Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
No cień to nie jest to normalna druga krecha tylko jaśniejsza. Jak dla mnie to ciąża, a betę zrób dwukrotnie w celu potwierdzenia 😉
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
pap86 wrote:Ewi! Cudownie!!!! Walczylas i sie udalo! Opowiedz wiecej-co lekarze zmienili,ze sie udalo ?
mother84 lubi tę wiadomość
-
panan12 wrote:Pojde na bete ale niestety nie od razu. Jutro z synem jade na oddzial alergologi na kilka dni. Nie wie kiedy przyjedziemy.
Mi dziś temperatura spadła o 0.1 i ciekawa jestem czy to przed owulacja czy tak po prostu.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
panan12 ja Ci to już pisałam, że beta mogła wyjść ujemna dlatego, że było za wcześnie ale po nie równych wartościach można podejrzewać ciąże, pytałam ile Ci ta beta wyszła, widziałam, ze inne dziewczyny tez pytały ale nikomu chyba nie odpisałaś, druga krecha jest piękna, widoczna także będzie można chyba gratulować
UlaFalka nie mam bladego pojęcia jak szew rozpuszczalny się nie rozpuścił
Iza34 cos ostatnio osłabiony organizm maszStarania o drugie dziecko -
Witam dziewczynki musze wam coś ważnego napisać. Ostatni okres miałam 20.04 przytulanki z mężem ostatnie 26.04. W niedziele byłam na komunii syna mojej siostry i tak przytłoczyła mnie ilość tych ludzi ze prawie zasłabłam, mama moja stwierdziła ze powinnam zrobić test. Zrobiłam w poniedziałek 2 słaba ale była odrazu wczoraj byłam na becie odebrałam dzis rano wynik i beta = 55. Diagnosta stwierdził ze prawdopodobnie jestem w ciąży i owulacja wystąpiła odrazu po okresie, ale jest tez możliwość ciąży poza macicznej z kwietniowej owulacji. Za tydzień mam wizytę u gina. Szczerze to nie wiem jak mam do tego podejść 😐Lauren
11cs
Syn 2014 🥰 -
Iza34 wrote:Musze isc do internisty. Jak pozbylam sie bolu gardla tak teraz kaszel mam paskudny. Lepiej isc wczesniej, moze cos zaradzi.
-
nick nieaktualnyAndii mam oslabiony organizm bo odkad mnie muli to nie biore ani witamin ani pylku pszczelego, na sam widok mi niedobrze. Wlosy mi sie strasznie sypia, skora w złej kondycji. Jem ile moge warzyw i owocow ale to za malo.
Kasia wlasnie tak. Mulilo i mulilo po czym czulam glod, jak nie zjadlam to mnie na wymioty bralo i to na pusto samo rwanie, a jak zjadlam to albo znow mulilo albo zoladek bolal jak przy niestrawnosci. A najgorzej bylo wieczorami. Wiec jak tak masz to ci wspolczuje. Ciężko jest cos doradzic ale z czasem odkrylam ze lepiej nie klasc sie zaraz po jedzeniu bo jest jeszcze gorzej, jak juz to w pozycji pol-lezacej. Wiecej to trzeba samemu próbować. Mi gorzej bylo po slodkim. A najlepiej po serku topionym.Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
panan12 wrote:Mialam bete <0,100Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualnyLauren skoro test wyszedl pozytywny a beta 55 to znaczy ze cos tam sie dzieje. Czy pozamciczna z poprzedniego cyklu to nie wiem, chyba raczej nie bo przy pozamacicznej beta potrafi normalnie wzrastac, tylko na usg mozna to stwierdzic. Moze fsktycznie mialas wczesniej owu, plemniory zywotne, ty sie nie spodziewalas owu wiec moze ja poprostu przeoczylas. Moze powtorz jutro bete. Trzynam kciuki za pozytywny rozwoj wydarzen.
-
Lauren wrote:Witam dziewczynki musze wam coś ważnego napisać. Ostatni okres miałam 20.04 przytulanki z mężem ostatnie 26.04. W niedziele byłam na komunii syna mojej siostry i tak przytłoczyła mnie ilość tych ludzi ze prawie zasłabłam, mama moja stwierdziła ze powinnam zrobić test. Zrobiłam w poniedziałek 2 słaba ale była odrazu wczoraj byłam na becie odebrałam dzis rano wynik i beta = 55. Diagnosta stwierdził ze prawdopodobnie jestem w ciąży i owulacja wystąpiła odrazu po okresie, ale jest tez możliwość ciąży poza macicznej z kwietniowej owulacji. Za tydzień mam wizytę u gina. Szczerze to nie wiem jak mam do tego podejść 😐
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 13:40
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyGirl25 wrote:Wiesz owulacja 6 dc rączej jest niemożliwa ale możliwe jest ze była tego założmy 11 a plemniki są tak silne że przetrwały i wam się udało. Zrób jeszcze jutro bete i sprawdzisz podwoi wartość
Ale 9dc chyba juz tak. Chyba Hugo miala tak wcześnie kiedys. A plemniki potrafia przezyc dlugo. -
Lauren może po prostu mialas wcześniej owulację , plemniki przetrwały z tego ostatniego seksu. Trzymam kciuki. Skoro wczoraj zrobiłaś betę to powtórz ją jutro. Ale czy ciąża pozamaciczna to chyba tylko na USG lekarz może stwierdzić.
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Skoro Lauren om miała 20 kwietnia ( bo chyba podałaś dzień kiedy om się zaczęła) to owulacja może była 10 czy 11 DC to wtedy z 26 kwietnia plemniki te 3 czy 4 dni mogły przetrwa
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️