Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPap zapomnialam o tym zielarzu ci napisac. Palme na Niedziele palmowa sobie robilam a raczej metamorfoze tej co mi siostra zrobila.
Pap juz napisalam ci na priv.
Hugo czytalam ze Bonifaci sa dobrzy w ziolach. No ja akurat szukalam najblizej mnie i albo w Łodzi albo w Lublinie jest jakis co wlasnie wyczytuje choroby jak ten moj zielarz z oczu i rąk. No i czytalam o slynnym Bąku, tu trzeba uwazac bo czesto Bąk nie jest tym prawdziwym Bąkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 08:29
-
Hugo ja tez czuje,ze lipa. Kazdej nocy budzi mnie taki niewielki ale jak zwykle bol na @ to do @ to jeszcze w ch*j czasu. Ale u mnie tak standardowo kazdego miesiaca. Kurde ale jak tu odpuscic jak jestem uzalezniona od forum 😂Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Ja też wyglądam jak dojrzewająca nastolatka.... gęba obsypana okropnie do tego dekolt też coś wywaliło ehhh....
Pap i Hugo bo Was kopnę w zadki za to czarnowidztwo!!!! Nie bójcie się myśleć pozytywnie!!! Jak Się nie uda to cóż jeden dzień na ryki a póżniej znów pozytywne myślenie.... nie dołujcie się na forum tutaj... zle fluidy tu przywiało... trzeba je przegonić i działać POZYTYWNE MYŚLENIE to podstawaAkceptacja! -
Ja smutna nie jestem. Wolę się miło zaskoczyć niż bardziej rozczarować 🤣😅 jeszcze dużo czasu do ewentualnego testowania. 😎
Pap kiedy sikamy? 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 09:13
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Ja juz zdam się na los bede miec 2 to będzie,mała ma juz 9 lat ...chce rodzeństwo najgorsze bedzie tylko przestawienie sie w tryb pieluch
Kto teraz testuje ?
Ja mam 9dc i plamie,myśle że to po tym hsg i po tym że cały cykl mi sie wydłużył miałam 8 pęcherzyków po hsg.
-
AdelaX wrote:Hugo czyli wysypana buzia to dobry znak patrząc na Izę 🙂
Ja to wiem, ze zaskoczylyscie, uda się na pewno 🙂
Adele plemniki mogły tyle wytrzymać także tego. A skąd wiesz ze wczoraj jednak owu?
Po śluzie jeszcze wczoraj było mokro dziś już totalna susza -
nick nieaktualny
-
Co do wyprysków to ja mam chyba już 3 lata - walczę z czołem. Miałam już różne zabiegi kosmetyczne, dermo i antybiotyki i kij. To nie są typowe syfki, też nie problemy z hormonami. Najlepsze jest to że tylko czoło atakuje po bokach no i przed @ mam super czoło a po wychodzą - tak na odwrót Nawet w okresie dojrzewania nie miałam tak to na starość mnie dopadło :p
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny.
Widzę , że dużo się tu dzieje
Dwa dni temu Nasz kolega podzielił się nowiną, że spodziewają się drugiego dziecka. Też po długich staraniach (żona ma problemy z tarczycą) i 7letnią córkę.
I o ile naprawdę się cieszymy razem z Nimi to oboje z mężem poczuliśmy to samo - lekką zazdrość i małe rozczarowanie, że my musimy jeszcze próbować i czekać..
Też tak macie? Głupio mi przed samą sobą, że urodziły się we mnie takie emocje bo przecież bezdzietni nie jesteśmy no ale jednak..
A z innej beczki:
Skoro test owu wyszedł mi pozytywny w 11dc A my ♡ w 12dc i z 13/14dc to jest w ogóle możliwe, że jakich silny chłopak męża się uchowa? 😂 Czy już zdecydowanie za późno?
Pozdrawiam -
Carolajn test owu pokazuje wzrost piku lh który występuje do chyva nawet 48 h przed owulacja? W każdym razie po pozytywnym teście owu powinna wystąpić w przeciągu 24,36,48 h ale też nie musi. Czasami może się rozmyslic 🤷♀️ najpewniejsz jest monitoring. Jeśli po pozytywnym teście się stara liście to szansa jak najbardziej jest 😊Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
CarolajnM wrote:Hej Dziewczyny.
Dwa dni temu Nasz kolega podzielił się nowiną, że spodziewają się drugiego dziecka. Też po długich staraniach (żona ma problemy z tarczycą) i 7letnią córkę.
I o ile naprawdę się cieszymy razem z Nimi to oboje z mężem poczuliśmy to samo - lekką zazdrość i małe rozczarowanie, że my musimy jeszcze próbować i czekać..
Też tak macie? Głupio mi przed samą sobą, że urodziły się we mnie takie emocje bo przecież bezdzietni nie jesteśmy no ale jednak..
A z innej beczki:
Skoro test owu wyszedł mi pozytywny w 11dc A my ♡ w 12dc i z 13/14dc to jest w ogóle możliwe, że jakich silny chłopak męża się uchowa? 😂 Czy już zdecydowanie za późno?
Pozdrawiam
Plemniki przeżywają max do 7 dni
-
CarolajnM wrote:Hej Dziewczyny.
A z innej beczki:
Pozdrawiam
test owulacyjny nie pokazuje owulacji że jest w tym momencie a to że nastąpi ona do max 48h
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdelaX wrote:Masz racje Iza nie ma się co nakręcać. Na razie nas wspieraj 😘
A bo jest tam dziewczyna, taki sam wiek ciazy co moj i dzis pisze ze zarodek przestal sie rozwijac, beta i progesteron spada, lekarz nie daje szans tej ciazy. No i jeszcze oststnio byla roxmowa na temat objawów i ona napisala ze w jej przypadku brak objawow oznaczał koniec ciąży. Ja tez nie mam objawow, nerwa załapałam i postanowilam tam nie zagladac.