Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza34 wrote:Źle z samego rana. A jak juz tesciowa przyszla i chciala pomoc dziecku wyszykowac się do szkoly to sie zrobil armagedon. A kulminacją byla szczotka do włosów-tu juz wstalam bo juz nie moglam. Musze cos wymyslec na tych uparciuchow, jedna uparta, druga tez.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 09:26
-
nick nieaktualnyLucecita wrote:Iza ja miałam w 31 tc szyjke 2 cm i rozwarcie na palec
Dostałam sterydy na wypadek przedwczesnego porodu i brałam luteine dopochwowo
Donosilam prawie do terminu. Także spokojnie.
A ile bralas tej luteiny? Bo ja z nia oszaleje, 3x2, okropienstwo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucecita wrote:Mamaginekolog ma na blogu artykuł o leżeniu w zagrożonej ciąży. Twierdzi że to w niczym nie pomoże.
Mnie mimo leżenia szyjka i tak się skracala I rozwarcie powiekszalo. No ale dotrwalismyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 17:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamaginekolog fakt pisała o tym, ale zaznaczyła że przy synku który urodził się martwy położyła się mimo wszystko...
Ja na początku trzeciej ciąży miałam silne bóle brzucha, nie wiem z czego wynikały ale im więcej odpoczywałam tym było lepiej. Także trzeba się obserwować.
Iza to sa ostatnie tygodnie na taką możliwość serio wykorzystuj ile możesz. .
Adele na która masz wizytę w poniedziałek?
Jejku powiem wam, że coraz częściej zachciewa mi się trzeciego dziecka. Od października zaczynam studia podyplomowe z nadzieją na karierę a tu takie ciągoty 😂Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja corka tez przeziebioa. I ja tsz zaczynam zle sie czuc. Przeciez nie zabronie dziecku przychodzi do mnie a i w nocy cos nie moge sie okryc odpowiednio bo albo za mocno i sie poce albo zmarzne.
Tesciowa zaczyna sie czepiac tego co jem i pije. Obudzila sie. -
Dziewczyny to zdrówka życzę!!! 🤗🤗🤗
Niestety zaczyna się jesień i infekcje.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️