Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja owu" miałam" przed chorobą ale myślę że była słaba . Ale w tym miesiącu byłam jakaś taka zmęczona i w ogóle bez życia. W pracy zasypiam codziennie i to dosłownie odpadam Na pół godziny. Muszę zbadać cukier znowu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2019, 10:33
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Hugo i z tego zmęczenia mogła Cię wlasnie choroba dopaść.
Co do prezentów to my tylko dla dzieciaków kupujemy wiec już chyba wszystko mamy gotowe. Ja naprawdę dziewczyny nie czuje tych świat w tym roku. Będę siedzieć jak na bombie 🙂
Miłego dnia dla wszystkich -
nick nieaktualnyJa tez tych świąt nie czuje. A tesciowa mnie nachodzi zebym jej stroiki i bombki robila w miedzyczasie. Ta, w midzyczasie to ja mam pilniejsze rzeczy do zrobienia albo poprostu sie poloze i odpoczne. I w nosie mam te dekoracje. O to ze mi poprasuje to nie przyjdzie tylko gitare zawraca pierdolami.
-
nick nieaktualnyAdelaX wrote:Iza a jak kruszynka?
Dobrze. Je i spi, czasami niby sie najje i zaraz sie upomina. I taka ospala ze nawet nie mam kiedy jej zdjec porobic, nawet wykapac ciezko. I nie chce zapeszyc ale noce mamy dobre. Tylko juz tak ladnie lapala piers, mnie juz nie bolalo i tak jakby zapomniala z dnia na dzien jak to się robi. Powiem szczerze ze opieka nad druga corka daje mi wiecej satysfakcji niz nad starsza. Wtedy bylam taka zagubiona, zaszczuta przez starszych a nawet polozna i bralam do siebie wszystkie te "dobre rady". Teraz robie po swojemu.AdelaX, Miśkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi tez sie wydawalo ze nic nie pamietam ale to samo przychodzi. Mozna tez poprosic polozna to cos podpowie. W szpitalu byla dziewczyna ktora miala drugie i twierdzila ze wszystko doskonale wie, a druga dziewczyna ktora urodzila trzecie pytala polozne czy dobrze robi.
-
A my właśnie upiekliśmy pierniczki i zaraz jak ostygną to będziemy dekorować 😊😊😊
AdelaX, Hugo87, Adele27, evs6, Emrica, Miśkowa lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Iza dobrze napisałaś o tej satysfakcji. Ale myślę, że znaczenie mają też starania i to, że człowiek docenia jak wiele ma.
Iza34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pierniczki pyyyszne 😋😋😋 kolejne kg przyjdą do samych świąt i w święta 😂😶
Hugo87, AdelaX lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Ja też robię z gotowca 🤣 szybko i przyjemnie. Zakupiłam dziś dwa opakowania. Będziemy robić w tym tygodniu bo się już skończyły.
Kilka z ostatniej tury. Teraz się przyloze 😉😅AdelaX, mother84, Iza34 lubią tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
IUI 22.03.2019 nieudana -
Piękne 😍
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
AdelaX ja też swojej mamie kupuję walizkę 🤣
Hugo pewnie to przez to choróbsko inaczej odczuwasz.
Iza i o to chodzi! Sluchaj tylko siebie, bo przecież znasz najlepiej swoje dziecko
Moja mała w piątek i sobotę leżała plackiem, nic nie jadła, gorączka i wymioty a od wczoraj wieczorem biegunka🤦ale zaczyna stopniowo jeść co raz więcej - dziś zjadła zupke na obiad więc sukces 👍Adele27 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miskowa, moja mala miala takiego wirusa w listopadzie (my wszyscy zreszta tez). No byl dramat, wymiotowala, goraczka, troche przeszlo i potem byla biegunka az znowu wymioty. Skonczylo sie szpitalem, wezwalismy pogotowie w nocy bo mala dusila sie, zwracala doslownie co kilka chwil, tracila przytomnosc. Lecialo i gora i dolem. Odwodnila sie okropnie. To byl jakis dramatyczny wirus bo wiele razy chorowalam na cos takiego a wtedy mnie tak zmoglo ze w szpitalu lezalam polprzytomna na podlodze z workiem ... Ratownicy jak przyjechali i nas zobaczyli to od razu tylko sie pytali czy piecyka nie mamy bo to wyglada jak okrutne zatrucie tlenkiem wegla. nie zycze nikomu takiego chorobska wiec zdrowka dla Was i oby szybko minelo .
Dziewczyny a jakie gotowce do piernikow kupujecie ? Tez chce zrobic ale nie mam cierpliwosci do wyrabiania ciasta -
To ja się wyłamie..nigdy nie robiłam z gotowca😛 Ciasto na pierniczki robię takie,które przez 3 doby musi leżeć w lodówce 🤭 ale pierniki wychodzą miękkie i grube ale ja to uwielbiam piec ciasta i zawsze muszę sobie utrudniać ✌️ dziś zrobiłam ciasto na makowiec też parę dni polezy w lodówce 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2019, 23:43
AdelaX lubi tę wiadomość
-
Mysza kurde to Was dopadło... My chorowalismy tez w listopadzie na szczęście ją wtedy to ominęło. Dobrze że coś popijala bo tak pewnie też szpitalem by się skończyło.
Ja piernikow też nie robilam z mieszanki ale inne mi się zdarzało a po tegorocznym godzinnym wyrabianiu ciasta to się poważnie nad tym zastanowię 🤣4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nick nieaktualny
-
Ja chyba za rok zrobię sama ciasto. W tym już nie mam weny i czasu 😉
Mój syn wstaje codziennie po 6 więc nawet się nie wyśpię na tym "wolnym" i najlepiej ze jego też zaczyna coraz bardziej męczyć kaszel. Byleby wytrwał do środy bo ma jasełka w przedszkolu 😅Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
IUI 22.03.2019 nieudana