Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdele a zdradzisz jakie wybraliście?
My rok temu w lipcu zmienilismy. I bedzie teraz jak znalazl. W sumie to nie jezdzilam nim wcale az do tej wiosny kiedy wyciaganie dupska z mojego starego bylo nie lada wyzwaniem. Ten jest super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2019, 17:36
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:No i sobie znalazlam nowe zmartwienie- kto się zajmie moja corka, szczegolnie w ten weekend w razie akcji. A jak będę tak się martwić to naprawde sie zacznie akurat w weekend.
-
nick nieaktualny
-
Noo trzeba się nauczyć jeździć teraz nim 😛
Ja też juz myślę co zrobię z synem jak się zacznie.. mam pełno obaw.. gdzie będzie w tym momencie mąż, czy to będzie w nocy czy za dnia.. czy nie będe przypadkiem poza domem 😲😲 mąż w pracy często jest poza miastem.. więc to też mnie stresować będzie pewnie.. no i trzeba będzie dzwonic po opieke do syna właśnie.. z synem zaczęło się o 6 rano równo jak mężowi zadzwonił budzik do pracy heh więc sie udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2019, 20:18
-
Fajna fura
Ja się też tak bałam, a w końcu po terminie córka pojechała do teściów, dokładnie w dniu kiedy jechałam do szpitala. Miałam na miejscu wczesniej umowiona siostrę albo brata ale akurat wyjechali na wakacje, więc totalna panika, aż w końcu sąsiadka mi zaproponowała, że w razie czego mogę na nią liczyć. To jest ważne pod względem psychicznym co z tym starszakiem zrobić. -
Ale naskrobalyście 😱
Mother, Hugo, Miśkowa trzymam kciuki za super prezent na święta 👶🏻🎄
Mnie jak lekarka oświadczyła, ze chce mnie planowo dać do szpitala, trochę odetchnęłam właśnie ze względu na starszego synka, ze na spokojnie będzie miał kto się nim zająć, z drugiej strony niewiem czy chce ta cesarkę chciałabym spróbować naturalnie, ale niewiem czy dam radę... dziecko zapowiada się spore a ja raczej mała jestem... No nic zobaczymy jeszcze:)
Za to zmobilizowam męża i pojedziemy w tyg do ikei po ta komodę i zacznę w końcu prac i zamawiać wszystkie potrzebne rzeczy. Chce być już do końca mca przygotowana
No a jutro znooowu do szpitala muszę małego do niani zawieźć bo mąż w pracymother84 lubi tę wiadomość
-
Adele ja cała ciążę na przemian brałam Ulgix max i Alugastrin 🤣
Oj też mnie stresowalo co będzie ze starszą zwłaszcza jak trafiłam na patologię ciąży w 31 tc. A mój mąż z tych co nie wie gdzie ma majtki 😁 ale spisał się na medal jedynie córce nie mogłam włosów rozczesac jak wróciłam 😂AdelaX lubi tę wiadomość
córka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry 🙂
Za 10dni mam lekarza.. i już się doczekac nie mogę. Bo oczywiście ruchow mało co czuje ciągle. Tylko wieczorem jak rękę położę to jakieś bulgotanie. Koleżanka jest w tym samym dniu ciąży co ja i już czuję norlmanie. Ale chuda jest jak patyk i brzucha nawet nie ma jeszcze może dlatego... -
Adele27 wrote:Dzień dobry 🙂
Za 10dni mam lekarza.. i już się doczekac nie mogę. Bo oczywiście ruchow mało co czuje ciągle. Tylko wieczorem jak rękę położę to jakieś bulgotanie. Koleżanka jest w tym samym dniu ciąży co ja i już czuję norlmanie. Ale chuda jest jak patyk i brzucha nawet nie ma jeszcze może dlatego... -
Ja mam trzeci dzień @. I powiem Wam że trzeci dzień mnie boli brzuch jeszcze te skrzwpy dziś wstrętne.. Do jakiegoś gina pójdę z tym chyba. Żeby zrobił mi histeroskopie albo cośSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Hugo może taki twój urok. Też często miałam skrzepy i teraz po porodzie też mam
Adele spokojnie jeszcze czas
Dziewczyny jak długo wasze maluchy w nocy jadły? Moja starsza to do roku A synek wciąż na etapie noworodka- 3 razy albo i częściej wisi na cyckucórka- 2011
syn- 2019