Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dopiero wstaje po imprezie 😅😉 było mega 👌😀
Jutro albo wieczorem będzie @ bo jeszcze nie przyszla. Ale to kwestia paru godz.
Głowa mnie boli nadal. Obiadek jem
Mother a kiedy się wyjaśni? Może tescik jutro?Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Hugo87 wrote:Ja dopiero wstaje po imprezie 😅😉 było mega 👌😀
Jutro albo wieczorem będzie @ bo jeszcze nie przyszla. Ale to kwestia paru godz.
Głowa mnie boli nadal. Obiadek jem
Mother a kiedy się wyjaśni? Może tescik jutro?
O kurcze to nieźle pobalowalas 😲😲😁😂
-
Hahaha Hugo to nieźle przybalowałaś 😉 i bardzo dobrze
Hugo test? Coś Ty. Nie mam, bo u rodziców jestem, ale nawet jakbym miała to bez sensu na serio. @ przyjdzie.
Veritaserum u mnie te plamienie największe było przedwczoraj. Dziś to właściwie widzę lekko tylko jak głębiej się tam podcieram ale wiem, że to niestety nie ciąża. W drugiej ciąży miałam plamienie implantacyjne dwa dni, ale to niewielkie od początku i bez bólu brzucha. Jest inne niż rok temu.
Już nawet się nie nakręcam tylko zła jestem, że to tak się ciągnie. Bo na serio lepiej jak tak spadnie jak grom z jasnego nieba i jest i zacznie się nowy cykl, a nie takie coś. No może jutro.
Iza no ciekawe co Ci w czw powiedzą na wizycie może zdążysz do tego kina 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2019, 18:03
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyO Boże, jaki problem, psuje tesciowej jej plany, bo w piatek jade ogladac szpital i biedna sie boi ze juz tam zostanę, szczegolnie ze powiedzialam (postraszylam) ze bede rodzic w sobotę a ona ma inne plany na weekend niz ewentualny moj poród i opieka nad moja córką. No i co ja najlepszego jej narobie 🤣🤣🤣. Czas uprzedzić moja mame ze moze byc potrzebna.
-
Haha Iza. Nooooo pamiętaj wbij się w grafik teściowej, powiedz jej kiedy chcesz rodzić, żeby sobie w kalendarz wpisała 😂😂😂😂😂
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnymother84 wrote:Haha Iza. Nooooo pamiętaj wbij się w grafik teściowej, powiedz jej kiedy chcesz rodzić, żeby sobie w kalendarz wpisała 😂😂😂😂😂
Coz z tego ze sobie wpisze jak do kalendarza nie zagląda 😭. Nawet wizyty u lekarzy jej przepadaja.
A, moja mama mieszka blisko. Ogarniemy temat.
A dziś tesciowa usilnie namawiala mojego meza na alkohol. my ustalilismy ze juz nawet piwo nie wchodzi w gre. A ona co- a co to, w razie czego tesc mnie zawiezie. A mnie az ... Ja nie chce tescia, nie chce nikogo tylko męża. Tylko on mnie rozumie i tylko on mi jest potrzebny mimo ze boi sie jak ja. -
U mnie sie zaczyna już lekkie plwmionko. Ale zdążę z M jeszcze dziś 💏 bo nie było jak wczoraj i rano przez źle samopoczucie 🤣🤦♀️Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Hugo to może razem zaczniemy kolejny cykl✌️
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
U mnie jutro się zacznie czyli tak jak zwykle cykl 26 dni trwa. Dziś to ledwo co na papierze teraz widziałam. Dobrze ze jutro sklepy otwierają bo zapasów nie kupiłam na @ 🤦♀️Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
nick nieaktualny
-
No to u mnie w końcu @. Zaczynam kolejny cykl.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Hugo87 wrote:Mother u mnie też 🤗 🤷♀️😶
Hugo87 lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
No to dziewczyny razem zaczynacie i razem proszę nas zaskoczyć na koniec miesiąca 😊😊
Ja dziś dłużej sobie polezalam i dopiero z kawka siedzę z mężem który mnie drażni wrrr zero wyobraźni u niego jeżeli chodzi o wyprawkę i inne rzeczy związane z pojawieniem się dziecka.. chyba przy 1 byl bardziej ogarnięty 🤦 -
nick nieaktualny
-
Mam wrazenie,że wszystko co mowie do niego nie dociera.. pytam się jak on sobie wyobraża niektóre sprawy np ustawienie w pokoju itp to uwaza,że go stresuje.. 🤨 aż się boje jak to będzie jak dziecko się pojawi. Obydwoje jesteśmy już wygodni i dużo rzeczy się zapomniało o on to chyba jak urodzę dopiero uwierzy,że mamy 2 dziecko
-
Adele nie przejmuj się, mam to samo 🤣 sama wszystko ogarniam wyprawkę ubranka, on nawet nie wie co jest czego brakuje. Ostatnio do mnie nawet żebym nie przesadzała bo nie ma kasy, zdaje sobie z tego sprawę dlatego dużo rzeczy kupuje używanych a ze się nazbierało całe mnóstwo to inna sprawa 🤣 ale mnie rozdrażnił tym tekstem. Ale może tez wypadł z rytmu. Adele to po prostu faceci ☺️
Hugo i mother liczę na Was, ale byłoby cudownie na swieta taka nowina ❤️