Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Miśśka wrote:hej nurtuje mnie pytanie. Mając cykle 26d jest mozliwa owulacja w 6/7 dc ?
Miśśka lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:Wczesne owulacje zdarzają się u niektórych, ale jedynym potwierdzeniem na to czy taka była u Ciebie jest monitoring
-
nick nieaktualnymother84 wrote:Iza, tak na początku czerwca lecimy to tyle dobrego, że drinki popiję 😂😂😂
Iza mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie to choróbsko
laski ta pogoda mnie już dobija. Co to ma być? Mam przemoczone buty dziś, nie mówiąc, że siedzę totalnie zamulona😩
A ja bym piwa sie napila 🍺. A chorobsko-kaszel mam mokry a od dzis katar. Córka tez znow chora, siedzi w domu, upierdliwa jak cholera i ni cholery sie nie slucha. Wymiekam. Sprzatnelam w kuchni jeszcze wczorajszy balagan, trochę odkurzylam i juz mam dosc roboty na dzis. Polozylabym sie ale dopiero obiad zjadlam i to zly pomysl.
A pogoda- mąż wku..., wstal o 5 rano bo mialo byc ladnie a musi pryskac sad a tu d... bo padalo i mokro. Teraz poszedl na pogrzeb a pogoda znosna. A mi sie az nie chce nosa za drzwi wystawiac. Od kilku dni czaje się zeby wyjsc na balkon i tesciowej kwiatki podlac. Tesciowa tez zadowolona jak cholera z wyjazdu, zadko kiedy choruje a tam przeziebiona. -
Iza to weź sobie bezalkoholowe zagrzej z soczkiem malinowym 😜
Girl to może jeszcze nic straconego, zatem działajcie
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Mother no i tak miało być w wakacje będzie luz i %% 🙂 a z wakacji przyjedziecie z fasolka 🙂 albo jeszcze przed 🙂 ja mam teraz weekend imprezowy i będę o suchym .. hehe no ale coz cos za cos 😅
mother84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andii wrote:O czyli masz wcześniej owulkę? Bo pisałaś że na weekend będziesz miała Mnie własnie zalewa śluz więc dzisiaj albo juro owulka chyba będzie.
U mnie pogoda zrobiła się bardzo ładna i to jak na złość bo mąż mówił że jak będzie padać to pójdziemy na zakupy do galerii a tu lipa bo pogoda się zrobiła. Jedyna nie zadowolona z poprawy pogody hehe
Do tego coraz czesciej mysle czy jednak nie zostac przy jednym dziecku..fajnie jest byc w ciazy, urodzic i miec zdrowego bobasa ale potem przychodzi powrot do pracy i logistyka -male oddac do zlobka, starsze zawiezc do przedszkola,odebrac itd.. masakraSzymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnymother84 wrote:Iza to weź sobie bezalkoholowe zagrzej z soczkiem malinowym 😜
Girl to może jeszcze nic straconego, zatem działajcie
A, juz męża dzis do sklepu nie wysylalam. A wogole ja juz tak dawno u mnie w sklepie na wsi zakupow nie robilam, ostatnio tylko mąż robi, że jeszcze ludzie pomysla ze mi cos sue stalo że mnie nie widuja. Do sklepu nie chodze, do kosciola nie chodze, do szkoly sporadycznie, prawie zero kontaktow z ludzmi. Moze z czasem samopoczucie bedzie na tyle dobre ze wrócę do swiata zywych. -
Lauren przykro mi. nie smuć się i nie poddawaj 😘😘😘
UlaFalka ja Ci nie pomogę, bo USG nie robiłam już dawno w celu monitoringu, żeby zobaczyć jak śluz wiąże się z owulacją. Tempki nie mierzę systematycznieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 17:26
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Lauren przykro mi
pap86 ja mam dokładnie to samo nigdy nie wiem czy ból wystepuje przed w trakcie czy po owulce. Tez mam takie myśli, że jest mi wygodnie z jednym dzieckiem ale wiem, że drugie dziecko to byłoby spełnienie moich marzeń. W ogóle marzy mi się trójka ale to już w ogóle nie realne choć i drugie staje się mało realne.
Starania o drugie dziecko -
mother84 wrote:Girl zobaczysz jak dalej temperatury. Te testy owulacyjne to też różne opinie mają 😛
U mnie już w śluzie niteczki krwi jak się przyjrzałam bardzo przy podcieraniu na białym papierze Także tego...tyle w temacie ✌️ dziś mam pierwszy termin @ więc wszystko jasne. -
jangwa_maua wrote:Dwie znajome prowadziły u niej ciążę. Jest też endokrynologiem
No to fajnie zobaczymy.. u mnie z hormonami niby ok ale może coś powie jeszcze ciekawego .. -
evs6 wrote:Mother jesteś pewna, ze to okres?🤔
W sumie nie nastawiałam się na nic w tym cyklu, ale jednak trochę smutno jest.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Chyba faktycznie nie było owulacji jeszcze bo dziś temp 36,48 czyli faza niższych. Oby do 20 dc była. Może ostatnio też faktycznie była dopiero 18 dc a nie 15.
Mother zawsze tak jest niby się nie nastawiamy ale i tak jest przykro bo może gdzieś jednak z tyłu głowy nadzieja się tli[link=https://www.suwaczki.com/][/link]