Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele, Iza no to dobre wieści
najważniejsze, że wszystko w porządku ☺️
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
AdelaX wrote:Która ze staraczek teraz najbliżej @?
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Hehe Adele
no widzisz
ps. b. ładne imię 😊
Iza no na pewno jesteś spokojniejsza, że szyjka w porządku
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Mother nawet nie wiem jak dluga jest szyjka. Nie wazne, jest zamknieta. Nastepna wizyta za 3 tyg. 7.11. a 8.11. jedziemy na "zwiedzanie" szpitala i mąż sie zasmial ze juz tam zostanę a ja dolozylam ze 9.11.urodze a w pon. 11.11. bede juz w domu. I tak sobie gadamy a on zebym juz przestala bo sobie wymowie. A co, zle by bylo 2 tyg.przed terminem?
Jedynie co mnie zmartwilo to to ze ostatnio dziecko w 2 tyg.przybralo 500g a teraz w 3 tyg. 440g. Giganta nie bedzie. Maz pociesza ze to moze blad pomiaru. -
Iza ja urodzilam 2 tyg przed terminem i położona mi mówiła,że to idealnie. W sumie te 40 tyg to jest od terminu @ a wtedy jak wiadomo w ciąży się jeszcze nie było
-
Iza, Adele fajnie, ze u Was w porządku
Ja za to mam jakiś dramat, cały dzień biegałam z małym a teraz mam jakieś dziwny ucisk na szyjkę, boli mnie jakby w całości? Martwi mnie to bardzo....
jak do jutra nie przejdzie będę chyba musiała gdzieś na cito do lekarza jechać -
Adele27 wrote:mother imię wybrał syn 😄 ja bym nawet nie wpadła żeby tak nazwać ale fakt bardzo ładne i odrazu nam przypasowało
U nas na imie uparla sie corka. Moj brat tez ma imię dzięki siostrze. I jest ok.
Corke tez wyjeli 2 tyg.przed terminem, termin mialam na 22.08. a cc zrobili 9.08. I stad ten pomysl na porod 09.11. przy terminie 22.11. 😁
A, moja mama proponuje zebym nie przyznawala sie tesciowej ze jest na tyle dobrze ze moge chodzic bo nic mi nie pomoze. -
Evs odpocznij teraz, polez, moze przejdzie. Ja wczoraj mialam bole, dzis juz nie. A jak nie to warto sprawdzic szyjke. Mnie tez 1 dnia nic nie bolało a następnego bylo zle. Nie chce cie tym straszyc ale ja wiem ze przesadzilam z aktywnoscia.
-
Adele śliczne imię u nas będzie Tymuś. Raczej w rodzinie wszystkim przypadło do gustu ale jak znajomym mówię to nie powiedzą wprost ale nie wszystkim sie podoba. Ale każdemu nie dogodzisz 😊
Iza boziu Ty już za miesiąc rodzisz tak? Jak to zleciało...
Evs wypoczywaj sądzę ze jutro będzie lepiej jak się wyśpisz
-
AdelaX wrote:Adele śliczne imię u nas będzie Tymuś. Raczej w rodzinie wszystkim przypadło do gustu ale jak znajomym mówię to nie powiedzą wprost ale nie wszystkim sie podoba. Ale każdemu nie dogodzisz 😊
Iza boziu Ty już za miesiąc rodzisz tak? Jak to zleciało...
Evs wypoczywaj sądzę ze jutro będzie lepiej jak się wyśpisz
W sumie to tak, juz za miesiac. Teraz 5 tyg. przelezalam w lozku i tez nie wiem kiedy mi to zlecialo. Moja corka juz doczekac sie nie moze, dzis kupilam jeszcze pare ubranek bo jak sie pakowalam to w sumie z tych uzywanych to nie ma z czego wybrac tak do ludzi i moja corka rozczulala sie nad kazdym z nich, urocze to bylo. -
Evs6 to odpoczywaj teraz dużo i trzymam kciuki, żeby przeszło.
No tak to jest z tymi imionami, przecież nie każdemu musi się podobać, ważne, żeby rodzicom się podobało
Leci ten czas jak nie wiem co. Niedługo kilka dziewczyn się rozpakuje i zwolnią się brzuszki 😊
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Typ mojej córki tez nie wszystkim pasuje. Imie ktore ma moja córka tez nie pasowalo. Jest?- Jest. I kazdy sie przyzwyczail. Nam tez nie wszystkie imiona w rodzinie sie podobają ale nie wtracamy sie w wybor rodziców. I jest ok.
Ignacy-ladne imie. U nas chlopak Ignacy + nasze nazwisko =pewien wynalazca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2019, 22:55
-
Dzięki dziewczyny, dzisiaj trochę lepiej, od czasu do czasu pobolewa podbrzusze.... w nocy jak na chwilkę wstałam tez od razu zaczęło bolec.... dzisiaj będę się w miarę oszczędzać o ile syn pozwoli, bo mężu idzie na 2 zmianę do pracy 😢
Co do imion to U nas będzie Jasiu albo Jędrek nie możemy się dogadać, każdy ma swój typ i nie chce ustąpić 🙈
A co o imionach myśli rodzina to w ogóle się tym nie przejmuje;) -
Evs6 to staraj się dziś też dużo odpoczywać 😘😘😘
evs6 lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️