Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucecita wrote:Mnie jeden gin tez tak wmawial
I dopiero jak sie pozbylam.plamien,zaszlam w ciaze
Myślę, że też od kobiety zależy
moja siostra miała plamienia przed ciążami, potem w ciąży - po też.
A w ciążę zaszła dwa razy za pierwszym razem bez problemu. Wychodziła się po lekarzach bo to denerwujące i do dziś nie znaleźli przyczyny.
-
Adele27 wrote:Kiedy było widać wam brzuch w drugiej ciąży ?[/QUOTE
Jejku nie pamietam ale chyba jakoś w 13 tyg taki malutki ale potem już przyspieszył 🙂 teraz już mam piłeczkę 😊 choć jak założę luźna bluzkę to nie widać. Zalezy jak się ubioręWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2019, 20:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adele ta lamette brałas raz dziennie? 😎😜
Tak sobie przeanalizowałam że branie jej od 6 dc to chyba bardziej ma wpływ na jakość a nie na wzrost.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2019, 09:57
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Hugo tak 1 dziennie 😉 no z jakiegos powodu tak dziwnie mi przepisała może babka ma taką taktykę nie wiem..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2019, 10:14
-
Często mnie boli lewa pachwina .. w 1 ciąży pamiętam bolały raz jedna raz druga .. a tu ciągle lewa taki tępy ból nie chce minąć.. jutro wizyta mam nadzieję,że się uspokoję po niej.. już mam jakieś jazdy,że to coś złego.. boze kiedyś nie było internetu i żyło się lepiej..
-
Adele27 wrote:Często mnie boli lewa pachwina .. w 1 ciąży pamiętam bolały raz jedna raz druga .. a tu ciągle lewa taki tępy ból nie chce minąć.. jutro wizyta mam nadzieję,że się uspokoję po niej.. już mam jakieś jazdy,że to coś złego.. boze kiedyś nie było internetu i żyło się lepiej..
-
nick nieaktualny