Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:ancyska92 to powodzenia w nowym cyklu😉
Kasia taaa wiem wiem ... Trzeba myśleć pozytywnie.. wiem,że moje zamartwianie nic nie da bo nic i tak nie mogę więcej zrobić.. dziś na wizycie mam nadzieje,że coś się wyjaśni..
-
Adele już niedługo wizyta🙂ból brzucha to norma wiec wszystko jest jak być powinno.
Kasia no powiem Ci ze ja bym sie chyba przestraszyła ale jestem dużym kłębkiem nerwow wiec luz, najważniejsze to dobre podejscie 🙂
Mother powodzenia w pracy 😘
Powodzenia dla wszystkich staraczek -
AdelaX wrote:Adele już niedługo wizyta🙂ból brzucha to norma wiec wszystko jest jak być powinno.
Kasia no powiem Ci ze ja bym sie chyba przestraszyła ale jestem dużym kłębkiem nerwow wiec luz, najważniejsze to dobre podejscie 🙂
Mother powodzenia w pracy 😘
Powodzenia dla wszystkich staraczek
-
Adele szybciutko po wizycie daj nam tu znać co i jak.
Ancyska powodzenia w nowym cyklu
Ja jestem dziś tak po pracy przeorana, że szkoda gadać...muszę chyba jakieś piwo wieczorem wypić 🤭
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:Adele szybciutko po wizycie daj nam tu znać co i jak.
Ancyska powodzenia w nowym cyklu
Ja jestem dziś tak po pracy przeorana, że szkoda gadać...muszę chyba jakieś piwo wieczorem wypić 🤭
Już odliczam.... Odrazu napiszę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Ja już czekam przed gabinetem ..
Paulina nic nie mów z tymi plamieniami... Na sam widok ich przed @ czy teraz w ciąży mi niedobrze
W ciąży miałam to samo. Jak nie kawa z mlekiem, to mocno czerwone, brązowe. Odcienie różne.
Ręce opadają.
Kciuki za wizytę 😀 -
A ja miałam jakiś krótki okres. Właściwie 3 dni i potem plamienie tylko. Zwykle mam dłuższy.
Adele kciukasy ✊✊✊
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Już pisze dziewczny
Ogólnie jest dobrze. Maluch ma 1cm serducho bije ❤️❤️ wszystko wokół jest pozamykane. Wg niego są dwie opcje plamien
1) lepsza - krwawią miejsca nie zajęte jeszcze ciąża. Dlatego stara krew wypływa
2) gorsza - z kosmowki ale wokol wszytsko widział,że jest dobrze.
Mówił,że na tak wczesnym etapie ciężko jest dokładnie stwierdzić. Ogólnie mam brać dalej dupka ale w o wiele wiekszych dawkach niż brałam i tyle. Kolejna wizyta za miesiąc jeżeli nic się nie bedzie działo. On mowi,że jest optymistą i że będzie dobrzemother84, Iza34, Kasia 1805, AdelaX, PLPaulina, evs6, DoveLove, jangwa_maua, Urszulka89, pola89, Emrica lubią tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Już pisze dziewczny
Ogólnie jest dobrze. Maluch ma 1cm serducho bije ❤️❤️ wszystko wokół jest pozamykane. Wg niego są dwie opcje plamien
1) lepsza - krwawią miejsca nie zajęte jeszcze ciąża. Dlatego stara krew wypływa
2) gorsza - z kosmowki ale wokol wszytsko widział,że jest dobrze.
Mówił,że na tak wczesnym etapie ciężko jest dokładnie stwierdzić. Ogólnie mam brać dalej dupka ale w o wiele wiekszych dawkach niż brałam i tyle. Kolejna wizyta za miesiąc jeżeli nic się nie bedzie działo. On mowi,że jest optymistą i że będzie dobrze
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
aLunia wrote:Adele super wieści. Ty już jesteś na zwolnieniu?
Jeszcze nie. Byłam na L4 w tamtym tyg. Teraz mam urlop przez tydzień. Gin mówił,że jak chce iść na zwolnienie to nie ma problemu. Ogólnie leżenie w tym przypadku nic nie da jeżeli chodzi o plamienie wg niego.. zobaczę jak będzie do końca tyg z tymi plamieniami -
Tak jestem spokojniejsza choć wiem,że nie znamy do końca przyczyny plamien ale może te większe dawki dupka coś dadzą bo brałam o wiele za mało
Z pomiarów zarodka wychodzi,że jestem w 7+1 -
nick nieaktualny
-
Adele cudnie czytac,ze Fasolka to juz 1cm czlowieczka! bierz grzecznie dupka a jesli praca nie jest wymagająca to pracuj sobie dalej jesli sie dobrze czujesz.
Ja nadal mam przeboje z histeroskopią bo jak poszlam do zapisac to sie okazalo,ze skierowanie wg pani poloznej zapisujacej "jest niczym i mam przyniesc usg". To jej mowie, ze jak to jest niczym, se jst wpisany powod ze nieplodnoac wtorna a ona swoje ale ze sie nie dalam jej zrobic to kazala mi zadzwonic 23.08w piatek pytav czy 29.08 bedzie jakis tak doktor i jak bedzie to mam przyjechac sie naczekac i zrobia mi tam usg (bede po okresie i oto chodzi) i wtedy zapiszą.na zabieg. Ona do mnie,ze przeciez musi na usg byc widac polip co musza wiedziec czego maja szukac. Mowie jej"pani przeczyta uzasadnienie-nieplodnosc wtorna-to niewiadomo czego szukac". I wez tu gadaj chciala bym to zalatwic jeszcze teeaz zanim sie rok szkolny zacznie bo pozniej bede miala problem zeby sie z pracy jakos wyrwac i czekac w rejestracji
Do tego mam pytanie-dziewczyny moze ktoras z was sie orientuje-czy jesli u mojego ojca wyszlo,ze chyba ma zakrzepice to ja powinnam sie przebadac na te mutacje v-leiden i te pai?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2019, 11:55
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap na moje samo skierowanie powinno wystarczyć. Ja na hsg miałam skierowanie tylko i miałam robione na NFZ...dziwne.
A co do mutacji to nie pomogę. Ostatnio dopiero siedząc na wątku kliniki zagłębiam się w temat genetyki i immunologii...
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️