Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia gratuluję i życzę dużo zdrowia. 😊 Mała śliczna 😊.
Adele ja jestem Twój rocznik.
Co do tycia w ciąży. Mi doszło w jednej i drugiej ciąży jakieś 9 kg. Szybko udało mi się zrzucić. Tylko można ważyć mało a ciało już nie wygląda fajnie. Więc teraz staram się ćwiczy. Z resztą po grzechach świąteczno-noworocznych trochę mi doszło kg i już źle się ze sobą czuje. Moja młodsza powoli się odstawia. Karmien co raz mniej ...
Ale musiałam was nadrobić.Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
jangwa_maua wrote:Kasia gratuluję i życzę dużo zdrowia. 😊 Mała śliczna 😊.
Adele ja jestem Twój rocznik.
Co do tycia w ciąży. Mi doszło w jednej i drugiej ciąży jakieś 9 kg. Szybko udało mi się zrzucić. Tylko można ważyć mało a ciało już nie wygląda fajnie. Więc teraz staram się ćwiczy. Z resztą po grzechach świąteczno-noworocznych trochę mi doszło kg i już źle się ze sobą czuje. Moja młodsza powoli się odstawia. Karmien co raz mniej ...
Ale musiałam was nadrobić.
Adele, dla mnie wyglądasz po prostu zdrowo 😊
-
Kasia ale sliczniutka 😍
Adele brzusio super wcale tych kg nie widać
Hugo ja też nie wiem czy ten inofem coś pomógł ale na pewno nie zaszkodzi wit d suplementowalam przez cały rok a jak zmierzylam poziom to byłam blisko dolnej granicy🤦. Mi przed laparo nic nie pomagało ani zioła, ani suplementy ani hormony. Teraz okazało się że zioła mi mieszaly w cyklu więc chyba działają jak ktoś ma problem.
Ja zaczynam powoli schizowac a jeszcze 2 tyg do wizyty. Wczoraj na tapecie ciąża pozamaciczna.Kasia 1805 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miskowa będzie wszystko dobrze 😉 ale wiem,że na te wizyty na początku ciąży czeka się z niecierpliwością.. ja miałam co miesiąc ciągle.. myślałam,że oszaleje .. teraz dopiero kazał mi być za 3tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 11:22
-
Adele śliczny brzusio😍 nie widać, że masz tyle kg, niczym się nie przejmuj 😉
Miśkowa no te dwa tygodnie będą Ci się dłużyły, ale trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze 🤗
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyAdele ladny brzusio. Chyba nie chcesz zobaczyc mojego dzien przed porodem. Tego nie da sie odzobaczyc szczegolnie ze w bieliznie. Balon taki i zwis pozostal.
Wracamy od fizjoterapeuty. Z malutka wszystko ok, nie wyglada to na asymetrie. Pani pokazala jak prawidlowo podnosic, nosic, masaze na uspokojenie i wogole warto bylo jechac. Bede spokojniesza. A ten bananik to jak to określila pozycja rycerza (czy żołnierza?)- cialo idzie w strone ktora dziecko patrzy i wyciaga reke jakby po coś siegalo. -
Dove nie podaje mm. U nas już noce bez karmienia i przespane to w dzień łatwiej odwrócić uwagę. Czasem jak bardzo marudna to bierze . Karmie w ciągu dnia max 2 razy... Z jednej strony się cieszę z drugiej jakoś tak smutno... Tyle lat karmienia z mała przerwą na kilka miesięcy ciąży... 😭.
Ale brzusio piękny 😍. Aż się taki chce 😂DoveLove lubi tę wiadomość
-
Kasia gratulacje! Piękna córeczka:)
Adele ładny brzuszek:) ja w pierwszej ciąży najwięcej przytylam między 28 a 32 tc, bo 4kg. Jak doszłam do 20kg to byłam w szoku. Dodam, że jestem szczupła i nigdy nie miałam tendencji do tycia. Urodziłam 11 dni po terminie i już na samej końcówce nie wychodziłam na wagę, ale myślę że spokojnie z 1kg mogłam mieć więcej. W drugiej przytylam 15kg i czułam się lepiej, mniej ociezala. Ale szybko wróciłam do swojej wagi sprzed ciąży. Teraz nawet waze 5kg mniej niż przed (niestety), ale to przez paskudne zapalenie żołądka, które mnie dopadloKasia 1805 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Kasia śliczna malutka 🥰 może mi tez się trafi kiedyś taka królewna 😶
Adel zgadzam się z dziewczynami - w ogóle nie widać po Tobie tych kg śliczny brzusio ❤️
Iza super, ze jesteś zadowolona z wizyty, dla świetego spokoju warto sprawdzać takie rzeczy...
a co do brzucha po porodzie, Was tez jesCze boli tak „od środka” ? ja mam wrażenie, ze macica mi się jeszcze nie obkurczyła, a chyba już powinna? Muszę podpytać położnej przy nast wizycie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 13:35
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dawno mnie nie było, ale postanowiłam podejść do wszystkiego, że spokojem.
We wtorek zrobiłam 2 testy oba pozytywne od razu piekne 2 kreski. Od razu pojechałam zrobić betę wynik 95.47 ja zadowolona, bo wychodził z tego ok 4 tydzień. Lekarz gin potwierdził w czwartek, że przy tym wyniku bety może być wczesna ciaza. Zlecił jednak powtórzenie bety i niestety wynik spadł do 32.46... Nie wiem co myśleć, bo nie mam żadnych boli brzucha ani krwawienia czy nawet plamienia... Nie wiem czy znaczenie ma fakt, że 1 betę robiłam w szpitalnym laboratorium 2 w przychodni, która przesyła próbki do laboratorium w szpitalu.
Boję się, że to poronienie ale na razie żadnych jego objawów nie mam wręcz przeciwnie cały czas chce mi się spać i mnie mdli... Naczytalam się, że może to być też np błąd laboratoryjny ale już sama nie wiem
Byłam taka szczęśliwa a teraz cały czas chce mi się płakać -
Kasia, gratulacje piekna dziewczynka, niech sie dobrze chowa
Adele, super brzuszek, tez tesknie za takim
Zalamana, niestety ale mi wydaje sie ze jezeli beta spada to nie jest dobry objaw . Chcialabym Cie pocieszyc ale widze ze sama czujesz ze cos jednak nie tak ...Kasia 1805 lubi tę wiadomość