Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi gin dupka lub luteine kazał brać 16-25 dc. Tyle że u mnie owu nie była nigdy później niż w 13 dc. Jeśli jesteś pewna że jesteś już po owulacji to możesz brać. Czasami pomaga.
Choć tak jak Paulina pisała jak nie ma wskazań to nie trzeba brać.. Leki jedno leczą a drugie kaleczaSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzastina2005 wrote:W pierwszej ciąży brałam luteinę zaraz jak się dowiedziałam o ciąży lekarz mi zapisal
Ja w pierwszej brałam luteine od owulacji. Potem jeszcze doszedł duphaston..
Ale były wskazania.
Teraz bez nich, sama z siebie nie biorę.
Na fioletowej stronie można przeczytać historie dziewczyn którym luteina wyrządziła więcej szkody niż pożytku 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2019, 15:44
-
Lucecita wrote:Paulina gratulacje!
Adele a co u Ciebie, masz już brzuszek?
Hej u mnie w sumie dobrze 😉 w czw mam prenatalne więc trochę stresik będzie. A brzuszek już mam 🥰🥰 od tyg zaczęłam zauważać 😍Hugo87, AdelaX lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia 1805 wrote:https://zapodaj.net/a0b442ec6fe86.jpg.html
😜
Jeśli komuś przeszkadza to usunę 🙂
Jaka zgrabniutka mamusia 😍Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
12 dzień cyklu, dokładnie tydzień po @ brązowe plamienie. Ktoś coś wie na ten temat? Zdarzyło mi się pierwszy raz i trwa nadal czyli cały dzień. Cykle mam ostatnio 45 dniowe, czyli zakładam, że na owu stanowczo za wcześnie...Córeczka - 25.12.2017r.
2 wczesne poronienia
17.12.2019r - 2 kreseczki!
23.12.2019r. - bhcg 792,1 mlU/ml
27.12.2019r. - bhcg 3370,9 mlU/ml
30.12.2019r. - bhcg 12631,9 mlU/ml - czekamy na ❤
02.01.2020r- jest ❤!
-
Przegielam dzisiaj. Jestem miedzy mlotem a kowadlem - a nie moge pozwolic zeby starsza chodzila glodna, rozmemlana po dworzu, nieuczesana do szkoly i bez mycia chociazby zębów przed spaniem. No nie ma komu, mąż jeszcze w robocie, w sumie od 7 rano a tesciowa przychodzi jak ja juz wszystko zrobie. Zamiast lezec plackiem to ja ciagle wstaje.
Żalpost. Przepraszam. -
Iza34 wrote:Przegielam dzisiaj. Jestem miedzy mlotem a kowadlem - a nie moge pozwolic zeby starsza chodzila glodna, rozmemlana po dworzu, nieuczesana do szkoly i bez mycia chociazby zębów przed spaniem. No nie ma komu, mąż jeszcze w robocie, w sumie od 7 rano a tesciowa przychodzi jak ja juz wszystko zrobie. Zamiast lezec plackiem to ja ciagle wstaje.
Żalpost. Przepraszam.
-
nick nieaktualnyIza34 wrote:Przegielam dzisiaj. Jestem miedzy mlotem a kowadlem - a nie moge pozwolic zeby starsza chodzila glodna, rozmemlana po dworzu, nieuczesana do szkoly i bez mycia chociazby zębów przed spaniem. No nie ma komu, mąż jeszcze w robocie, w sumie od 7 rano a tesciowa przychodzi jak ja juz wszystko zrobie. Zamiast lezec plackiem to ja ciagle wstaje.
Żalpost. Przepraszam.
Wtedy tacy ludzie chcą pomocy i podcierania tyłka. 😑