Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymother84 wrote:Pola no to super, że wszystko w porządku z maluszkiem jeeeeny jak to zleci chwila i będziesz rodziła 😂
Iza jak po zwiedzaniu szpitala?
😲😲😲 akurat dziewczyna rodzila. Sali porodowej nie widzialam bo 1 zajeta, 2 po porodzie nie posprzatana. Ale szpital z niewielkim oddziałem, spokoj, bez tlumow, wydaje mi sie ze bedzie ok. Jeszcze musze dopakowac ze 2-3 rzeczy. Jak powiedzialam poloznej jaka mam szyjke to powiedziala ze juz fajnie i tylko czekac na skurcze. Tak wiec czekamy.pola89, mother84 lubią tę wiadomość
-
Iza34 wrote:😲😲😲 akurat dziewczyna rodzila. Sali porodowej nie widzialam bo 1 zajeta, 2 po porodzie nie posprzatana. Ale szpital z niewielkim oddziałem, spokoj, bez tlumow, wydaje mi sie ze bedzie ok. Jeszcze musze dopakowac ze 2-3 rzeczy. Jak powiedzialam poloznej jaka mam szyjke to powiedziala ze juz fajnie i tylko czekac na skurcze. Tak wiec czekamy.Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
evs6 wrote:Tez mam rozejście, ale jakoś nie specjalnie duże. W tej ciąży tez już widzę. Polecam konsultacje z rehabilitantem, bo niektórymi ćwiczeniami możemy sobie „krzywdę” zrobić i jeszcze pogorszyć rozejście.4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza wspaniałe swieta będziecie mieć 😊🎄🎄
A co do świąt ja już popłynęłam w świateczny szal.. 🎄🎀 heh.. zaczęłam kupować swiateczne pierdolki 🤦😅 uwielbiam to tylko z roku na rok coraz mniej miejsca żeby to trzymać.. 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2019, 08:45
-
aLunia wrote:Haha Adele skąd to znam 😂
😛 Hehe ja co roku kupuje np. nowe bombki na choinkę bo nie chce takiej samej jak rok temu.. 😅 przecież maz jak zobaczy,że znow kupuje ozdoby na choinkę to nie wiem co zrobi.. rok temu mnie poniosło i kupiłam tyle,że na choinkę się nie zmieściły wszystkie 🙄 nie wspomnę o świeczkach i różnych innych ozdobach 😅 to jest wspaniałe 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2019, 09:42
AdelaX lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uuuu Iza to nieźle my już po bajkach, śniadaniu, kolorowaniu, rozwiązywaniu zadań i teraz puzzle 😂😂😂mąż odsypia nockę i czekam aż wstanie, żeby wziął małego na spacerek haha
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Adele hahah mąż by mnie już dawno z domu wyrzucił 🤣 ale cieszę się ze nie jestem z tym sama bo ja tez to lubie mąż mnie chomikiem nazywa bo ciezko mi potem coś wyrzucic 😜
Dziewczyny od wczoraj mam bóle okresowe... to normalne? Wczoraj wzięłam nospe zastanawiam się czy dzisiaj tez brać -
nick nieaktualny