Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa wlasnie wrocilsm z kościoła. No i mąż poszedl ze mna bez marudzenia, tak to chodzil z rodzicami na 16 bo są msze za babcie ale go poprosiłam zeby poszedl ze mną. No i rzeczywiscie dziś zimniej, wczorsj corka biegała bez kurtki, dzis zimny wiatr a ma byc jeszcze zimniej.
Pap na spokojnie. Ja wygladalam @ w srode, we wtorek złapał mnie ostry nagly bol brzucha az sie polozylam a na papierze byla smurzka jasno brązowa, w srode bylam u lekarza z corka -ten sam ostry bol i wilgoć i juz nerw bo juz @ nie mogla przyjsc te 2-3 godz. pozniej a nie teraz jak jestem daleko od domu. No a dalej wiesz co wyszlo. Wiec nazze @ objawy nie zawsze są na @. Głowa do gory. -
nick nieaktualnyCo do remontu- my gdybysmy mieli pieniadze to tez bysmy zrobili, mamy plan przejąć pokoj i kuchnie po babci, w pokoju zrobic kuchnie bo obecnie mam tak zlokalizowana ze obcy ludzie kreca sie po podworku a ja nid widze i nie słyszę. No ale tam kupe kasy i roboty trzeba włożyć (tam pod drewniana podloga jest dol, trzeba zrobic wylewke, nowe tynki) wiec ograniczymy się tam do odswiezenia spiżarni. Nasza lazienka tez się prosi no ale tez to odkladamy.
-
Adele mnie bolały trzy dni jajniki. Zaczęły już w środę podczas ❤️. W czwartek już mega, a w pt znosnie, ale też pobolewalo. Jutro po pracy podejdę do gina po recepte. Jutro mam 16 dc akurat więc tak jak powinnam zacząć brać progesteron.
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualnyDzień Dobry z Monachium
U Nas drugi cykl starań, tym razem z testami owulacyjnymi. Mogę prosić o rzucenie okiem?
https://zapodaj.net/20b95dcd2f695.jpg.html
Górny - 11dc 🤔
Dolny - 12dc.
Cykle 30dni, @ 5dni.
Ostatnia @ 11.03
Serduszkowanie 12dc i z wczoraj na dziś.
-
Cześć dziewczyny, jestem tu z tego powodu co i Wy, zapragnęła mi się druga dzidzia
ciekawe jak pójdzie , wszystkie moje znajome ostatnio w ciąży, i to po 2 góra 2 staraniach
Mam pytanie: ostatniow poniedziałek... bo niestety męża choroba potem rozlożyła, w czw bolało mnie podbrzusze, w piątek miałam lepki śluz, wczoraj też mnie bolało podbrzusze i dzis zauważyłam też lepki śluz, czy jest szansa, że jakby dziś
to by coś się jeszcze udać moglo? W ogole to pierwszy raz od nie wiem kiedy, że mam tak długo ten lepki śluz :o
Miodunka lubi tę wiadomość
-
pap86 wrote:Dysiak ale lepki sluz to nie jest sluz plodny. Sluz plodny przypomina bialko jajka, ewentualnir uczucie wilgoci i mokrosci. Lepki sluz to sluz nieplodny,przez niego plemniki sie nie przebiją.
oj chodziło mi o tej przezroczysty :p rozciągliwy -
CarolajnM wrote:Dzień Dobry z Monachium
U Nas drugi cykl starań, tym razem z testami owulacyjnymi. Mogę prosić o rzucenie okiem?
https://zapodaj.net/20b95dcd2f695.jpg.html
Górny - 11dc 🤔
Dolny - 12dc.
Cykle 30dni, @ 5dni.
Ostatnia @ 11.03
Serduszkowanie 12dc i z wczoraj na dziś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 16:39
-
nick nieaktualnyKasia 1805 wrote:Ja obstawialabym raczej 10dc owulacje bo 11dc już jest delikatnie jaśniejsza kreska, a 12dc już negatywny, więc albo 10dc albo 11dc. Chociaż ja po drugim porodzie bardzo odczuwam owulacje i wiem kiedy ją dokładnie mam, to w tym cyklu zrobiłam kilka testów ovu i miałam trochę ciemnijsza kreskę niż u Ciebie w 11dc, ale jednak nie tak ciemna jak testowa. Nie była taka idealna jak w cyklu kiedy zaszlam w drugą ciążę.
Uuu.. Czyli właściwie szanse są już niewielkie?
Dziękuję za pomoc -
nick nieaktualny
-
A mnie uda i kolana grzeją. I ogólnie się czuje jak zwykle czyli że lipa 🤷♀️ wiem że jeszcze wczesnie ale przeczuc nie mam na plus.
Dokładnie tak jak zawsze w 15 dc mnie bolą nogi. Nie wróży to nic nowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 18:35
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Hugo bez czarnych myśli proszę... Wiem bo sama jestem dopiero co po owu a już wiem,że się nie udało.. po prostu my takie jestesmy,że nie chcemy wierzyć,że na prawdę może się udać żeby się nie rozczarować...
-
Pewnie tak. Postaram się w ogóle nie myśleć 😂🤦♀️ jutro idę biegać. Dziś mam cały dzień ból głowy po wczorajszej buteleczce winka 🙈😜Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Tak to jest-ja tez jak rozpoczelam staranka to czhtalam Was i myslalam sobie "ojej biedna Hugo, Iza i Adele" -bo wtedy tylko Wy i Kat jeszcze bylyscie a reszta juz w ciunzy... a tu sie kirde okazalo,ze i ja taka biedna jestem i zajsc nie moge 😂 nie wierze,ze kiedys sie udaSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt