Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele piękny brzusio😍 a tak w ogóle to wyobrażałam sobie Ciebie jako ciemną blondynkę
Hugo życzę Ci powtórki z rozrywki 😁
My dziś mamy ❤️ ale męża coś żołądek boli. Może mu przejdzie jak zapije to trochę %%% na wieczornym spotkaniu ze znajomymi 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2019, 12:28
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:Adele piękny brzusio😍 a tak w ogóle to wyobrażałam sobie Ciebie jako ciemną blondynkę
Hugo życzę Ci powtórki z rozrywki 😁
My dziś mamy ❤️ ale męża coś żołądek boli. Może mu przejdzie jak zapije to trochę %%% na wieczornym spotkaniu ze znajomymi 😂
Dzieki Mother ale w cuda nie wierzę już 😜
Pap kochana jeszcze ja nie pisałam że rozumiem i szanuję Twoja decyzję ❤️ ja wychodzę z założenia że nic się nie dzieje bez przyczyny. Ciąża się zjawi w tedy kiedy ma być i żadna siła wyższa tego nam nie ułatwi. Dużo spokoju życzę i uwolnienia w 100% głowy od starań.
Mnie się już prawie udało. I jestem szczęśliwsza żyjąc tu i teraz bez doła co 26 dni 🙈🤦♀️
PS. Ja Adele sobie wyobrażałalm jako brunetke 😎😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2019, 12:47
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Ja też Adele wyobrażałam sobie jako brunetkę hehe. Pięknie wyglądasz.
Hugo powodzenia kto wie co się może wydarzyć
Mother to tobie dzisiaj udanych przytulanek 😁 -
nick nieaktualnyAdele ladny brzusio. Ja jak ogarne sypialnie to tez zrobie zdjecie (teraz jsk bym nie stanela tak widac ogromny balagan). U mnie to najpierw pojawia sie brzuch a potem ja. Ale i tak mi sie on podoba.
Lekarz pozwolil chodzic. Jakie to trudne po 5 tyg.lezenia. Nogi slabe, w glowie sie kreci, po pewnym czasie brzuch boli, wstalam zrobic obiad i ogarnac kuchnie i po 3 godz.na nogach ledwo doszlam do lozka, a i tak trzecia godz.praktycznie siedzialam, mąż podal mi obiad. -
aLunia wrote:Ja też Adele wyobrażałam sobie jako brunetkę hehe. Pięknie wyglądasz.
Hugo powodzenia kto wie co się może wydarzyć
Mother to tobie dzisiaj udanych przytulanek 😁
Mother no właśnie owocnych staranek bez spiny. Alko często dobrze działa na zajście 🤭😂
No jak kiedyś zaskoczy ta ciąża to napewno się zdziwie bardzo 🙈 póki co się nie nastawiam raczej.
Moim znajomym też już długo nie wychodzi drugie dziecko. No ale czekać cierpliwie trzeba i żyć dalej życiem a nie staraniami żeby nie powariowac. Ja mam w planie siłkę teraz żeby zadbać o sobie bo pesel już nie ten i cialo robi się jakieś rozlazle od siedzenia za biurkiem w robocie 😜Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Dzięki dziewczyny 😘 ogólnie mój kolor włosów to ciemny blond ale rok temu zrobiłam sobie sombre 😉 więc dół jaśniejszy
Trzymam kciuki za wasze ❤️❤️❤️ 😝Hugo87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
evs6 wrote:Dzień dobry!
Ja już na poczekalni w szpitalu, trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze ✊✊
A mnie znowu coś gardło boli, ogólnie jestem ostatnio przemęczona. Potrzebowałbym urlopu chyba 😂😂😂 a gdzie tu do najbliższego wolnego. W Święta chyba😂
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Evs6 no szkoda...ostatnio się naczekałaś, a teraz musisz przyjść jutro. No, ale oby tylko wszystko było dobrze. To czekamy na wieści.
Ps. A takie L4 by się przydało 😂😂😂 wzięłabym od razu. Jesienią jest mi ciężko na serio 😩😩😩
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️