Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ponowilam dziś znów badanie moczu.. o ile o bakteriach nie ma nic napisane nawet czy są nieliczne po prostu brak takiej rubryczki .. nie kumam to wyszla duża ilość erytrocytów świeżych ja pikole no.. o co biega ..
-
Wysłałam SMS do lekarza zobaczę co mi odp.. czytałam,że może być to objaw min. kamicy nerkowej.. a ja rok temu miałam przeboje z kamieniem w nerce.. modlę się żeby to nie było to..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 15:19
-
Lekarz odp że nie ma powodu do zmartwien... Ehh no ciekawe .. mam być na wizycie za 3tyg. Do tej pory mam zamiar wypijac min 4l dziennie wody...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 16:24
-
Adele a slyszalas o wodach leczniczych? Dziewczyna na fiolecie tez miala coś z nerkami i kazali jej pic wodę Jan, podobno super na nerki, cena może juz nie.
Mnie to wkurza ze odbierasz wyniki, coś jest nie tak a lekarze "to normalne w ciąży". Ale ty skoro juz miałaś problemy to mialas powód do zmartwien. Ja jak na luzaka podeszlam do białka w moczu to dopiero u lekarza okazalo sie ze to poważne. -
Adele27 wrote:Ponowilam dziś znów badanie moczu.. o ile o bakteriach nie ma nic napisane nawet czy są nieliczne po prostu brak takiej rubryczki .. nie kumam to wyszla duża ilość erytrocytów świeżych ja pikole no.. o co biega ..
Ja miałam kilka razy erytrocyty w moczu. Inne wskaźniki masz ok? Ciężar, ph? Nie masz innych wskazań jak białko czy coś? No i ile masz tych krwinek w moczu?
-
Urszulka89 wrote:Ja miałam kilka razy erytrocyty w moczu. Inne wskaźniki masz ok? Ciężar, ph? Nie masz innych wskazań jak białko czy coś? No i ile masz tych krwinek w moczu?
Norma 0-3 ja mam 5-10 nie wiem czy to duzo..
pH mam 7 norma do 7,5.. na początku ciąży pH miałam 5.. więc widać,że też wzrosło.. reszta jest ok -
Iza34 wrote:Ale ja juz nie chce bo sie boje.
Nic dziwnego,że się boisz.. ale i tak cię to nie ominie hehe 😛 ja pod koniec ciąży już marzyłam żeby się zaczęło bo miałam dość.. ale teraz patrząc co mnie czeka to hmm.... 😛 -
Adele27 wrote:Nic dziwnego,że się boisz.. ale i tak cię to nie ominie hehe 😛 ja pod koniec ciąży już marzyłam żeby się zaczęło bo miałam dość.. ale teraz patrząc co mnie czeka to hmm.... 😛
Ha ha, ciebie tez to nie ominie.
Ale mysle ze jak sie zacznie to sie zmobilizuje i dam rade. -
Adele27 wrote:Oj nie wiem czy bym chciała mieć cesarkę.. balabym się tego ile i jak się dochodzi do siebie
Nie jest zle po cesarce, chociaż to bardzo indywidualna sprawa. Mnie przeraza tylko to ze teraz jestem zalezna od innych i pozniej tez w razie cc. A ja chce sama wszystko i jak najszybciej smigac i robic co do mnie nalezy.