Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny aż mi głupio pisać bo przywitałam się po czym zniknelam ale mam tak mało czasu przy 13 miesięczniaku.... że wybaczcie mi. Postaram się więcej udzielać.
Przedwczoraj zobaczyłam dwie kreski. Bety ani progesteronu nie robię. Jestem zszokowana bo przecież ciągle intensywnie karmimy się piersią. O córkę staraliśmy się ponad rok a tituaj w zasadzie taka miła niespodzianka !! Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo boje się jeszcze cieszyć.AdelaX, Emrica, pola89, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Vitaserum gratulacje! Ściskam kciuki żeby wszystko było dobrze
Coś wiem o braku czasu przy małym dziecku ale pewnie przy starszym też kupa roboty tylko trochę innej (zadania domowe, projekty itd)
Ja jestem tydzień po owu, seksy były ale przed tym mąż brał antybiotyk (dla jego słabej armii to chyba zabójstwo) a teraz mnie rozkłada... Jak tempka będzie 16 dni w górze to wtedy zrobię test. Póki co nie łudzę się ani trochęAdele27 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nick nieaktualny
-
U mnie 17 dc. Chyba podobnie jak Mother i Emrica. Nic specjalnego się nie dzieje czyli jest jak zwykle 😋🤷♀️
Owu była w terminie. Trochę mnie wypryszczylo na szyi, ale to efekt uboczny ostatniego stymulowanego cyklu, taka mam przynajmniej nadzieję.
Czekam na weekend i na przyszły ten dłuższy żeby pospać, bo jestem zmęczona 🙈Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
U mnie też nic specjalnego. Ja dziś 19 DC czyli Hugo jedziemy razem na tym samym wózku Emrica też chyba. Ja ostatnio jestem wiecznie zabiegana i strasznie przez to zmęczona. W robocie dużo obowiązków, dodatkowo jesienna pogoda, mgła itp nie pomagają.
Miśkowa mnie też coś jakby rozkłada. Gardło boli i generalnie taka osłabiona jestem.
A co u naszych ciężaróweczek?
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyJa tez jestem zmeczona. Ostatnio mam koszmarne noce. Wrocilam do swoich dawnych obowiązków wiec w dzien tez raczej nie spie a im mam wiecej do zrobienia tym gorzej sie czuje.
Wczoraj włoski troche scielam. Byla u mnie znajoma fryzjerka. 💇♀️
Veritaserum gratuluje 2 kresek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 13:18
-
A mi się wczoraj śniło, że miałam betę 10, a po dwóch dniach 40 😂✌️a że się sny czyta odwrotnie to wiadomo co to oznacza ✌️✌️✌️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 14:30
AdelaX lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:U mnie też nic specjalnego. Ja dziś 19 DC czyli Hugo jedziemy razem na tym samym wózku Emrica też chyba. Ja ostatnio jestem wiecznie zabiegana i strasznie przez to zmęczona. W robocie dużo obowiązków, dodatkowo jesienna pogoda, mgła itp nie pomagają.
Miśkowa mnie też coś jakby rozkłada. Gardło boli i generalnie taka osłabiona jestem.
A co u naszych ciężaróweczek?
-
Kasia 1805 wrote:Ogólnie ok, ale jakiś kaszel mi się przyplatal od soboty 😕 W piątek idę zrobić badania, a we wtorek na wizytę i mam nadzieję, że nareszcie będzie usg i że NIE zobaczę na nim przypadkiem jakiegoś siusiaka 🙈😁
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Ja dziś robiłam listę rzeczy potrzebnych do wyprawki i w ogóle dla dziecka. Sporo tego.. 😉
A teraz jakoś nie mam humoru. Drażni mnie wszystko a najbardziej syn i jego pytania... 🙄
Kasia nie noo dziewucha ma być 😄 nie chcemy żadnego siusiaka 😛
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
Nom ja też nie chcę już żadnego siusiaka 😁😉 I nie mogę doczekać się tego usg bo w końcu będę mogła zacząć kompletowac wyprawkę 😊 Niby sporo ubranek będę miała po chlopakach, ale trzeba kupić czapkę bo kombinezon mam biały i kilka nowych kompletów do szpitala no i siostra planuje mi oddać trochę ciuchów po swojej córce, które też będę musiała sobie wcześniej ogarnąć. A zostają już tylko 2m-ce i to w zimie, a ja bardzo nie lubię biegać po mieście zimą, szczególnie jak napada śniegu, a już jeździć samochodem to już w ogóle 🙈 No i najważniejsze - będę mogła kupić farbę do pokoju 😂 bo w końcu i tamten kąt trzeba będzie ogarnąć 😏
aLunia lubi tę wiadomość
-
Emrica to trzymam kciuki, żeby ten antybiotyk pomógł ✊✊✊✊
Emrica lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Adele mi zostało 2 miesiące a chyba jestem w czarnej.. 2 dni temu wyjęłam ubranka zaczęłam segregować, jutro biore się za pranie. Jeszcze nie mamy pokoiku dla małego bo został na koniec po remoncie bo jest do odświeżenia ale trzeba pomalować i założyć panele. I kilka mebelków jeszcze. Co do wyprawki to ubranka mam ale dużo rzeczy higienicznych mi brakuje ale muszę po wypłacie brać się do roboty i naszykować może już co nie co. Remont się skonczyl to zaczynam myslec i czuje poród z tylu głowy 😢
-
nick nieaktualnyDziewczyny na zgage biora renie (nie wiem jak to sie pisze). Mi ostatnio po kazdym jedzeniu jest niedobrze, najgorzej po kolacji.
Ja dzis zamowilam ostatnia rzecz do wyprawki i ostatnie ubranka poprasowalam. A rzeczy higieniczne, butelki, kosmetyki zamawialam na gemini.
Czuje ze moje stopy to płetwy a palce obarzanki ☹