Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza to kurujcie się, bo szkoda żebyś sie rozłożyła na końcówce
Ja pamietam, ze przed porodem wyskoczyła mi opryszczka i już wiedziałam, ze lada moment urodzę 😂 mąż zabronił mi dziecko całować po porodzie 🤦🏼♀️
A nam weekend mega szybko zleciał, fajnie było tak pobyć we dwoje 🥰 Mąż oczywiście spalił niespodziankę 🙄, ale docenił starania 😀 po raz kolejny utwierdziłam się w przekonaniu, ze ❤️ Na tym etapie to już nie dla mnie🤦🏼♀️
Wzięłam się dzisiaj za sprzątanie i poszła pierwsza pralka rzeczy dla małego i tez teraz muszę poleżeć, bo brzuch mi twardnieje.... najgorzej ze mój 3 latek nie ma litości dla mamusi i tylko słyszę „oć się bawić” 😵
A jak tam Nasza staraczki? Który to dc u Was? -
My z mężem i synem wracamy za Szczecina 🙂 musieliśmy załatwić parę spraw a i po galeriach się pochodziło 😁 kawę spilo i do domu
A w SB wyjazd do Gdańska Ikea czeka 🥰🥰 boze jak tam wejdę to wiem,że mnie poniesie.. te rzeczy dla dzieci i świąteczne ozdoby 🤩🤩 pojde z torbami
jangwa_maua, Hugo87, AdelaX lubią tę wiadomość
-
U mnie 17 dc. Leci ✌️ niewyspana jestem po weekendzie. Marzy mi się wolne 😂😅
Nie widzę żadnych niepokojących objawów ciążowych 🤣🤣 także raczej ten jeden raz nie dał rady 😂😂
O Adele fajnie. Też bym pojechał do Polskiej Ikei. W Niemczech drogo było. Na promkach cos można było wyrwać. A tak wszytsko drożej.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualny
-
U mnie też jak u Hugo 17 dc ✌️ myślę że już po owu. Właśnie siedzę z folią aluminiową na łepetynie u fryzjera
Hugo też jestem ostatnio mega przemęczona. Muszę odpocząć, a nie ma jak...
Adele też byłam teraz w SB w Ikei, ale ja to z listą zakupów jadę, inaczej mąż by mnie nie zabrał 😂😂😂
Widzę, że nasze ciężaróweczki są w transie sprzątania 😎
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Janw tym cyklu co zaszłam też byłam taka.zmeczona kiedy testujecie?
Ja miałam zjazd w ten weekend ale odespłam z Wiki. Jutro mam wizytę i już mi się śniło, że gin powiedział to jest chłopiec i serduszko nie bije, a.potem.gdzies go spotkałam i on do mnie, że jednak się mylił i bije. Ech myślałam, że nie będę siała takiej paniki...
Iza polecam na porodówkę wodę morską zabrać. Mi się tak nos zatkał, że nie mogłam oddychać. -
aLunia już trzymam kciuki za Twoją wizytę ✊ na pewno wszystko będzie dobrze 🤗
aLunia lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Alunia ja też trzymam kciuki za wizytę! Daj znać po wszystkim.
U mnie 19 dc i owu ani śladu (w sensie tempka dalej w dole), seksy były ale takie z przymusu chyba czas umówić się do kliniki - przynajmniej mąż zrobi badania i będziemy wiedzieli jak się ma armia. Ja też jestem zmęczona i marzę o jakimś długim urlopie a najlepiej żeby była już wiosna bo jesień i zima mnie doluja.aLunia lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Adele haha u mnie lista musi być przed wyjazdem zatwierdzona przez męża 😂 a jak coś wkładam do kosza to pyta czy było na liście 😂
Miśkowa, a samego badania nasienia na razie nie chcecie zrobić? Sprawdzić jak się ma jeszcze przed kliniką. Twój mąż bierze jakieś witaminy?
Emrica jak zdrowie męża? Lepiej? Planujecie iui jakoś w najbliższym czasie?Adele27, AdelaX lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyEmrica bo prawda jest taka ze jak musisz to sie zbierasz w sobie i robisz, szczegolnie jak jest dziecko w domu. Ale pewnie to wiesz.
Moj kuzyn zostal tatusiem, nawet nie wiedzialam, nawet nie wiedzialam ze ma kogoś a tu bach-dzidzius na swiecie. No nie mogla mnie zabrac na porodowke 😭? Ale moja to nie bedzie potrzebowac porodowki tylko dla mnie dobrego chirurga -sama wyjdzie bokiem. -
Ja wczoraj byłam na urodzinach, tj. syn był w sali zabaw na urodzinach koleżanki z przedszkola i jedna z mam do mnie, że tylko ja i ona zostałyśmy z jednym dzieckiem, bo cała reszta rodziców ma najmniej dwójkę dzieci, a jedni i piątkę nawet ✌️ tak mi się trochę smutno zrobiło. Wiem, że ona nic złego nie miała na myśli, ale żeby to wszystko było takie proste jak się wydaje.
Iza jeszcze chwilkę i będziesz na porodówce ☺️ aczkolwiek moja data jaką dla Ciebie planowałam już minęła 😝Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2019, 19:38
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Mother chyba póki co wolałbym mu oszczędzić tej "przyjemności", raczej wolałabym żeby zrobił hormony bo jak coś jest nie tak to można lekami podciągnąć. Jakieś suplementy ma ale z regularnoscia ich brania to różnie bywa4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
O dziewczyny to akurat macie jakieś niespełna 2 tyg do końca cyklu = potencjalnego testowania Iza zwalnia brzuch w tym terminie to możecie wszystkie po niej przejąć No trzymam kciuki ✊✊
Mother znajoma może ma taki sam problem? Niewiadomo.... i nie bądź smutna, bo się UDA! 🤗
Ja z ikei rzadko kiedy wychodzę w zgodzie z mężem 😂😂
Ostatnio ma chyba sposób na mnie i jeździmy tam przed wypłata, coby za dużo nie wydać 😜mother84 lubi tę wiadomość
-
Taaa Ikea... My wybieramy się od roku🤣 ale coś się obawiam że jak pojedziemy to wyczyszcze konto4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
My rzadko jeździmy bo najbliższą mam 3h drogi.. dlatego jak już jadę to na konkretne zakupy 😁 fajnie,że mają też online ale co to za frajda 😛 choć meble zamawiam przez internet
-
nick nieaktualnyJej u mnie dopiero 4 dzień cyklu @ ma się już chyba ku końcowi
Miło tak czytać, że wam tak fajnie weekend minął
Ja tak na prawdę siedziałam cały weekend sama z małym. Uwielbiam z nim spędzać czas 💖 ale Mój jak zwykle w pracy ehhh gdzieś się ostatnio rozmijamy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2019, 21:12