Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza i Adele powodzonka, czekam na info 🙂
Iza to mnie trochę uspokoilas z tymi ruchami mam takie mocne ale zazwyczaj wieczorem. Ja chce iść spac a dzidzia wariuje 😅 i tak już zostanie hehe
Dziewczyny a jak nie zrobię teraz tej szczepionki to co się noże złego stać? Czemu moja dr mówiła ze to dotyczy kolejnych ciąż a nie tej? Widzę ze Wy zrobilyscie.. eh.. 400 zł to dużo ale jeśli mam potem mieć wyrzuty sumienia... na NFZ na pewno się nie uda -
AdelaX wrote:Iza i Adele powodzonka, czekam na info 🙂
Iza to mnie trochę uspokoilas z tymi ruchami mam takie mocne ale zazwyczaj wieczorem. Ja chce iść spac a dzidzia wariuje 😅 i tak już zostanie hehe
Dziewczyny a jak nie zrobię teraz tej szczepionki to co się noże złego stać? Czemu moja dr mówiła ze to dotyczy kolejnych ciąż a nie tej? Widzę ze Wy zrobilyscie.. eh.. 400 zł to dużo ale jeśli mam potem mieć wyrzuty sumienia... na NFZ na pewno się nie uda
A jaka grupę krwi ma Twój syn? Bo jeśli Twoja to nic, jak męża to komplikacje mogą być różne.... tak jak napisałam wcześniej... a czy jak byłaś w 1 ciąży to dostałaś ta szczepionkę? -
nick nieaktualnymother84 wrote:Iza, Adele powodzenia na wizytach ✊✊✊
Dzieki. Właśnie sie obudzilam zlana potem bo snilo mi sie ze zaspalam na wizyte o 16 😂. A mala w brzuchu daje czadu az sie zastanawiam co gdzie ma.
P.s. az wlosy suszylam i majtki zmienilam mokre od potu. 😥 Co to byl za sen?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2019, 11:24
-
AdelaX wrote:Evs oj muszę poszukać jaka grupę krwi ma mój syn, w książeczce zdrowia znajdę? W pierwszej ciąży nikt mi o tym nie mówił. W tej pierwszy raz usłyszałam.
A Twój mąż jest rh dodatni? Bo konflikt masz wtedy kiedy Twoja krew (ujemna) wymieszała się z krwią dziecka - pod warunkiem, ze dziecko jest ujemne. Dlatego Szczepionka nie chroni 1 ciąży tylko kolejne. Dziwne, ze nie mialas podawane przy 1 ciąży, a masz wypis ze szpitala po porodzie z synkiem? Ja tam mam wpisana grupę krwi jak i również informacje ze podana została immunoglobulina. 🤔 -
Ja po wizycie. Jakaś taka krótka dziś byla. Wynikami moczu mam się nie przejmować.. ważne,że inne parametry są dobre. No nie wiem... USG mi zrobił widziałam maluszka jak się kręci 🥰 no a co do płci to też nie jest pewien nie było jednoznacznie jeszcze widać. Być może chłopak ale nie byłby pewny heh... Tak więc czeka mnie kolejny miesiąc czekania jaaaa 😋
evs6, Iza34, AdelaX, DoveLove, pola89, mother84, Emrica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOk. Szyjka zamknieta, moge chodzic, mała ma ok 2170g, narazie rodzimy sn. To Tak w skrocie.
Ja tez mam tylko piłeczkę z przodu, dupka nie drgnela, tylko celulit na udach. +11kg. Nawet dzis jestem w bluzce sprzed ciąży tylko trochę luzniejszej.aLunia, Adele27, mother84, Emrica, AdelaX, DoveLove, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Adele, Iza no to dobre wieści najważniejsze, że wszystko w porządku ☺️
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
AdelaX wrote:Która ze staraczek teraz najbliżej @?
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️