Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Girl25 wrote:Seks był niedziela wieczorem a raczej późnym. Coś koło 22 a owu raczej wczoraj (dziś jest środa :p) bo o 13 robiłam pierwszy test a ten drugi o 21.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 16:57
-
Kasia 1805 wrote:No ale zanim plemniory dotarły na miejsce zbrodni to już był poniedziałek. Więc musiałyby przeżyć tylko 1,5- 2 dni więc jak najbardziej są szanse. I jeszcze dodatkowo w tym czasie jakieś zdechlaki i slabeusze odpadły, więc zostały już tylko najsilniejsze - tego teraz się trzymaj przez najbliższe dni, a jeśli się nie uda to zrzucisz na słabą ovu czy coś w tym stylu 😉
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:Jej lekarz na usg powiedzial jaki jest wiek dziecka i wyszło że owu byla wcześniej a tylko raz w tym czasie uprawiali seks więc plemnik przeżył 5 dni... Jak chcesz to sobie nie wierz co nie znaczy że tak nie jest...
Przepraszam jeśli Cię uraziłam, że w to nie wierze ale napisałam Swoje odczucia natomiast tekst "jak chcesz to sobie nie wierz" uważam za dość chamski.Starania o drugie dziecko -
Andii wrote:Przepraszam jeśli Cię uraziłam, że w to nie wierze ale napisałam Swoje odczucia natomiast tekst "jak chcesz to sobie nie wierz" uważam za dość chamski.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:Bo mnie rozwala takie gadanie że nie wierzysz i nie przyjmujesz żadnych argumentów..... Oczywiście to jest tylko przy zdrowym trybie życia bo w przypadku np mojego męża plemniki na pewno tyle by nie przeżyły. Chamski? Napisalam tylko że nie będę się z tobą przegadywac bo ty swoje a ja swoje i to sensu nie ma.
Napisałam " lekarzem nie jestem więc może i sa takie przypadki ale ja osobiście w nie nie wierze" więc przepraszam ale napisałam, że ja osobiście nie wierze co nie znaczy, że to nie jest prawda bo medycznej wiedzy nie mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 18:07
Starania o drugie dziecko -
Kasia 1805 wrote:Adele jak tam? Masz już ustalony termin laparo?
To będzie troche bardziej skomplikowane .. lekarz chce żebym jeszcze poszla na konsultacje do jakiejś babki. Ma mnie do niej wcisnąć na NFZ. Ona niby bardziej ogarnięta w temacie i zadecyduje czy robimy laparo czy może też histero czy może jeszcze coś innego zaproponuje..
Więc kolejny wyjazd do Gdańska wstępnie 21 maja ... A laporo że trzeba robić po @.. to chyba dopiero mi wrzesień pasuje żeby wziąć wolne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 18:11
-
Adele27 wrote:To będzie troche bardziej skomplikowane .. lekarz chce żebym jeszcze poszla na konsultacje do jakiejś babki. Ma mnie do niej wcisnąć na NFZ. Ona niby bardziej ogarnięta w temacie i zadecyduje czy robimy laparo czy może też histero czy może jeszcze coś innego zaproponuje..
Więc kolejny wyjazd do Gdańska wstępnie 21 maja ... A laporo że trzeba robić po @.. to chyba dopiero mi wrzesień pasuje żeby wziąć wolne...
-
Adelax super gratuluję
Adele przynajmniej jakiś plan masz ciekawe co Ci powie ta babka za tydzień daj koniecznie nam tu znać
Girl wcale nie jest powiedziane, że się nie uda, seksy co drugi dzień też mogą spowodować, że zajdziesz, więc nic jeszcze nie przekreślaj
Pap co u Ciebie?AdelaX lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Girl szkoda że od początku cyklu nie mierzyłaś temperatury. Jakie masz wartości tej, która na mierzona? Ciężko stwierdzić tak czy siak jaka temperatura była przed 13 DC i na podstawie samej temperatury może być ciężko wyznaczyć owulację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 08:13
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Wiem ale przeważnie owu miałam między 17 a 19 dc dopiero w tamtym była tak wcześnie czyli 15 dc.
13 dc miałam 36,48 s
14 dc 36,38
15 dc 36, 57 (więc wg moich wartości to już faza wyższych)
16 dc - dziś - 36,41
Ale może coś się zaburzylo.... Teraz patrze ze śluz jest taki jakby plodny ale nie rozciąga się tzn może na milimetr a później przerywaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 09:00
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl zobaczysz jak dalej temperatury. Te testy owulacyjne to też różne opinie mają 😛
U mnie już w śluzie niteczki krwi jak się przyjrzałam bardzo przy podcieraniu na białym papierze Także tego...tyle w temacie ✌️ dziś mam pierwszy termin @ więc wszystko jasne.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Iza, tak na początku czerwca lecimy to tyle dobrego, że drinki popiję 😂😂😂
Iza mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie to choróbsko
laski ta pogoda mnie już dobija. Co to ma być? Mam przemoczone buty dziś, nie mówiąc, że siedzę totalnie zamulona😩Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 11:14
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
pap86 wrote:Mother nic czekam na wizyte w klinice na nfz 28.05. Teraz w pt wyjezdzam na weekend z mezem ale bedzie juz po plodnych 😂 podczytuje was. Nie mam poki co o czym pisac. Odezwe sie po wizycie.
O czyli masz wcześniej owulkę? Bo pisałaś że na weekend będziesz miała Mnie własnie zalewa śluz więc dzisiaj albo juro owulka chyba będzie.
U mnie pogoda zrobiła się bardzo ładna i to jak na złość bo mąż mówił że jak będzie padać to pójdziemy na zakupy do galerii a tu lipa bo pogoda się zrobiła. Jedyna nie zadowolona z poprawy pogody heheWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 12:10
Iza34 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko