Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugo dieta 2w1 - schudnąć + ciąża 😊 plan niezły 😊 życzę, aby się zrealizował 🤗
Współczuję powrotu do pracy, ja dopiero wracam w czwartek, a na samą myśl mi niedobrze.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
mother niedobrze to powinno być ci teraz z innego powodu 🤭 jutro mamy trzymać kciuki za betę rozumiem ?
Hugo podziwiam za ambitne plany 👍 ja do diet i ćwiczeń nigdy nie mialam silnej woli.. 😛
Adelax kciuki żeby cię w końcu puścili do domu.. 🤞
My sylwestra w domu z synem i chyba nie zapowiada się żeby się coś zmieniło 😛 rok temu sylwester był u nas a w tym jakos nikt pierwszy się nie wychyla żeby robić u siebie.. 😒Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2019, 23:37
-
nick nieaktualny
-
AdelaX kciuki trzymam. Tak zapytałam bo ogólnie pochodzę z małej miejscowości i tam jak się idzie na ip to nie zbadają bez przyjęcia na oddział od razu...
Hugo napewno wyjdzie ci to na zdrowie a powrotu do pracy współczuję.
Adele my też znowu w domu i kolejny sylwester na trzeźwo, za rok to samo 🙄😜😂
Dzisiaj pojechaliśmy w górki, pełno śniegu. Chodziliśmy ponad 2 godz. Dziewczynki na sankach miały frajdę. A ja jestem tak zmęczona, to już była moja ostatnia taka wycieczka, wszystko mnie boli, w pachwinie kłuje. No ale warto było bo było fajnie. -
Zazdroszczę śniegu 😊😊😊
My w tym roku wychodzimy do znajomych, ale jakoś mi się nie chce...
Adele tak, jutro z rana idę na krew. Tylko pewno wynik znowu tak późno będzie... oszaleję. Zaczynam mieć lekkiego stresa.
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
mother będziemy czekać niecierpliwie 😘
aLunia aaa zazdroszcze gor 🥰 my się wybieramy ale na wakacje w tym roku. Miała być Bułgaria ale jak się ma plany to właśnie tak wychodza 😛 i będą góry z maluszkiem 🥰aLunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula_071 wrote:Iza, mojemu starszemu odpadł po 6 tygodniach. Czekaj cierpliwie. A jak go pielęgnujesz?
2 razy dziennie octeniseptem i do sucha patyczkiem do uszu, a od piatku neomycyna w sprayu- pani dr dala, to antybiotyk ktory dobrze wysusza. Polozna nawet go podwiazala nitka i nic go nie rusza. Ale sie zmienia i kiedys odpadnie. -
nick nieaktualny
-
Adele a ja zazdroszczę wakacji, ja nie wiem jak u nas w tym roku wyjdzie skoro termin mam na lipiec. W ciąży mi się nie chce nigdzie jechac, po przynajmniej te dwa miechu muszę dojść do siebie, zal mi starszej córki bo już mówi o wakacjach. Może we wrześniu gdzieś się wybierzemy jak będzie ładnie.
Mother kciuki za betę.
AdelaX wychodzisz pewnie co? Że się nie odzywasz mam nadzieję że tak jest 😘
Iza ja ściągnęłam sobie apke na telefon i zapisywałam o której dziecko jadło i tam nawet zaznaczasz która pierś i liczy ci czas, bo też nie byłam w stanie zapamiętać. -
Nie wiem o której, pewno podobnie jak ostatnio koło 18, bo wysyłają do miasta obok na betę. Ogólnie rano zrobiłam test ten co ostatnio czyli bobo test i kreska moim zdaniem pojawiła się słabsza niż ostatnio...i oczywiście już się zaczęłam martwić że beta może spada...a tak poza tym to zadzwonili dziś że szpitala, że mąż ma się stawić w Nowy Rok na oddział i 2 stycznia operacja. On chce iść, więc pójdzie.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Tak wyszłam ale na żądanie. Oni mnie do jutra chcieli obserwować. Ja ledwo przetrwałam ta noc jakiejs nerwicy dostałam bo tylko czekałam aż wejdzie z ciśnieniomierzem wiec kolejnej doby bym tam nie wytrzymała. Popłakałam się na obchodzie i powiedziałam ze to wysokie ciśnienie może być spowodowane tęsknota za domem i ja chce do domu. No i bardzo dobrze zrobiłam bo tym sposobem jesteśmy już w domku.dziekuje za wszystkie rady i kciuki jesteście kochane ❤️
Miśkowa, Adele27, DoveLove, Emrica, evs6, pola89 lubią tę wiadomość
-
Adelax jak to mówią wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej
AdelaX lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️