Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzastina2005 wrote:W pierwszej ciąży brałam luteinę zaraz jak się dowiedziałam o ciąży lekarz mi zapisal
Ja w pierwszej brałam luteine od owulacji. Potem jeszcze doszedł duphaston..
Ale były wskazania.
Teraz bez nich, sama z siebie nie biorę.
Na fioletowej stronie można przeczytać historie dziewczyn którym luteina wyrządziła więcej szkody niż pożytku 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2019, 15:44
-
Lucecita wrote:Paulina gratulacje!
Adele a co u Ciebie, masz już brzuszek?
Hej u mnie w sumie dobrze 😉 w czw mam prenatalne więc trochę stresik będzie. A brzuszek już mam 🥰🥰 od tyg zaczęłam zauważać 😍Hugo87, AdelaX lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia 1805 wrote:https://zapodaj.net/a0b442ec6fe86.jpg.html
😜
Jeśli komuś przeszkadza to usunę 🙂
Jaka zgrabniutka mamusia 😍Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
12 dzień cyklu, dokładnie tydzień po @ brązowe plamienie. Ktoś coś wie na ten temat? Zdarzyło mi się pierwszy raz i trwa nadal czyli cały dzień. Cykle mam ostatnio 45 dniowe, czyli zakładam, że na owu stanowczo za wcześnie...
-
nick nieaktualnyPrzegielam dzisiaj. Jestem miedzy mlotem a kowadlem - a nie moge pozwolic zeby starsza chodzila glodna, rozmemlana po dworzu, nieuczesana do szkoly i bez mycia chociazby zębów przed spaniem. No nie ma komu, mąż jeszcze w robocie, w sumie od 7 rano a tesciowa przychodzi jak ja juz wszystko zrobie. Zamiast lezec plackiem to ja ciagle wstaje.
Żalpost. Przepraszam. -
Iza34 wrote:Przegielam dzisiaj. Jestem miedzy mlotem a kowadlem - a nie moge pozwolic zeby starsza chodzila glodna, rozmemlana po dworzu, nieuczesana do szkoly i bez mycia chociazby zębów przed spaniem. No nie ma komu, mąż jeszcze w robocie, w sumie od 7 rano a tesciowa przychodzi jak ja juz wszystko zrobie. Zamiast lezec plackiem to ja ciagle wstaje.
Żalpost. Przepraszam.
-
nick nieaktualnyIza34 wrote:Przegielam dzisiaj. Jestem miedzy mlotem a kowadlem - a nie moge pozwolic zeby starsza chodzila glodna, rozmemlana po dworzu, nieuczesana do szkoly i bez mycia chociazby zębów przed spaniem. No nie ma komu, mąż jeszcze w robocie, w sumie od 7 rano a tesciowa przychodzi jak ja juz wszystko zrobie. Zamiast lezec plackiem to ja ciagle wstaje.
Żalpost. Przepraszam.
Wtedy tacy ludzie chcą pomocy i podcierania tyłka. 😑 -
nick nieaktualny
-
Iza, a może jest możliwość żeby Twoja mama przyjechała do Was na trochę?
Współczuje teściowej, ja ze swoją nie mieszkam, ale jak ich odwiedzamy to nawet naczyń nie pozwala pozmywać tylko wygania do odpoczynku....
Kasia piękny brzusio 😍 mi już boczki, urosły za dużo słodyczy
A wczoraj tez poczułam co to zmęczenie, ogarnelam cała chatę, okna pomylam i cały dzień ogarniałam synka a wieczorem dramat, pierwszy raz tak mi się brzuch napinał co to będzie w 9 mcu 😵
Udanego dnia dziewczyny! My planujemy wycieczkę do zooKasia 1805 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny