Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Luci testujemy z Hugo jutro (prawda Hugo?). Chociaz ja nie spodziewam sie niespodzianki 😏 dzis mam ostatnie dwa dupki. Nie kupilam w koncu zadnego czulego testu.mam jakis zwykly strumieniowy. Kur*** jak mnie wkurza sama mysl jednej kreski i wkurw na caly dzien.
Czytalam o tym encortonie.. ale wątpie zby gin mi to tao po prostu dal..Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Lucecita wrote:Hugo testujesz?
Nie mam testu jutro naepewno nie testuje. W środę jeszcze biorę dupka.
PAP głowa do Góry :*
Musimy zmienić myślenie, nie szukać, nie myśleć że coś jest z nami nie tak.
Ja nie mam nerwa na.jedna.kreske. Widocznie tak ma być póki co
U mnie jutro może jeszcze zastrzyk wyjść skoro do 12 dni się nawet utrzymuje. Kupię ten test na czwartek 🤦♀️🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 10:05
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualnyLucecita wrote:Trzymam za Was kciuki. Tak bym chciała żeby wam wszystkim się tu udało, naprawdę
Ja tez bym tego dla was chciala. Ciaza to czas niepewnosci ale jest ta swiadomosc ze sie udało a starania-okropne, nadzieja i rozczarowanie.AdelaX lubi tę wiadomość
-
Hugo87 wrote:Nie mam testu jutro naepewno nie testuje. W środę jeszcze biorę dupka.
PAP głowa do Góry :*
Musimy zmienić myślenie, nie szukać, nie myśleć że coś jest z nami nie tak.
Ja nie mam nerwa na.jedna.kreske. Widocznie tak ma być póki co
U mnie jutro może jeszcze zastrzyk wyjść skoro do 12 dni się nawet utrzymuje. Kupię ten test na czwartek 🤦♀️🙈
Miłego dnia
Iza zdrówka 😗 -
Emrica na lamecie pisała czesc osób ze owu miała szybciej. U mnie była w 12 dc tyle że ja zaczęłam brać od 4 go. Testa nie ma co wierzyć..Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
nick nieaktualnyPap zycze ci zebys milo sie zaskoczyła.
Ja dzis znow mam kiepski dzień, idealny do marudzenia.
A tak patrzac na to piatkowe usg to wynika ze moja owu byla ok.17dc a ja zrobilam test 27dc, po becie tez by tak wychodziło. W suwaczku wychodzi ze dzidziol ma 4 mm a w rzeczywistości jeszcze go nie widac. -
Hugo87 wrote:Kal czekamy na wieści
Niestety mogę przeczucia nie zawiodły.... Bielszy nie będzie haha ale jakoś się nie przejęłam zbytnio.... Zagrzalo mnie to do dalszej walki... Plan jest taki że robię teraz ponownie hormony idę do endo i ginekolog i zobaczymy.... Mąż za 3 msc do badania nasienia teraz był na silnych antybiotykach bo miał implant zeba zakładany więc nasienie będzie słabsze....
Akceptacja! -
pap86 wrote:Hugo to mowisz,ze jutro tylko ja ogladam jedna kreske. No dobrze
Może będą dwie co ja nie mam mocy jakoś. Do sklepu mi się nie chce jechac. Miałam iść kupić jakieś ciuszki dla siebie ale ochoty brak. Depresja wiosenna ciąg dalszy 🤣Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Lucecita wrote:Tak zbaczajac z tematu, dziewczyny nie planujące więcej dzieci- jak się zabezpieczacie?
Dobrych kilka lat nie stosowalismy niczego, totalnie wypadlismy z obiegu heh
Ja jestem na tabletkach, gumki były raz i ostatni :p nikomu nie spasowały :p a wcześniej to zawsze udawało się bez zabezpieczenia. Dopiero po starszej córce brałam tabletki 2 lata a potem już bez.
-
Hugo87 wrote:Kal czekamy na wieści 😉
Płodność to chyba najpierw musi wrócić, nie każda jest płodna Odrazu po porodzie przez wysoki poziom prolaktyny
Ja okres i owulacje miałam 1,5 miesiąca po porodzie :p tak samo jak przy starszej córce - a karmimy się cały czasWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 17:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pap86 wrote:Moj test bielszy juz nie bedzie.. .. 😥😢😭😭Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy