Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór dziewczynki,
Tak ja tez sprzątanie pełna para, szykuje pokój dla synka, dzis była mama i ogarnialysmy szafę, wyjmowałam z niej wszystko żeby zrobić miejsce dla małego bo wcześniej to była sypialnia. Przy okazji segragacja. Dobrze ze była mama to polowe rzeczy wyrzuciłam bo ja to mały chomik jestem ☺️
Dziewczyny ja to do Ikei męża nie biore ☺️🤣 jak mnie kiedyś przegonił po niej to powiedziałam ze pierwszy i ostatni raz 🤣 najczęściej jeżdżę z mama i siostra ☺️
Tak tak Iza zwalniaj brzuszek żeby teraz następne kobietki załapały wiruska 😂 -
nick nieaktualnyKrus sie namyslil (miesiąc wydawali decyzję) i przedluzyli mi chorobowe do konca listopada. Fajnie, bo od połowy wrzesnia mialam wstrzymane, niewiele tego bylo ale akurat na leki, badania i wizyty prywatne starczalo.
Urszulka89, AdelaX, mother84, Emrica, Miśkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdelaX oczywiscie ze niedlugo zwolnie brzuszek, i ty tez, i dziewczyny juz po kolei beda zwalniac. Więc nasze staraczki nie ociagac się. Moj ma troszke rozstępów ale zebrą nie jest. No i w pakiecie dorzucę małą dupke (jak to moj mąż dzis stwierdzil ze moja dupka w porównaniu do brzycha jest malutka 😂).
AdelaX, mother84 lubią tę wiadomość
-
Zalamana_girl wrote:Jej u mnie dopiero 4 dzień cyklu @ ma się już chyba ku końcowi
Miło tak czytać, że wam tak fajnie weekend minął
Ja tak na prawdę siedziałam cały weekend sama z małym. Uwielbiam z nim spędzać czas 💖 ale Mój jak zwykle w pracy ehhh gdzieś się ostatnio rozmijamy...
Mój w SB byl w robocie. Często ost pracuje w SB lub nd.. jakoś przywykłam ale dziś sobie odbilismy przy okazji. To niedługo czas na kolejne podejście 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2019, 22:49
-
Hej ja już odprawilam syna do szkoły i szykuje się na kawę z kolezanka z pracy która jest w tym samym dniu ciąży co ja 🤣 mamy ten sam termin porodu i pracowalysmy w jednym dziale 😁 chyba coś w tym jest,że ciąże chodzą parami... 😛
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2019, 08:08
-
O Adele to fajnie, super wyszło, ja mam koleżankę z pracy która ma 2 tyg po mnie termin, ale fajnie jest sobie pogadać powspierac się itd tyle ze przez tel bo niestety daleko od siebie mieszkamy.
Dzis miałam straszna noc, miałam tak twardy i spięty brzuch ze masakra ani na boku ani na plecach najlepiej było jak siadalam. Od 3 już nie spie. Biore się dzis za pakowanie torby bo panika mnie dzis w nocy wzięła a co jak się zacznie, przecież mój mąż nie wie co i jak ☺️🙉
Dziewczyny mam nadzieje ze to dość normalny objaw spięcie tego brzucha bo jeszcze czegoś takiego nie miałam ? -
nick nieaktualnyMoja mimo ze zakaslana poszla dzis do szkoly bo sprawdzian maja z angielskiego. Nauczycielka powiedziala ze poki nie ma goraczki to niech przychodzi, ze kaszle i katary im nie straszne. No ale wczoraj rano miala stan podgoraczkowy, zle wygladala i buzia sie jej nie zamykala. A ja jakos powoli, wzmacniam sie. Tylko znow nic mi sie nie chce.
AdelaX ja bardzo dlugo mialam lutke i nospe i tak bardzo brzuch mi sie nie spinal, w sumie rzadko kiedy. Ale lekarz co wizyte pytal czy brzuch twardnieje. I chyba normalne. Tak jak dziewczyny mają skurcze przygotowujace a ja do tej pory zero, ani jednego skurczu. Z corka tez nie miałam. Mnie teraz interesuja bole okresowe, dzis cos tam cmi, wygonilam meza do roboty zeby zdazyl ogarnac to co zaczal. I tak siedze jak na szpilkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2019, 09:14
-
Ooo Iza to może się coś rozwinie ✊
Adelax myśle ze takie twardnienia są normalne - mogą to być ćwiczenia macicy, a kiedy masz następna wizytę?
Adele - udanej kawki!
Ja się ogarniam i zabieram młodego do klockowni, żeby się trochę wyszalał, bo ostatnio straszny z niego domator 🙄 -
Też mam koleżankę, która ma termin 2tygodnie po mnie i co najlepsze - ona ma podzielona macie, pierwsze dziecko było wpadka i lekarz powiedział że to cud przy jej przypadku, o drugie starali się już kilka lat, chyba z 3-4 i stwierdziła jjakiś czas temu, że niedługo odpuszczą bo nie chce rodzić po 40-ce.
A ja dzisiaj biorę się za mycie okien, wiem że jeszcze wcześnie, ale wolę póki jeszcze w miarę ciepło, akurat dzisiaj piękna pogoda u nas no i w grudniu i tak czeka mnie sprzątanie na święta, a nie chcę rodzić jeszcze w tym roku więc muszę to jakoś sobie rozciągnąć w czasie 😉
Co do Ikei -to wierzcie lub nie, ale jeszcze nigdy w życiu tam nie byłam i jakoś mnie nie ciągnie. Dobrze że mamy daleko 😉 Głównie kupuję na allegro, oczywiście po uprzednim porównaniu cen 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2019, 09:56
-
Iza no brałam nospe i chyba jakoś dzieki niej funkcjonuje ale bez kitu myślałam ze dzisiaj nie wstanę z lozka.
Evs wizytę mam27.11 powiem o tym lekarce, ale to było niefajne uczucie ale tez pomyslalam ze to te skurcze przepowiadające 🙈
Kasia mnie tez nie ciągnęło póki nie pojechałam pierwszy raz a powiem szczerze ze pierwszy raz byłam 3 lata temu no i zakochałam się w tym sklepie 😍 -
AdelaX pijesz dużo wody? Mi się tak robiła jak mało wypiłam danego dnia, no i magnez brałam jeszcze.
Ja za godzinę mam wizytę już dosłownie jajko znoszę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Kasia podobno od piatku zima (tesciowa tak twierdzi a ze dostala ogrodkowego powera to cos w tym musi byc). A ja sie martwie bo ja cieplolubna a mam tylko bardzo cieniutki płaszczyk.
-
Wszystko jest dobrze. Serduszko bije i maluszek starszy o tydzień. Także idealnie wg moich obliczeń.
Hugo87, mother84, Urszulka89, DoveLove, Kasia 1805, AdelaX, evs6, Emrica, pola89, Adele27, Miśkowa, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aLunia gratulacje
aLunia lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️