Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika92 wrote:Cześć dziewczyny, czy któraś z Was starała się o drugiego malucha znacznie dłużej niż o pierwszego? Za pierwszym razem udało nam się po miesiącu, a teraz pół roku i nic...
3,5 roku -
nick nieaktualny
-
Monika92 wrote:Cześć dziewczyny, czy któraś z Was starała się o drugiego malucha znacznie dłużej niż o pierwszego? Za pierwszym razem udało nam się po miesiącu, a teraz pół roku i nic...
-
Drugie w 17 cykli (poronienie)
Teraz 12 cykl i nic
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy miałyście w ciązach problemy z ukladem moczowym ? Ja w 1 nie miałam żadnych a teraz od 2 trymestru się zaczęły te bakterie czy erytrocyty w moczu itp lekarz oczywiscie mówił,że nie mam się czym przejmować ale pytanie mam takie czy mialyscie jakieś bole jakby to nazwać po bokach jakby moczowodów.. ? Wiem,że one nie mogą boleć heh ale nie wiem jak te miejsca wskazać.. czuje takie kłucie raz z lewej raz z prawej i czasem tak po środku jakby pęcherz. Nic mnie nie piecze itp tylko takie kłujące bóle mam czasem.
Lekarz jak zawsze - nie przejmować się to normalne macica rośnie i naciska na wszystko itp ale dziś tak niekomfortowo mi było przez te bóle.
Kupiłam sobie sok naturalny z żurawiny będę pić codzinnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 22:38
-
nick nieaktualnyMnie kiedys cos tam pieklo, pilam Zurawit junior, międzyczasie zrobilam posiew ale nic nie wykazalo. A pozniej jak kulo po środku to okazalo się ze to niewydolność szyjki. Ale nie chce Cię straszyć, nie o to chodzi. Ta zurawina to najlepszy pomysl.
P.s. marze zeby normalnie się wysikac a nie pedze bo juz nie wytrzymuje a tam leci po kropelce. Na dole ciśnie, na gorze ciśnie... uroki ciąży. -
Hej Ounai. Zostało nas parę które się starają o drugiego maluszka 😜
Ja mam za sobą już trzy lata chyba i już się nie staram jakoś specjalnie. 😂 Życzę powodzenia.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Iza szyjkę mi w czw badał i mam bardzo długa,zamknięta i twarda więc jest ok. Dziś wstałam to w końcu nie czuje tego dziwnego bolu..
Ounai rozgosc się są dziewczyny starajace się 😉 i jest kilka zaciazonych kibicujących 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 07:59
-
Adele ja bakterie w moczu mam już chyba czwarty raz ale jak robię posiew to nic nie wychodzi. Wlasnie wczoraj odebrałam wyniki posiewu i wysłałam Pani dr to odp ze jak nie mam żadnych objawów to żebym na wizytę zrobiła kontrolne badanie moczu. Hm objawy nie wiem czasem mnie coś zakłuje ale ja wiem czy to mały naciska czy to pęcherz boli...Nie potrafię rozróżnić
Super ze już czujesz tak wyraźne kopniaki 🙂
Iza mam to samo ledwo idę tak mi się chce siku wchodzę do łazienki a tu kropelka 🤣
Ounai witaj 🙂
-
Adele ja takich problemów nie miałam więc nie pomogę. A widzisz tak ruchami się martwiłaś i teraz mały nieźle fika
Ounai witaj i powodzenia
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
No Iza spójrz na swój suwaczek.. wszystko jasne czemu się tak czujesz 😉 swoją drogą ile mamy czekać ?! 😛
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 10:48
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:No Iza spójrz na swój suwaczek.. wszystko jasne czemu się tak czujesz 😉 swoją drogą ile mamy czekać ?! 😛
Bo ja bym chciała wszystko sama zrobic, byc samodzielna a nie się prosić czy oglądać na kogos kto szczerze mowiac ma gleboko w ... mnie i moje samopoczucie. Mąż musi pracowac i tez nie moze wszystkiego za mnie robic.
A ile macie czekac- tyle co ja. Juz niedlugo. -
nick nieaktualnyMonika92 wrote:Cześć dziewczyny, czy któraś z Was starała się o drugiego malucha znacznie dłużej niż o pierwszego? Za pierwszym razem udało nam się po miesiącu, a teraz pół roku i nic...
Witaj mnie przy pierwszy dziecku też udało się w 1cs A teraz niby zaczęłam dopiero 2 cs,ale jakoś smutno mi,że wtedy poszło tak szybko A teraz trzeba będzie czekać dłużej...
Dzisiaj to w ogóle mam jakiś ciężki dzień;( płakać mi się tylko chce ... pewnie to przez @ mimo wszystko
Jeszcze mój w pracy ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 12:15