Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza
Jak już coś czujesz i sama nam to piszesz, to trzymam mocno kciuki! Niech się ładnie akcja rozkręci I obyś jutro przywitała córeczkę ☺️ Taka by była trochę andrzejkowa 😀Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualnyJak sie polozylam przed poludniem to tak jakbym miala lekkie skurcze, nieregularnie naplywal bol okresowy i odchodzil, jak jadlam obiad tez to sie zdazylo. Do tej pory tak nie mialam. Az stwierdzilam ze nie bede czekać do wieczora na ostatnia depilacje tylko zrobie to wczesniej 😋.
pola89 lubi tę wiadomość
-
Iza34 wrote:Jak sie polozylam przed poludniem to tak jakbym miala lekkie skurcze, nieregularnie naplywal bol okresowy i odchodzil, jak jadlam obiad tez to sie zdazylo. Do tej pory tak nie mialam. Az stwierdzilam ze nie bede czekać do wieczora na ostatnia depilacje tylko zrobie to wczesniej 😋.
Ja miałam takie delikatne jakby bóle okresowe przy pierwszej ale to jak już mi wody odeszły tzn mi wody odeszły najpierw a po ok 2 godz dopiero jakichkolwiek bóli dostałam :p
Iza może dziś się wszystko wydarzy a dziś są imieniny mojego męża
-
nick nieaktualnyDziewczyny apropo prezentow, klockow lego i podrobek tych klockow. Bo na alliexpress to chyba juz za pozno na swieta zamawiać ale mozna poszukac na allegro czy olx, są fajne zestawy. My do tej pory mielismy z Bela i Lele i niczym sie nie roznia od oryginalow, dzis mąż kupil w sklepie zestaw za 100zl ok.800cz. ktory oryginalny kosztuje ponad 200zl. Jakbyscie chcialy cos znalezc to najlepiej wpisywac frazy: klocki lele, klocki bela, klocki family, klocki kompatybilne z lego, klocki s, klocki zhbo. Fajne zestawy wyskoczyly jak wpisalam na olx "klocki family".
-
nick nieaktualnyIza34 wrote:Jak sie polozylam przed poludniem to tak jakbym miala lekkie skurcze, nieregularnie naplywal bol okresowy i odchodzil, jak jadlam obiad tez to sie zdazylo. Do tej pory tak nie mialam. Az stwierdzilam ze nie bede czekać do wieczora na ostatnia depilacje tylko zrobie to wczesniej 😋.
Trzymam kciuki ,aby było już bliżej niż dalej. Ale lekkie skurcze to już coś -
Ja lego z Ali zamówiłam w pt. Ma być między 6 a 12 grudnia 😊 zobaczę jak będzie wyglądać 😉 może za pakuję małemu pod choinkę też w jakieś ładne pudełko bo nie wiem czy przyjdzie w opakowaniuSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Ja po wizycie - mały wazy 2600, blizna wyglada Ok i wg lekarza nie ma przeciwskazan do SN 😒 wiadomo, ze będzie jeszcze oceniana podczas przyjęcia do szpitala. Mam się określić jaki poród wybieram do nast wizyty i prawdopodobnie przyjmie mnie do szpitala 01.01 jeśli nic się wcześniej nie wydarzy....
Co do prezentów muszę się w końcu zabrać, co roku sobie obiecuje sobie, ze załatwię wszystko wcześniej, a wychodzi jak zawsze 😂pola89, Iza34, AdelaX, Miśkowa, aLunia, mother84, Adele27, DoveLove lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Adelax wizytę mam 19, coś zgapilam 🙃 i myśle, ze będziesz pierwsza ode mnie, ja czekam na styczeń! Nie wiem co na to mój syn, ale mam nadzieje, że się dostosuje
Iza podświadomie napewno się stresujesz.... spokojnie, mam nadzieje , że jutro się wszystko wyjaśni będziemy czekać na relacje
A ja mam pytanie do staraczek: czy Wam nie przeszkadzają tematy ciążowe? bo coś chyba dużo piszemy o tym.... 🤔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevs6 wrote:Adelax wizytę mam 19, coś zgapilam 🙃 i myśle, ze będziesz pierwsza ode mnie, ja czekam na styczeń! Nie wiem co na to mój syn, ale mam nadzieje, że się dostosuje
Iza podświadomie napewno się stresujesz.... spokojnie, mam nadzieje , że jutro się wszystko wyjaśni będziemy czekać na relacje
A ja mam pytanie do staraczek: czy Wam nie przeszkadzają tematy ciążowe? bo coś chyba dużo piszemy o tym.... 🤔
Mnie osobiście nie przeszkadza tak milo was się czyta
W końcu I my staraczki mam nadzieję, będziemy pisać tylko o ciąży;) -
Iza jak ciśnienie? Wiesz, że z tym żartów nie ma. Mnie na końcówce przy 140/90 zostawili w szpitalu.
Ja też was nie mogłam opuścić, bo każdej kibicowałam i kibicuje dalej -
Mi nie przeszkadzają tematy ciążowe. Jestem z Wami już tak blisko, że cieszę się jak u Was wszystko ok ☺️ niedługo się rozpakujecie i będziecie słuchać naszego jęczenia 😂
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyAlunia ja juz przechodzilam przez wysokie ciśnienie w ciazy wiec wiem czym to pachnie. Dzis to juz sie nie dam wygonic ze szpitala. Tymczasem u mnie nic sie nie rozkrecilo 😦.
Cisnienie dość wysokie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2019, 06:30
-
nick nieaktualny
-
Mi też nie przeszkadza tyle lat walczylyscie i dajecie nadzieję że każdemu w końcu się uda
Iza powodzenia i nie daj się dziś zbyć! Trzymamy kciuki żeby wszystko było ok i mała już w końcu wyszła4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%)