Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehhh wiecie ja już tracę nadzieję. Zastanawiam się nad tą operacją męża...nad kliniką...operację może zrobimy, ale klinika...nie wiem, szkoda nam pieniędzy trochę. Z drugiej strony może to jedyna szansa, może to nasienie będzie tylko gorsze z wiekiem. Młodzi już nie jesteśmy...
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mother! Głowa do gory zróbcie wszystko żeby potem nie żałować! I dobrze trać nadzieje, wtedy głowa się wyłączy ... ja naprawdę po tylu lekarzach nie widziałam żadnych szans a tu nagle , jeden raz w cyklu i się udało.
Adele usmialam się ☺️☺️☺️Adele27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, czy mogę do was dołączyć?
Byłam tutaj przez cały 2015 r i w sumie 16.
Mam córkę z 2016 😊
Teraz chcielibyamy 2 maluszka. Ale widzę, że chyba nic z tego
Już wiare w to tracę, że się uda...
25.10 była owulka, w którą w sumie się wdtrzelilismy przez 3 dni.
Dziś zrobiłam pierwszy test.. Wiem, że w sumie trochę wcześnie.. Ale nic nie wyszło.
Objawy dalej tak jak na okres.
Więc tak o..
Ile u was trwaly starania?
W którym dniu po owulce zobaczylyscie 2 kreski?
Miłego popołudnia 💕2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Adele27 wrote:Mam wrazenie,że wszystko co mowie do niego nie dociera.. pytam się jak on sobie wyobraża niektóre sprawy np ustawienie w pokoju itp to uwaza,że go stresuje.. 🤨 aż się boje jak to będzie jak dziecko się pojawi. Obydwoje jesteśmy już wygodni i dużo rzeczy się zapomniało o on to chyba jak urodzę dopiero uwierzy,że mamy 2 dziecko
-
Patutka wrote:Hej dziewczyny, czy mogę do was dołączyć?
Byłam tutaj przez cały 2015 r i w sumie 16.
Mam córkę z 2016 😊
Teraz chcielibyamy 2 maluszka. Ale widzę, że chyba nic z tego
Już wiare w to tracę, że się uda...
25.10 była owulka, w którą w sumie się wdtrzelilismy przez 3 dni.
Dziś zrobiłam pierwszy test.. Wiem, że w sumie trochę wcześnie.. Ale nic nie wyszło.
Objawy dalej tak jak na okres.
Więc tak o..
Ile u was trwaly starania?
W którym dniu po owulce zobaczylyscie 2 kreski?
Miłego popołudnia 💕
Witamy ☺️ a od kiedy się staracie o drugie ? Ja nie jestem dobrym przykładem bo starania trwały 3,5 roku... Test zrobiłam jakoś chyba 13dpo wieczorem -
Adele27 wrote:Witamy ☺️ a od kiedy się staracie o drugie ? Ja nie jestem dobrym przykładem bo starania trwały 3,5 roku... Test zrobiłam jakoś chyba 13dpo wieczorem
Ten jest pierwszy kiedy tak dokładnie był strzał w owulacje itd.
25.10 była owulka, dziś sobie zrobiłam test ale wyszedł negatyw.
Pewnie to za wcześnie, ale i tak mam Wrażenie, że nic z tego.
@ powinnam mieć 8.11 zobaczymy co z tego będzie.
Ale zawsze przed owu bolały mnie piersi, do samego dnia okresu, no i w sumie dalej tak samo bolą ehhh..2016 🩷
2020 🩵
Adele hahaha ale się uśmiałam z Twojego męża 😂😂😂😂
Witaj Patutka. Powodzenia w staraniach. Wiem, że każda chciałaby zaskoczyć w pierwszym cyklu, ale 3 cykle to naprawdę jeszcze nic takiego, nie ma się czym niepokoić. Popatrz u niektórych z nas w podpisach, po jakim czasie się udawało, albo jak długo niektóre starają się i nic... oczywiście życzę Tobie abyś szybko zaskoczyła, ale na spokojnie, jak nie uda się w tym cyklu to nie ma się jeszcze czym martwić 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2019, 17:45
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Patutka wrote:Generalnie staramy się od 3 cykli.
Ten jest pierwszy kiedy tak dokładnie był strzał w owulacje itd.
25.10 była owulka, dziś sobie zrobiłam test ale wyszedł negatyw.
Pewnie to za wcześnie, ale i tak mam Wrażenie, że nic z tego.
@ powinnam mieć 8.11 zobaczymy co z tego będzie.
Ale zawsze przed owu bolały mnie piersi, do samego dnia okresu, no i w sumie dalej tak samo bolą ehhh..
No wydaje mi się ,że za wcześnie bylo na test. Niektórym wychodzą tak szybko ale nie każdej. Mnie zawsze bolały piersi od owulacji i jak zaszłam również tak samo bolały 😉 -
mother84 wrote:Adele hahaha ale się uśmiałam z Twojego męża 😂😂😂😂
Witaj Patutka. Powodzenia w staraniach. Wiem, że każda chciałaby zaskoczyć w pierwszym cyklu, ale 3 cykle to naprawdę jeszcze nic takiego, nie ma się czym niepokoić. Popatrz u niektórych z nas w podpisach, po jakim czasie się udawało, albo jak długo niektóre starają się i nic... oczywiście życzę Tobie abyś szybko zaskoczyła, ale na spokojnie, jak nie uda się w tym cyklu to nie ma się jeszcze czym martwić 😊
Dziękuję za dobre słowo, po prostu bardzo bym nie chciała aby trwało to 1.5 roku jak z córką.
Ale jak mus to mus,
Dziękuję. A Ty długo już próbujesz?
Też życzę Ci szybciutkich 2 kreseczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2019, 18:13
2016 🩷
2020 🩵
Adele27 wrote:No wydaje mi się ,że za wcześnie bylo na test. Niektórym wychodzą tak szybko ale nie każdej. Mnie zawsze bolały piersi od owulacji i jak zaszłam również tak samo bolały 😉
W którym dc wyszedł Ci test?2016 🩷
2020 🩵
Adele27 wrote:Nie miałam plamien które były zawsze przed @ a tak to nic innego nie zauważyłam pewnie przez to,że miałam głowę zajęta czymś innym 😉 test robilam w 29dc
Przepraszam ale nie wiem jakie masz cykle, a mam problem i nie widzę napisów pod profilami.
No ja mam tylko uczucie takiego jakby wiecznego sikania w środku.... No masakra jakaś... No i nie wiem czy piersi mnie bardziej nie bolą, ale to może jednak takie moje wyobrazenia.moniśka... lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Patutka wrote:Tak, ja wiem.
Dziękuję za dobre słowo, po prostu bardzo bym nie chciała aby trwało to 1.5 roku jak z córką.
Ale jak mus to mus,
Dziękuję. A Ty długo już próbujesz?
Też życzę Ci szybciutkich 2 kreseczek
W pierwszej ciąży pozytywny test mi wyszedł 10 dpo. A w drugiej robiłam później, jakieś 14 dpo
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Iza34 wrote:Jak to na koncowce-ociezale, bez sil i checi, z obrzekami. Ale jestem zadowolona ze dotrwalam do tego tygodnia. Teraz tylko czekac na porod.
A tobie jak tam w dwupaczku? -
mother84 wrote:Pierwsza ciąża w 6 cs. Druga 17 CS, ale poroniłam i od tamtej pory 12 CS leci.
W pierwszej ciąży pozytywny test mi wyszedł 10 dpo. A w drugiej robiłam później, jakieś 14 dpo2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️