Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja choinkę mam tak samo ubrana ale wszystko inne yych i serio nie ma gdzie trzymać
Ja miałam takie bóle przy Wiki a teraz nic. Czasem poczuje tak jakby jajnik przy owulacji. A tak ktoś miał? -
aLunia wrote:To ja choinkę mam tak samo ubrana ale wszystko inne yych i serio nie ma gdzie trzymać
Ja miałam takie bóle przy Wiki a teraz nic. Czasem poczuje tak jakby jajnik przy owulacji. A tak ktoś miał?
Ja w tej ciazy miałam różne bóle na początku. Ale też nie zaczęły się one odrazu tylko troszkę później. Raz lewa raz prawa strona bolala czasem tak,że musiałam stanąć i przeczekać ale nie były one az tak mocne jak w 1 ciąży -
aLunia wrote:To ja choinkę mam tak samo ubrana ale wszystko inne yych i serio nie ma gdzie trzymać
Ja miałam takie bóle przy Wiki a teraz nic. Czasem poczuje tak jakby jajnik przy owulacji. A tak ktoś miał?
Mnie jakby jajniki bolały na samym początku ciązy, chyba przez 2 tygodnie. Potem zaczęło boleć w pachwinie, chyba do 20 tc mnie trzymało. Ale to normalne bo hormony skoczyły w górę i wszystkie więzadła się rozluźniają
-
Adelax ja w pierwszej ciąży miałam sporo takich bóli. Myślę, że spokojnie możesz łyknąć nospę jak bardzo dokucza
A ja mam 8 DC i już dziś mnie brzuch boli jak na owu, a i śluz już się robi płodny 😲 dziś mąż już na nockę do pracy poszedł, ale jutro synek u babci na noc, to my zaraz po powrocie z imprezy będziemy ❤️ no żeby tak szybko mnie na maratony brać 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2019, 20:44
Adele27, AdelaX lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Dzień doberek zaraz idę sobie robić kawę
Iza jak tam samopoczucie ?
Co tam u reszty dziewczyn?
Ja wczoraj poczułam delikatne ruchy🥰 ale jeszcze z ręką na brzuchuAdelaX lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdele powoli do przodu i nie najgorzej. Najbardziej dokuczaja mi dretwiejace i puchnace na spaniu rece. A tak to sie tocze.
Fajnie z tymi ruchami ze czujesz. Teraz beda coraz wyrazniejsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 09:12
-
Adele no widzisz 😍 super. Teraz będą one już powoli coraz częściej
Ja póki co spijam kawę, synek układa puzzle, mąż odsypia nockę. Potem idziemy do szwagra na imieniny 🍾🍹🍸 potem synka do babci na noc, a my na ❤️😂 tak mnie brzuch boli i śluz już na serio płodny...a to dopiero 9 DC. Szybko coś.
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Evs6 no to zdrówka życzę. Ja sama też jeszcze nie do końca się wykurowałam. A z nogami to robię za każdym razem, a efekt taki jak widać 😂
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Iza ja mam tak samo z rękami i nogami. Tylko ty już na końcówce to ma prawo ech ale znam.bol.
Adele super z każdym dniem będą mocniejsze.
Ooo mother jak zazdroszczę imprezki. U nas teraz spotkania kończą się max o 19 bo Wiki marudna i jest do spania. -
Mother ✊ za nieziemske ❤😉
Adele jak by się dało oddać trochę tego odczuwania ruchów to chętnie bym się podzieliła bo moja to ostatnio strasznie szaleje 🙈
Ja ogólnie na chodzie, ale ostatnio często brzuch mnie pobolewa i mam uczucie jakby miał mi się oderwać 😕 Jak wcześniej w ogóle nie brałam poprawki na przedterminowy poród tak teraz coraz częściej przechodzi mi to przez głowę, ale bardzo nie chciałabym urodzić w grudniu i mam nadzieję, że za 2tygodnie na wizycie doktor powie że nic na to nie wskazuje🙂 Wiem, że jeszcze wcześnie, ale ok.połowa grudnia mi odpada bo przed samymi świętymi nie będę miała ani ochoty ani kiedy za tym biegać - więc zaczęłam po trochę kompletowac wyprawkę. Muszę skoczyć jeszcze na strych i znieść pudło tych najmniejszych ubranek 😉 A wczoraj mąż skończył malować pokój - wyszło pięknie 😍
-
Kasia ja powoli też zacznę kompletować mimo,że jeszcze mam duzo czasu. Ty to juz zrozumiałe 😉 chce w każdym miesiącu coś powoli kupować. Pokoik na różowo ? 😛
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 15:41
-
Adele27 wrote:Kasia ja powoli też zacznę kompletować mimo,że jeszcze mam duzo czasu. Ty to juz zrozumiałe 😉 chce w każdym miesiącu coś powoli kupować. Pokoik na różowo ? 😛
Hugo87, Adele27, AdelaX, mother84, Agullla la la lubią tę wiadomość
-
My malowaliśmy sypialnie niedawno jak był remont jeszcze nie liczyłam,że w ciąży będę.. ale jest na beżowo. Dam jakieś ozdobne naklejki na ścianę gdzie będzie łóżeczko 😉
Kasia 1805, AdelaX, mother84 lubią tę wiadomość
-
My też musimy się zabrać za pokój dla dziewczyn. Narazie Wiki jest z nami a starsza ma swój mniejszy, ale mają mieć razem większy pokój.