatyw. -
No widzisz to wszystko zalezy od osoby badającej. Ale jednak widzisz przy iui okazalo sie,ze zbyt lepkie nasienie. Mam nadzieje,ze nie ebdziesz musiala ale jak cos to podchodz pare rwzy do iui skoro masz mozliwosc.Hugo87 wrote:Wiecie co Pani z lab powiedziała mi że morfologia jak mój ostatnio miał 7% to mało 🙄 no ale jak u Izy i Mother z mniejszą się udało to nie biorę aż tak tego do serca.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt

-
Hugo87 wrote:Wiecie co Pani z lab powiedziała mi że morfologia jak mój ostatnio miał 7% to mało 🙄 no ale jak u Izy i Mother z mniejszą się udało to nie biorę aż tak tego do serca.
To mnie zasmucilas 🤔 dziewczyny mówiły ze jak jest całkowita liczba duża to nie jest złe. Ale ta morfologia tez na na pewno znaczenie.
Ja w pon dzwonie do lekarza zapisać się ba wizytę w sprawie iui u tez zapisze męża na kolejne badanie. -
nick nieaktualnyHugo87 wrote:Wiecie co Pani z lab powiedziała mi że morfologia jak mój ostatnio miał 7% to mało 🙄 no ale jak u Izy i Mother z mniejszą się udało to nie biorę aż tak tego do serca.
A ciort wie co tam teraz u mojego jest. A teraz biedny ma wielką ochote na seksy ale troche się boimy. A w ogóle wczoraj mi powiedzial ze jeszcze nie do konca wierzy ze się nam udalo. I musze teraz go pilnowac 😋bo zmienil garderobe na wiosenna i ludzie, dziewczyny w sklepie go pytaja co zrobil ze tak schudl, w zimowej kurtce tego nie widac. -
Ja już zasypiam na siedzaco 🤦♀️🙈 ciąża jak nic
A dziś mam spotkanie babskie wieczorkiem. PAP jak Ty teraz czekając na efekty coś pijesz 😎🙈%?
Nie no ja chyba wariowac nie będę i normalnie pójdę na winko 😜😁Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
nick nieaktualnyHugo87 wrote:Ja już zasypiam na siedzaco 🤦♀️🙈 ciąża jak nic
A dziś mam spotkanie babskie wieczorkiem. PAP jak Ty teraz czekając na efekty coś pijesz 😎🙈%?
Nie no ja chyba wariowac nie będę i normalnie pójdę na winko 😜😁
No co ty. A ja smigam. Obiad ugotowalam, chałupke odkurzylam ale siły na mycia podlug to juz nie mam, teraz zwleklam sie zeby isc do córki bo szaleje na podwórku i nic im zrobic nie da. -
nick nieaktualny
-
Iza oszczedzaj prad w komórce hehe.
Hugo jak sie czujesz po iui? W ogole opowiedz jak to wygladalo. Jakims cewnikiem sie to robi? Opowiedz cos.
Kurde a moze by sie zapisac jednak do tej kliniki nieplodnosci w Wawie?
moze i mi by zrobili iui?
Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt

-
Iza ja jak plamiłam to mieliśmy zakaz współżycia. Ogólnie to nawet jak pytałam koło 25 tyg czy możemy to mówiła, że jeszcze nie ale wtedy już nie posłuchaliśmy

Hugo i PAP ja też piłam
-
Ja też właśnie mam kolacyjke przy świecach z mężem ale mam światło 😛
do tego winko 🍷🍷🍷 i chyba właśnie owulacja hehe 😉
Kasia 1805, Hugo87, jangwa_maua, AdelaX, pola89, Emrica lubią tę wiadomość