Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
jangwa_maua wrote:Dove nie podaje mm. U nas już noce bez karmienia i przespane to w dzień łatwiej odwrócić uwagę. Czasem jak bardzo marudna to bierze . Karmie w ciągu dnia max 2 razy... Z jednej strony się cieszę z drugiej jakoś tak smutno... Tyle lat karmienia z mała przerwą na kilka miesięcy ciąży... 😭.
Ale brzusio piękny 😍. Aż się taki chce 😂
-
Załamana błąd laboratorium to raczej rzadka sprawa. Spadek bety oznacza wczesne poronienie. Co innego jeszcze jakby przyrost był wolny, to może coś by z tego było, ale spadek oznacza jedno. Dla świętego spokoju możesz zrobić betę trzeci raz. Myślę jednak, że
na dniach beta spadnie do 0 i dostaniesz @. Sama ostatnio przez to przechodziłam... Przykro mi, ale nie poddawaj się, może znowu szybko Wam się uda zajść i tym razem będzie już wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 15:21
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnymother84 wrote:Załamana błąd laboratorium to raczej rzadka sprawa. Spadek bety oznacza wczesne poronienie. Co innego jeszcze jakby przyrost był wolny, to może coś by z tego było, ale spadek oznacza jedno. Dla świętego spokoju możesz zrobić betę trzeci raz. Myślę jednak, że
na dniach beta spadnie do 0 i dostaniesz @. Sama ostatnio przez to przechodziłam... Przykro mi, ale nie poddawaj się, może znowu szybko Wam się uda zajść i tym razem będzie już wszystko ok
Jutro może pojedziemy zrobić 3 betę, ale na razie nie mam na to siły -
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Iza dzień przed porodem też nie chce myśleć jaki będzie duży 🤦
agulineczka mam nadzieje,że też szybko zrzucę ✌️
jangwa to może 3 ? 😁😛
Nie wiem ile masz teraz w obwodzie ale ja mialam 112cm 🤦♀️. Jak ostatnio mislam centymetr w reku i to odmierzylam to omg, jak ja moglam funkcjonowac z takim becfalem. Ale mimo dolegliwisci milo wspominam i lepiej niz 1 ciążę. -
nick nieaktualny
-
Iza mój obwód teraz to 100cm ✌️
Załamana hej faktycznie dawno cię nie było. Niestety moim zdaniem to biochemiczna.. niestety ☹️ objawy dopiero pewnie przyjdą.. trzymaj się kochana ❤️❤️ i liczę na to,że już niedługo znów się uda 😘 -
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Iza mój obwód teraz to 100cm ✌️
Załamana hej faktycznie dawno cię nie było. Niestety moim zdaniem to biochemiczna.. niestety ☹️ objawy dopiero pewnie przyjdą.. trzymaj się kochana ❤️❤️ i liczę na to,że już niedługo znów się uda 😘
Czego obwód? Chyba ciebie i męża razem wzietych bo na tym zdjeciu tego absolutnie nie widac 🙄. Wyglada na taki ladniutki zgrabniutki.
A ja nadal pomykam po domu w leginsach ciazowych. Oj zostalo tego... No ale to nie powod głupich komentarzy gina.
Mąż sie do mnie przystawia 🤦♀️. A ja wole poduszke.
A, moja starsza corka przeciela pepowine 😂. Nigdy bez nas nie chciala nigdzie jezdzic i samej zostawac, teraz jeździ do drugiej babci i cioci, ma sie tam z kim bawic i najwidoczniej jest jej tam dobrze skoro chetna jezdzic. No w koncu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 18:16
-
No brzucha kochana brzucha ! Równe 100cm ! Na zdjęciach zawsze inaczej wszystko widać 😉 sąsiadka do mnie wczoraj mówi ooo już chyba końcówka .. a ja,że nie jeszcze 3 miesiace 😅
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
Uwielbiam takie pytania. No gdzieś ten maluch musi się zmieścić plus łożysko, wody płodowe. Myślę, że skoro nie widać tego w innych częściach ciała to co można poradzić, no nic.
A brzuszek się zrzuci. -
Kasia, gratulacje, śliczna Księżniczka 🥰
Adele piękny brzusio, moim zdaniem w sam raz 😏
Iza, dobrze, że Starsza daje Ci odetchnąć Współczuję kryzysów z kp, życzę, żeby tylko chwilowe to było.
Załamana, na badaniach bety słabo się znam, nawet w pierwszej ciąży nie robiłam ani razu, więc nie pomogę, trzecie badanie jednak powinno jednoznacznie określić co się dzieje.
Tonia, cześć! Mamy 5,5 letniego synka, starania od 10 cykli. W tym roku będę mieć 35 urodziny, ale duchem nadal 29 lat to max 😆
Mnie od kilku dni jakieś nudności dopadają chwilami, ale to dopiero 22 dc, albo urojona albo prędzej jakaś jelitówka W tym cyklu postanowiłam nie czekać na @, bo potem cały dzień, kiedy wypada, chodzę mimowolnie "na czuwaniu" tylko zrobię test wcześniej, żebym mogła spokojnie w razie co czekać na wredotę 😏Tonia, Kasia 1805 lubią tę wiadomość
-
Hugo87 trudno powiedzieć, dlaczego tak długo staraliśmy się o Antonię. Ginekologiczne było okej, owulacja prawidłowa. Mąż nieco gorsze parametry nasienia. Tuż przed tym jak zaszłam w ciążę endokrynolog obniżył mi TSH , bo choć było w normie to dla staraczek powinno być ok 1. Druga rzecz to wysoki poziom prolaktyny. Dostałam bromergon w tabletkach na obniżenie i 1,5 mca później byłam w ciąży. Może pomogła ta diagnostyka, a może przyszedł po prostu czas.
Hugo, masz dobrego gina? Moja gin jest świetna i oprócz profesjonalnej opieki dała mi dużo wsparcia. Ona była pewna, że znajdę i jakoś tak się bezpiecznie poczułam... 😉 W głowie naprawdę dużo siedzi. -
Gina narazie odpuściłam sobie bo mnie na IUI wysyłała drugi raz, w ramach programu z NFZ. Badania chyba powinnam sobie powtórzyć bo jednak się mogło też coś zmienić. Albo poprostu olać cały temat ciąży, skoro nie wychodzi.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Hugo87 wrote:Gina narazie odpuściłam sobie bo mnie na IUI wysyłała drugi raz, w ramach programu z NFZ. Badania chyba powinnam sobie powtórzyć bo jednak się mogło też coś zmienić. Albo poprostu olać cały temat ciąży, skoro nie wychodzi.
-
Adele,Izka, Hugo, mother... i inne.. jezu dziewczyny cala sie trzese.. wyszly mi dzis DWIE KRESKI na tescie!!!! Dzis 30dc, zrobilam dla wywolania okresu bo pamien nawet jeszcze nie mialam a tam OD RAZU KRESKI!. Ja nawet nie wiem czy sie ciesze.. jezu to naprawde byla glowa.. ja w grudniu sprzedalam rzeczy po malym synku, wyrzucilam wozek i skupilam sie na pracy.. nie umiem wrzucic fotki z telefonu, moze pozniej jakos to zrobie. Nawet nie wiem czy od razu powiedziec mezowi.. kwasu foliowego nie bralam, chlalam na sylwku a nawet zapalilam zielonego troche drugi raz w zyciu 😣 to niemozliwe..
DoveLove, pola89, AdelaX, Miśkowa, Kasia 1805, agulineczka, Paula_071, Wiera, jangwa_maua, Emrica lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt