Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia a samo się nic nie zaczyna?
Dla mnie to takie dziwne bo ur w 38tyg 😁 ja się coś kiepsko zaczęłam czuć.. oczy mnie pieka i na nic nie mam sił.. leżę od 2h w łóżku.. oby to nie jakieś przeziębienie
Miskowa to jedz na betę 🤞🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 14:33
-
Miśkowa to trzymam kciuki za dobry przyrost ✊✊ale wierzę, że będzie wszystko ok. A może po prostu jak Ci się potwierdzi ciąża to idź na zwykłe zwolnienie chociaż na jakiś czas i na razie im nie mów, że ciąża.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Paula ja mieszkam dokładnie w środku między sky towerem a Borkiem na Hallera
Hugo współczuję śmierci babci...
Kasia ogromne kciuki.
Dziewczyny współczuję wam, że z maluszkiem musicie rano wychodzić. U mnie naszczescie mąż ma elastyczne godziny pracy więc ogarnia rano. Ale i tak męczy mnie to odbieranie szczególnie teraz w ciąży bo w przedszkolu sale ma.corka na samej gorzej a nie windy, więc.nosze Wiki. A później z dwulatka i niemowlakiem brr. Niby mąż by mógł ale to już jest późno i żal mi tak długo córkę trzymać albo ma np taekwondo i ktoś ją musi zaprowadzić. Więc ta wizja mnie przeraża.
A ja bym chętnie Adele kupiła w końcu chłopięce ciuszki, już mi zbrzydły różowe hehe.
Też się dzisiaj tak źle czuje prawie cały czas śpię. Wiki dzisiaj łaskawa dla mnie i ze mną tak śpi.Kasia 1805, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Kasia a samo się nic nie zaczyna?
Dla mnie to takie dziwne bo ur w 38tyg 😁 ja się coś kiepsko zaczęłam czuć.. oczy mnie pieka i na nic nie mam sił.. leżę od 2h w łóżku.. oby to nie jakieś przeziębienie
Miskowa to jedz na betę 🤞🤞
-
Babcia chorowała na Alzheimera już dość długo wiadomo że mi szkoda, ale życie z tą chorobą jest naprawdę straszne. Nie poznawala nas już od jakiś 8 lat. Nic nie wiedziała
Kasia kciuki żeby Cię szybko pokroili i żeby wszystko było okej z Wami. 🤗
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualnyKasia mi tez mowili ze nastepnego dnia cc a w rzeczywistosci godzina nie minela z Ola juz na swiecie. Tak więc nigdy nic nie wiadomo.
Miskowa oj tak, nie mam wsparcia. Nawet z moja mama na ten temat nie rozmawiam. Czasami tak jest i nic sie na to nie poradzi. -
A my dzis mieliśmy kilka godzin płaczu i w sumie nie wiem czemu.. czyżby kolki?
Uspokajał się tylko przy cycku ale ile mozna😄 nawet noszenie nie pomagało.. kupiłam ta biogaia i podałam i powiem Wam ze przeszło ale nie wiem czy to nie zbieg okoliczności -
A mam pytanie koleżanka chce mi oddać laktator elektryczny Canpol Easystart tylko myślę,że wypadałoby żebym kupiła sobie osobno końcówki prawda? Raczej laktator to jest taka osobista rzecz też tak myślicie ?
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:A mam pytanie koleżanka chce mi oddać laktator elektryczny Canpol Easystart tylko myślę,że wypadałoby żebym kupiła sobie osobno końcówki prawda? Raczej laktator to jest taka osobista rzecz też tak myślicie ?
Ja mam od bratowej i nie kupowalam ale calkowicie od obcej osoby to bym sie cykala. Musisz zobaczyc w jakim to jest stanie. Ale gotujesz wszystko 10 min.i najgorsze syfy pozabijasz. Ja ten campola to zajezdze. -
W sumie chyba można wyparzyc... Elektryczny to drogi sprzęt więc można zaoszczędzić na coś innego.
Iza pamiętaj że jakąkolwiek decyzję podejmiesz będzie to najlepsza decyzja na ten moment. Potem "zamykasz drzwi" i nie wracasz do tego, nie rozkminiasz co by było gdyby
Beta 659 więc przyrost dobry czas umówić wizytę. Co do pracy to jak będę miała więcej czasu to napiszę Wam o co mi chodzi.DoveLove, mother84, Adele27, aLunia, Iza34, Paula_071, pola89, AdelaX, evs6 lubią tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa, świetne wieści 😊 gratulacje!
Ja szefowej powiedziałam o ciąży jak już wiedziałam, że jest serduszko, a i tak stwierdziła, że to jej zdaniem za późno. Potem popracowalam jeszcze trochę i poszłam na zwolnienie, bo dzieciaki w moim żłobku zaczęły przynosić różne plagi 😉Miśkowa lubi tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Dzięki za opinie ✌️
Kasia jak tam ? Byl już obchód ?Paula_071, AdelaX, Miśkowa, evs6 lubią tę wiadomość
-
Miśkowa wspaniałe wieści, ogromnie się cieszę, że beta ładnie przyrasta😊
Kasia noooo to robi się gorąco 😁Miśkowa lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️