Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia mów mi jeszcze hehe 😂
Jaaaa pierdziele i masz tam leżeć bezsensu, przecież to depresji można dostać , szczególnie że dzieci w domuKasia 1805 lubi tę wiadomość
-
aLunia wrote:Kasia mów mi jeszcze hehe 😂
Jaaaa pierdziele i masz tam leżeć bezsensu, przecież to depresji można dostać , szczególnie że dzieci w domu
-
Ooo to widzę, że nie tylko moja ma coś z tym tata 😂 Właśnie wyobrażam sobie co czujesz, moja też taka przytulaśna jest. A dzieci teraz z tatą?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia współczuję, po co Cię przyjmowali jak teraz nie mają czasu... Brak organizacji. Życzę Ci żeby szybko zleciało4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
No właśnie, tatalnie nieogarnieci. 2- 3 dni bez sensu tu muszę leżeć. Ale już mnie nie wypuszcza niestety.
Iza - to znowu dadzą mi w tyłek rozkurczowy i tyle.
Na szczęście lezymy we 3na sali, jedna to koleżanka i jednocześnie sąsiadka z jednej wsi 🙂
-
nick nieaktualny
-
Hej
U mnie kolejna nieprzespana noc.. tak mi dokuczają te skurcze przepowiadające.. co nie zmienię pozycje to już brzuch twardnieje.. i mi źle ☹️
Dobrze,że mam dziś lekarza to sprawdzi czy szyjka ok i ile mały waży wiec trzymać kciuki ✌️ o 14.15 wizytuje 🙂
Dziś zaczynam 7 miesiąc aaaaaa 😱😱
Zostalo mi 12tyg do porodu 😲😲Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 09:15
Hugo87, Iza34, AdelaX, DoveLove, Wiera lubią tę wiadomość
-
Adele kciuki zacisniete daj znać po wizycie. Ja też miałam skurcze przepowiadajace, brzuch robił się twardy jak skała bolesne to nie było ale takie nieprzyjemne.
Adele27 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Adele to kciuki ✊ za wizytę 😊 daj znać.
Adele27 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyAdele kciuki za wizyte.
Ja tez dzis do gina na kontrole po połogu. Juz 6 tyg. minelo 😲. Nie wiem jak ja sie ogarne na ta wizyte, wczoraj malutka spala to ja do lazienki sie umyc, nalozylam pianke do golenia i slysze placz. I juz po depilacji 😥
Ale musze wam powiedzieć że tesciowa przychodzi i nosi Ole jak placze. I mi to na reke bo wieczorami jestem tak zmeczona ze spie na stojaco i boje sie dziecka nosic.
Znow mi laktacja siadla az dzwonilam do cdl co sie dzieje. A ona od razu pyta czy sie czyms nie zdenerwowalam. A ja od rana podminowana chodzilam do tego stopnia ze naskoczylam na męża ze platki czrkoladowe kupil (tez mialam powod, nie ma co). No i zmeczenie.