Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele oby nam się spokojne dzieciaczki trafiły to jeszcze można wtedy wakacjowac
Ja to na pewno będę szukać z jakąś sala zabaw plus pełne wyżywienie bo inaczej wcale nie odpocznę. Oby nam pogoda też dopisała. Ciekawe jakie będzie lato
AdelaX dobrze zrobiłaś ♥️ napewno w domu poczujesz się lepiej a w szpitalu byś się tylko depresji nabawiła.AdelaX lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdelax bardzo dobrze zrobilas. W domku szybciej dojdziesz do siebie.
Mother ja nadal wierze ze u cuebie bedzie wszystko ok.
A wakacje-teraz nie byliśmy ale moja córka zadowolila sie wizyta w parku rozrywki. W tym roku wypadaloby gdzies jechac. Tylko gdzie? Z centrum Polski jest sporo mozliwosci.AdelaX lubi tę wiadomość
-
Iza dzięki i innym dziewczynom też dziękuję. Trochę się boję, bo mój mąż też porównywał dwa te same testu z pt i dziś i dziś ta kreska bledsza...ehhh. ciągle coś. Ja wiem, że powinnam być pozytywnie nastawiona, ale po tak długich staraniach i poronieniu po drodze naprawdę się boję.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Niestety beta spadła z 53 na 15... Jestem załamana.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Adele27 wrote:aLunia ja właśnie ze względu na syna chce gdzieś jechać.. ale niedaleko dlatego myślę o Karpaczu bo z 4 miesiecznym maluchem też nie wiem jak będzie..
Ja byłam z 4 miesięcznym w sierpniu nad morzem, było super. A Karpacza z wózkiem nie polecam, bo tam wszystko jest pod górkę, albo z górki, więc goni się wózek. Już Szklarska jest bardziej płaska.
Mother, przykro mi A badałaś progesteron?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 13:54
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Iza34 wrote:2 razy dziennie octeniseptem i do sucha patyczkiem do uszu, a od piatku neomycyna w sprayu- pani dr dala, to antybiotyk ktory dobrze wysusza. Polozna nawet go podwiazala nitka i nic go nie rusza. Ale sie zmienia i kiedys odpadnie.
A jak wycierasz to widzisz krew na patyczku?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Adele27 wrote:Nad morzem to my mieszkamy 😛 więc nic dla mnie ciekawego hehe
mother może warto wprowadzić jakieś leki na drugą fazę..
Wiem, wiem. Może jakaś Polanica Zdrój czy Kudowa?
Teraz w Szczecinie wprowadzili bezpłatne szczepienie na meningokoki typu B. Generalnie jedna dawka Bexsero kosztuje ponad 300zł więc więc warto z tego skorzystać13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Paula_071 wrote:Wiem, wiem. Może jakaś Polanica Zdrój czy Kudowa?
Teraz w Szczecinie wprowadzili bezpłatne szczepienie na meningokoki typu B. Generalnie jedna dawka Bexsero kosztuje ponad 300zł więc więc warto z tego skorzystać
Ooo dzięki za jakieś polecane miejsca 😊 ja nie znam w ogóle tamtych rejonów więc ciężko coś znaleźć innego 😉 -
mother kochana mam nadzieję,że się pozbierasz i będziesz walczyć dalej 😘 mąż będzie miał operację może jakiegoś lekarza poszukaj żeby na tą drugą fazę coś przepisał.. tule cię bardzo mocno ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 14:57