Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Girl chyba po 3 wyższych temperaturach owulację może dopiero wyznaczyć z tego co pamiętam.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:Girl chyba po 3 wyższych temperaturach owulację może dopiero wyznaczyć z tego co pamiętam.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:Dobra zrobiłam test, jest coś wyraźniejsza ale też to nie jest taki mocny pozytywny. Pewnie jutro będzie taki, zrobię go przed 17 :p.
Andii uwierz mi ze plemniki mogą przetrwać 5 dni moja ciocia jest tego najlepszym przykładem.... Tzn jej ostatnie dziecko. Wszystko zależy od stylu życia i odżywiania.
Taa ile się naczytałam że ktoś w dni niepłodne zaszedł w ciąże, jeśli ktoś nie chodzi na monitoring to nie wie kiedy miał owulkę, lekarzem nie jestem więc może i sa takie przypadki ale ja osobiście w nie nie wierze Uwierzę w góra 2dni gdzie ten sluz jest sprzyjający dla plemnikówWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 10:21
Starania o drugie dziecko -
Andii wrote:Taa ile się naczytałam że ktoś w dni niepłodne zaszedł w ciąże, jeśli ktoś nie chodzi na monitoring to nie wie kiedy miał owulkę, lekarzem nie jestem więc może i sa takie przypadki ale ja osobiście w nie nie wierze Uwierzę w góra 2dni gdzie ten sluz jest sprzyjający dla plemników[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja wierzyć wierzę, ale u faceta, który ma zdrowe nasienie u mojego to by nie przeszło albo się wstrzeli, albo nie😂
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Girl25 wrote:Jej lekarz na usg powiedzial jaki jest wiek dziecka i wyszło że owu byla wcześniej a tylko raz w tym czasie uprawiali seks więc plemnik przeżył 5 dni... Jak chcesz to sobie nie wierz co nie znaczy że tak nie jest...
-
Hejka dziewczęta :*
Po 3 latach i 6 miesiącach powracam
Mamy już synka w październiku skończy 4 lata.
Swoją przygodę tutaj zaczynałam 5 lat temu
To dzięki ogromnemu wsparciu oraz kalendarzykowi udało nam się i mamy wspaniałego już PRZEDSZKOLAKA
Wróciłam, aby znów znaleźć wsparcie, wspólnie się wspierać, zdobyć nowe znajomości i walczyć o kolejne maleństwo
mother84, evs6, Dzastina, Emrica lubią tę wiadomość
-
mother84 wrote:Ja wierzyć wierzę, ale u faceta, który ma zdrowe nasienie u mojego to by nie przeszło albo się wstrzeli, albo nie😂[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hugo87 wrote:U mnie dobrze. Odpuscilam 😎 czekam na papiery z budowy, żeby ruszyć może jeszcze w tym roku albo na wiosnę 😁
Ewi bardzo mocno trzymam kciuki i gratuluję 😁
PS. Jako steryd miałaś i w jakiej dawce?Hugo87 lubi tę wiadomość
-
Zajsonek witaj i powodzenia
Zajsonek lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Ewi najważniejsze że się udało
jesteś kolejnym przykładem że sterydy pomagają super bardzo się ciesze. Ja po wakacjach może wrócę do starań, choć w sumie nie wiem czy to drugie dziecko jest nam do szczęścia potrzebne 😜Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
No i jest tak jak myślałam.... Na to wychodzi ze owu była w dniu spadku.... Śluz był rozciagliwy przynajmniej 12.05 i 13.05 czyli 12 i 13 dc bo było go dużo. Wychodzi na to że owu byla wczoraj, dziś właśnie śluz mi się nie podobał bo wydawało mi się że jest kremowy i się nie ciągnął, jest lepki. Wczoraj był przezroczysty i coś tam wieczorem się rozciagal ale bez szału. Dlatego uznaje za stracony bo tylko w niedzielę jak pojawił się śluz plodny było przytulanko...
Dzisiejszy test. W tamtym cyklu też robiłam o tej porze i byla mocna kreska a w tym jakieś słabe ale może przez to że wtedy miałam paskowe testy a teraz slupkowe
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:No i jest tak jak myślałam.... Na to wychodzi ze owu była w dniu spadku.... Śluz był rozciagliwy przynajmniej 12.05 i 13.05 czyli 12 i 13 dc bo było go dużo. Wychodzi na to że owu byla wczoraj, dziś właśnie śluz mi się nie podobał bo wydawało mi się że jest kremowy i się nie ciągnął, jest lepki. Wczoraj był przezroczysty i coś tam wieczorem się rozciagal ale bez szału. Dlatego uznaje za stracony bo tylko w niedzielę jak pojawił się śluz plodny było przytulanko...
Dzisiejszy test. W tamtym cyklu też robiłam o tej porze i byla mocna kreska a w tym jakieś słabe ale może przez to że wtedy miałam paskowe testy a teraz slupkowe
-
Kasia 1805 wrote:Czyli jednak była na przełomie przedwczoraj - wczoraj 13-14dc. (Wtorek-środa), a seksy niedziela- poniedziałek, więc jest szansa. Właśnie takie ubogie w seksy cykle najlepiej owocuja. Ale żeby się dowiedzieć musisz czekać jeszcze z 10dni. Współczuję tego czekania, wiem co to znaczy bo ja zrobiłam test już ok. 7dp 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 16:58
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]