Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Teraz w ogóle nie jest dobry czas na kupowanie mieszkanka i budowanie bo wszystko strasznie drogie, słyszałam że materiały budowlane bardzo podrożały niestety. My też się trochę rozglądamy ale ceny kosmos.
Ech ja dzisiaj cały czas mam wysokie ciśnienie, dalej ręce i nogi bardzo spuchnięte. Wzięłam już nawet tabletkę i nic nie pomogła już nie wiem czy to z ciążą coś nie tak czy stres mnie tak trzyma. -
Umówiłam się na 20.11 . Zobaczymy co będzie i najwyżej przyspieszę bo jeszcze odebrałam wyniki i TSH mam 4.45. Także zaczyna się maraton po lekarzach.
-
nick nieaktualny
-
Tak,ja się leczę na niedoczynność tylko ostatnio olałam. Widze, że z Wiki miałam na początku 4.5 i znalazłam jeszcze 7 szt tabletek to wezmę taką dawkę jak miałam z nią przepisaną, bo przez weekend już nic nie załatwię.
Widzisz Iza moze coś w tym jest bo już drugi raz tak mam. -
No TSH lepiej uregulować w ciąży.
A mnie tak brzuch boli, wzięłam tabsę i mam takiego pmsa, że głowa mała...mężowi się popłakałam w ramię, a teraz jedziemy do moich rodziców, bo tam mam wszystkie groby. Mąż nas zostawia do SB, bo pracuje. Nawet mi się nie chce nigdzie jechać. Najchętniej zamknęłabym się w domu pod kocem
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
No i nie doczekalam wyników z krwii... @ przyszedł, dziwne że tempka jakoś bardzo nie spadła. No cóż dziś zaleje się winem i łzami a jutro pomyślę o nowym cyklu
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa wrote:No i nie doczekalam wyników z krwii... @ przyszedł, dziwne że tempka jakoś bardzo nie spadła. No cóż dziś zaleje się winem i łzami a jutro pomyślę o nowym cyklu
Miskowa masz pełne prawo! Dzisiaj jest czas na smutki, ale jutro wstajesz i dalej walczysz!
Mother, ściskam Cię mocno 🤗
Hugo a może właśnie sytuacja w domu Cir jakoś blokuje/stresuje?
Co do mieszkań my tez mamy 3 pokoje i zapłaciliśmy kupę kasy 🙄 kredyt mam do końca życia 😂😂😂
Ja czekam pod gabinetem na wizytę, trzymajcie kciuki -
Evs kciuki zacisniete. Daj znać po.4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Evs myślę że w 80 % to że tu mieszkamy utrudnia zajście w ciążę. Jestem często zdenerwowana, sfrustrowana i w ogóle nieszczęśliwa. Moja teściowa jest dziwaczka. Humoru nie mam na tą imprezę dziś.. Pms też się uaktywnia. Nerwa mam mega. Jestem zła i płakać mi się chce (pouzalac nad sobą 🤦♀️🤣🤣)
Evs kciuki za wizytęSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Emrica wrote:Ja podziwiam osoby ktore mieszkaja z tesciami. Ja nie ogarnęłam bym tego.
Największy błąd życia to właśnie było zamieszkanie z nimi tutaj. No ale czasu nie cofne. W 9 miesiącu ciąży kazali nam się wyprowadzić z mieszkania wynajetego. Mieliśmy tu być rok Max dwa. Ale że nam się niestety kłody pod nogi rzucily to pobyt się przedłużył. Mój M pracę stracił i miał. Operacje na kręgosłup jak mały miał 6 ms. Więc musieliśmy tu mieszkać i tak tkwimy w miejscu. Zalamka czasami jak sobie pomyślę. Ech szkoda gadaćSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Hugo współczuje masz dwa wyjścia: albo szczerze pogadać z teściowa, albo szukać czegoś dla Waszej 3.... bo w przeciwnym razie się wykończysz.... ja mam tak z moim rodzinnym domem, wytrzymuje tam max 2 dni - więcej nie daje rady psychicznie i przestałam katować siebie dla „dobra” innych....
Na wizycie Ok, mały wazy ponad 2 kg i rozwiazanie na pewno w grudniu. Z uwagi na ten konflikt, moja lekarka chce mnie dać do szpitala tak 38-39 tydzień , kurna czas się brać za pranie i ogarnięcie wyprawki 🙈pola89, AdelaX, veritaserum, mother84 lubią tę wiadomość
-
evs super ! Świąteczny dzieciaczek 🎄🎄😊
To teraz przyjemne szykowanie wyprawki 😛
Hugo tule Cię mocno ❤️ najlepiej byłoby się wyprowadzic ale pewnie gdyby to było takie proste już dawno byście to zrobili..
Miskowa 😘 napij się winka na pewno będzie Ci lepiej 😉 pierwsze dni @ są najgorsze a później już ma się znów pełno sił na kolejny cykl