Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Zania z tym trafiaianiem jest ponoć różnie 😉 niektórzy faceci maja takie nasienie że spladzaja same dziewczynki albo samych chłopaków. Także nie wiadomo co się trafi 🤷♀️Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
zania1313 wrote:ojoj,to spore. Kurde ten lekarz dziś tak średnio rozgadany był...jakby mu się spieszyło. Niewiele się dowiedziałam... ale mówił,że max do 22mm
Noo nie sądzę,że max 22mm każdy gin ma swoje teorie.. wiele dziewczyn pisał,że pękało im jak miały np.24mm mój też uwazal,że idealna wielkość to 24/25mm -
Ja już włożyłam dziś podpaskę temp trochę spada i plamienie wczoraj było większe.. ten cykl to po prostu śmiech na sali .. co chwilę po owulacji plamienia
A jak u was dziewczyny ?
Hugo jak u ciebie ? -
nick nieaktualny
-
Ja też chciałabym tak się czuć
Mnie od rana głowa tak napiernicza, że szok. Zaraz muszę z pracy wyskoczyć po jakąś tabsę, bo nie wytrzymam. Masakra. I miałam rano lekkie plamienie, obstawiam że to po wczorajszym ♥️. Chyba że okołoowulacyjne. Kto tam wie.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Ojjjj Iza ile ja bym dała żeby się tak czuć 😛
Wierzę Ci. I tak nie powinnam narzekać bo w pierwszej ciąży bylam wrecz umierajaca a teraz nawet mam ochotę cos porobić, sprzatnac, tylko ograniczam się do minimum. Teraz mam czas próbowania po czym mi dobrze a czego powinnam unikać. Nawet zupa meksykańska i pierogi z kapustą przejdą a delikatne jajka juz nie. Chłopak bedzie? A wogole mam chęć powiedziec corce z nadzieją że sie troche uspokoi, szatan jeden, jednego dnia spadla ze stołka, wczoraj "latala" i przywalila ostro glowa w szafkę-takie miala ladowanie, teraz babcia dala jej piłkę do skakania i skacze nawet po schodach i tylko patrzeć kiedy glowe rozwali. -
Maz mnie dzis zapytal "a nie chcialabys sprobowav sie zaplodnic przsz strzykawke?" (Chodzilo mu o inseminacje ) i to sam z siebie. I co mu odpowiedzialam? Ze teraz nie bo naprawde musze odpoczac. Moze za kilka miesiecy..Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Adele
Tulę 😘 czyli coś się namieszało...
Pap
Mężowie to potrafią zadać pytanie 😂 odpoczynek też jest potrzebny...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Adele... przykro mi...
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
pola89 wrote:Adele
Tulę 😘 czyli coś się namieszało...
Pap
Mężowie to potrafią zadać pytanie 😂 odpoczynek też jest potrzebny...
Dzięki... ❤️
Może niepokalanek namieszal ale nie będę go odstawiac. Dam mu jeszcze szanse 2 cykle i przerwa. Cos czuje,że ta @ będzie konkretna ale może to i na plus bo ost miałam wrażenie,że mam coraz bardziej skąpe @... Trwały przeważnie 2 dni czasem nawet 1,5 a reszta to plamienie -
Cześć Dziewczyny, chciałabym dołączyć do Waszego wątku jeśli można. Od stycznia odstawiłam tabletki i zaczęliśmy się z mężem starać o drugie dziecko, rodzeństwo dla naszego synka, który w tym roku skończy 5 lat. Sama nie wiem dlaczego tyle zwlekaliśmy, ale nigdy nie było dobrego momentu. Póki co cykle mam rozregulowane i ciężko mi ustalić dni płodne pomimo pomiaru temperatur i obserwacji. Ale mam nadzieję, że niedługo wszystko wróci do normy. Trzymam kciuki za Was wszystkie (i siebie też) 🙂28 lat, UK
Listopadowa mama 2014
Urodzę w 2020!🙂 - 5cs -
Blanche witaj powodzenia
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Dziewczyny przepraszam, że wtracę 3 grosze ale jak się starałam to sama o tym myślałam. Na fejsie obserwuje babke- akupunktura Kasia pokrywka.
Co chwilę wrzuca info, że dzięki niej inne kobiety zachodza w ciążę. Może czegoś takiego spróbować? Izie szaman pomógł
Jestem ciągle z wami i z całym sił kibicuję i dalej mimo wszystko czuje się jak jedna z was.
Adele przytulam mocno. -
Mnie plecy bolą. Też będę mieć konkret @ coś czuję. ale to jutro. Temp już spada. 🙄😑
Chciaz te plecy to może bolą z przeciążenia bo w końcu sprzątałam 🙈🤣
Pap dobrze jest odpocząć psychicznie ale. Nie wiem czy jak się pragnie tego dziecka to jest to w ogóle możliwe 🤔🤷♀️Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana