Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pap!!!! Gratuluję, świetne informacje i jakie piękne krechy!😃
Adele ja pralam w Loveli a płyn do płukania Bobini. Zakochałam się w tym zapachu i mimo, że synek niedługo 4 latka kończy to do tej pory tak piorę jego rzeczy.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Pap!!!! Gratuluję, świetne informacje i jakie piękne krechy!😃
Adele ja pralam w Loveli a płyn do płukania Bobini. Zakochałam się w tym zapachu i mimo, że synek niedługo 4 latka kończy to do tej pory tak piorę jego rzeczy.
Ja tak samo. Mi się zapach Loveli nie podoba, kojarzy mi się z wymiocinami, ale płyn do płukania Bogini jest super
PAP ekstra!!! Gratulacje! Ja jestem wg moich rodziców poczęta w Boże Narodzenie i mam urodziny we wrześniu13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dziewczyny chory chłop w domu to jest gorzej niż bym miała 3 dziecko! Matko boska, ma gorączkę, a zachowanie jakby conajmniej umierał 🤦🏼♀️ Cały dzień leży i stęka...
Ja oczywiście ledwo żyje, ale starszak na szczęście już śpi. Byla mała awaria bo chciał spać o 17:30 wiec miałam lament, płacz i cyrk na kółkach żeby go jakoś
przetrzymać...
mam tylko nadzieje, ze mnie nic nie złapie bo coś mnie łupie w kościach i łapią mnie dreszcze, ale zwalam to na niewyspanie 🙄
-
Noooo haha mój jak zaczyna mieć kaszel czy katar to się ubiera w najcieplejsze ciuchy czyli wełniany golf, skarpety narciarskie, trzy kołdry i śpi cały dzień tak 🤦♀️😂😂😂 a ja z angina musiałam dziecko wozić, odbierać i się zajmować. Raz spałam w dzień u to aż dwie h..
To zdrówka dla męża i cierpliwościSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Adele mój nie chce 3. Nawet myśli aby zrobić sobie wazektomie ... (Chociaż jak go znam to dużo gada a mało robi 😂) .
Jeju PAP gratuluję !!! 😊 Tak to jest... Ciąża przychodzi jak najmniej się tego spodziewamy. Niech sobie fasolka rośnie zdrowo 😁 -
Jangwa mój też nie chciał 😂 a mówił, że pójdzie na wazektomie a później że dopiero jak się dziecko urodzi bo jakby nie daj Boże coś a zachce nam się trzeciego... Także śmiem wątpić czy pójdzie.
-
nick nieaktualnyA wazektomia jest odwracalna?
My jutro z rana do pediatry. Zobaczymy ile wazy i czy pani dr bedzie chciala przepisac te kropelki na nietolerancje laktozy i jakie mm poleci.
Musze sie wam do czegos przyznac, az mi wstyd ale nie chodzimy na spacery. Najpierw przez pierwsze 2 tyg.polozna odradzala, potem kiepska pogoda a teraz jak pogoda super to moje dziecko jest nieubieralne, kazda proba zalozenia czapki (nawet po kapieli) to jeden wielki ryk nie do opanowania, nawet na spiocha nie daje rady. Moze jakies rady? Juz rozne czapki probowalam, i zalozyc na koncu tuz przed wyjsciem. Ryczy, spoci sie a ze nie przyzwyczajona do chłodu rezygnuje z wyjscia.
A tymczasem przynioslam karton na ubranka 50-56. Co wyciagne to male. -
Pap wspaniałe wieści, życzę Ci, żeby wszystkie kolejne przez całe 9 miesięcy były równie radosne!!
Hugo, na pewno warto wyluzować, zresetować itd. ale też dbać o siebie, bo to jest ważne dla każdej kobiety nawet tej, która wcale nie marzy o dziecku. CZYLI: wit. D i kwas foliowy zawsze na topie!
Jak sobie przypomnę to ja też w pierwszą ciąże zaszłam jak wyluzowałam. bo wcześniej byłam opętana myślą o dziecku do tego stopnia że w pracy nie pracowałam tylko studiowałam ovufriend!
Evs - łączę się w bólu!! -
Iza no nie chce cię krytykować ale tyle czasu i nie byliście na dworze 😱 nie mam rad, no trudno że płacze przecież musisz z nią w końcu wyjść.
Jangwa spoko rozumiem cię bo ja sama nie wiem czy udźwignę.
Teoretycznie jest odwracalna ale ponoć rzadko się to udaje. -
Żadne dziecko nie lubi czapki z tego co pamiętam 😬 ale na dwór powinniście chodzić dla zdrowia..
Paula_071, evs6, DoveLove, Luna92, Emrica lubią tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
No ja też nie chciałabym być wredna, ale to idealny przykład na to jak sobie Iza problemy sama tworzysz... Czapka na główkę i wychodzisz. Przy takiej pogodzie to grzech nie skorzystać ze słońca i powietrza. Dziecko Ci się dotleni i sama lepiej funkcjonować będziesz.
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Iza mój tez płacze, ale tak jak dziewczyny piszą trochę popłacze i mu mija, tzn mija do czasu, aż wózek jest w ruchu, bo nie daj Boże przystanąć na chwile i znowu płacz 🤦🏼♀️
I wtedy wkracza smoczek, używany tylko na spacerach, nieraz weźmie nieraz nie...
Ja miałam dzisiaj 7 pobudek! W tym 2h przerwę w niespaniu! 💆🏼♀️
Jakoś nie kojarzę, tak dramatycznych nocek ze straszakiem. Łeb mi pęka...