Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:To można najpierw urlop wypoczynkowy a potem wychowawczy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 18:38
-
Cześć dziewczyny Kiedyś udzielałam się tu ale musiałam sobie zrobić dlugą przerwę, chyba już rok minął odkąd nie udzielałam sie na zadnym watku.
Ponad 3 lata staran o drugiego maluszka, póki co cykle są regularne, raczej bez problemów, po pomiarach temperatur wnioskuję że owulacje są. Tsh w porzadku.
Obecnie z męzem mamy przerwę, ponieważ jest za granicą, ale juz w sierpniu wyjezdzamy do niego i dalej będziemy się starać. Ale najpierw musze go zaciągnąć na badania, z nim będzie latwiej3/10/2015 - poronienie w 6tyg
10/12/2015 synek ♡
Ponad 3l starań o 2 maluszka -
Ola_454 witaj i powodzenia 😊
Ja właśnie sączę czerwone winko, najmniej lubię czerwone, ale czego się nie zrobi dla endometrium haha 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 20:33
Kasia 1805, Hugo87 lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
A mnie dziś przy prasowaniu naszła myśl, że wczoraj miałam termin porodu bo gdyby wszystko było ok to pewno drugi synek byłby z nami. Tak jakoś smutno mi się zrobiło. Boję się, że już nigdy nie będzie nam dane mieć drugie dziecko. Eh. Takie refleksje na koniec dnia mnie naszły. Musiałam się komuś wygadać...dobranoc kochane 😘
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
mother84 wrote:A mnie dziś przy prasowaniu naszła myśl, że wczoraj miałam termin porodu bo gdyby wszystko było ok to pewno drugi synek byłby z nami. Tak jakoś smutno mi się zrobiło. Boję się, że już nigdy nie będzie nam dane mieć drugie dziecko. Eh. Takie refleksje na koniec dnia mnie naszły. Musiałam się komuś wygadać...dobranoc kochane 😘
Mother nie bój się, natura płata figle, ale przecież już Wam sie udało, nie trać nadziei kochana 🤗mother84 lubi tę wiadomość
-
Ola_454 wrote:Cześć dziewczyny Kiedyś udzielałam się tu ale musiałam sobie zrobić dlugą przerwę, chyba już rok minął odkąd nie udzielałam sie na zadnym watku.
Ponad 3 lata staran o drugiego maluszka, póki co cykle są regularne, raczej bez problemów, po pomiarach temperatur wnioskuję że owulacje są. Tsh w porzadku.
Obecnie z męzem mamy przerwę, ponieważ jest za granicą, ale juz w sierpniu wyjezdzamy do niego i dalej będziemy się starać. Ale najpierw musze go zaciągnąć na badania, z nim będzie latwiej
Powodzenia w staraniach! -
nick nieaktualny
-
U nas też pochmurno, ale ciepło ale podobno jutro i pojutrze ma padać, a ja chciałam z małym jechać do rodziców...człowiek ma wolne to tak zawsze jest a potem jak do pracy to ma być pięknie i o!
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:U nas też pochmurno, ale ciepło ale podobno jutro i pojutrze ma padać, a ja chciałam z małym jechać do rodziców...człowiek ma wolne to tak zawsze jest a potem jak do pracy to ma być pięknie i o!
mother84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mother84 wrote:A mnie dziś przy prasowaniu naszła myśl, że wczoraj miałam termin porodu bo gdyby wszystko było ok to pewno drugi synek byłby z nami. Tak jakoś smutno mi się zrobiło. Boję się, że już nigdy nie będzie nam dane mieć drugie dziecko. Eh. Takie refleksje na koniec dnia mnie naszły. Musiałam się komuś wygadać...dobranoc kochane 😘
Wiem że to nie pocieszenie, ale u Ciebie coś sie dzieje, zaszlaś w ciażę. Fakt że coś dalej poszlo nie tak ale mimo wszystko zaszlaś w ciażę. To już duży plus na prawdę Glowa do góry, jeszcze troszke cierpliwosci i uda sie3/10/2015 - poronienie w 6tyg
10/12/2015 synek ♡
Ponad 3l starań o 2 maluszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny