Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
AdelaX wrote:Bosze dziewczyny juz się nie mogę doczekac Waszych testów 🙂 normalnie nawet nie wiecie jak ja to przeżywam 😀 i jeszcze Adele jakoś w tym samym okresie będziesz testować co nie?
Taaa jak mi się @ spóźni z tydzień hahahaHugo87, AdelaX lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KAL wrote:Ooo ja też może wezmę namiar..... Ale w sumie po co mi jak ja w ciąży na bank jestem hahahaha
KAL, AdelaX lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Zapisałam się na wizytę do kliniki w sprawie iui ale w tym cyklu się nie uda, bo pierwszy możliwy termin na 10.04. Wiec zapewne będę po owu. No nic czyli znów działamy a następny cykl już pewnie skierują mnie na iui.
Hugo87, mother84, Emrica lubią tę wiadomość
-
Adelax zanim cie do iui zakwalifikuja to jeszcze dadzą Wam liste badan do wykonania i dopiero. Moj gin powiedzial,ze jesli sie zdecyduje na iui to tuz przed okresem mam przyjsc do niego i jeszcze mi napisze liste badan dla obojga do zrobienia przed iui. Tak wiec to nie takie hop siup.
Iza a ty te osemki masz wyrzniete? Mi zostala jedna zakleszczona i to taka, ktora sir juz nie wyrznie bo korzenie ma pokrecone i tez mam w niej juz chyba maly ubytek choc nie boli jeszcze ale mam tak straszne wspomnienie do takiej samej z drugiej str z wyrywaniem chirurgicznym,ze ciezko mi soe zdecydowac ile ja sie potem nacierpialam bo mi nie dali antybiotyku od razu i zrobik mi sie suchy zebodól i normalnie gnilo mi tam! Smierdzialo mi kupą z buzi! Jadlam non stop najmocniejsze hallsy te czarne zeby choc troche zabic zapach. I w koncu chodzilam do tej oskby ciagle na kontrole i mowilam ze jest chujowo i dopiero dostalam antybiotyk i przeszlo jak reka odjal. Bleh. Mam zle wspomnienia z taką zatrzymaną dolną osemką i mam jeszxze jedną taką 😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 13:35
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Iza34 wrote:Generalnie w ciazy nie usuwa sie osemek ale jedna ma już dziure (dbam o higienę a one cholery psuja sie w oczach) i gin ma wydać opinie cxy moznaby usunac i kiedy. Nie wydaje się to byc skomplikowane.
-
AdelaX ja miałam 5 badań do wykonania. Jak Pójdziesz do kliniki to na NFZ zrobią Tobie a mąż będzie musiał odpłatnie zrobić.
Tak przynajmniej u nas było. Z funduszu chyba jest mniej do zrobienia niż w klinikach prywatnych żadnych posiewow nie robiłam czy szczegółowych badań nasienia. 🙂Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Aha czyli dobrze ze już się zapisałam bo niby po 3 cyklach po histero kazali mi dzwonić a to mój drugi. Ale już nie zwlekam. No to dobrze, ze mi mówicie. Na tej wizycie na razie nie muszę być z mężem co nie?
A mąż jeszcze raz będzie musiał badanie nasienia zrobić? Robił niecały rok temu ostatnie -
Mi w tej klinice nie kazali w ogóle pokazywać badania M
No ale Ginka przed tym zanim byłam na. NFZ widziała i wpisała że wynik ok.
Jak rok temu był wynik to mogą chcieć, tak mnie się zdajeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 15:09
AdelaX lubi tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualnyPap te osemki sa wyrzniete, tylko troche od tylu pod dziaslem. Powiedzial ze powinno byc szybko i łatwo bo korzenie sa proste, takie dość ladne (sama tez to stwierdzilan jak rano oglądałam pantonogram). Jak gin mi da zielone swiatlo to usune chociaz jedna. Dzis bylam w Mazowieckim Centrum Stomatologii w Wawie (apropo tam tez jest wojewódzki osrodek adopcyjny). Jedna pani w kolejce do rejestracji mowi ze tam jest dobrze, ze jak jej zęba zrobili na nfz to lepiej zrobili niz jak byla prywatnie.