Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Krecha jak nic! Przyszedł czas 😁😁😁
To zaraz wszystkie brzuchy beda pozajmowane 🤭🤗
Gratulacjepap86 lubi tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Pap ja wiedziałam że Ci się uda 😁 dwie krechy jak nic!!! Super! Nie przejmuj się piciem i jaraniem. Teraz bierz kwas i trzymam kciuki!! Naprawdę mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Tyle czekania! Chcesz robić betę i powtarzać? Ale super 😊😊😊😍
pap86 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Pap cudownie!
Na spokojnie ja też chlałam i kwasu nie brałam a narazie jest ok. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze.pap86 lubi tę wiadomość
-
Aaaaaaaaaaa
Pap !!! Ale wieści hahaha ❤️❤️❤️❤️ gratulacje!! 🌹🌹🌹🌹
Ja też się cała trzęsłam jak mi wyszły krechy! Na zmianę się śmiałam i plakalam 😅 tak jak mother napisała nie przejmuj się co było przed bo na tak wczesnym etapie to nie ma znaczenia.. ja też nie brałam chyba z 3 miesiące kwasu zanim zaszłam bo wszystko odstawiłam. Super kochana !!
GRATULACJE!! 🥰🥰🥰 Może faktycznie jak wszystko wyrzucilas to coś się odblokowało ☺️
I widzę,że objaw byl jak u mnie brak plamien ?
Na kazda w końcu przyjdzie czas ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 09:48
pap86 lubi tę wiadomość
-
Dobra, pomału oswajam sie. To DWIE KRESKI!!! Ja nawet w grudniu tesciom powiedzialam,ze nam sie od 2lat nie udaje i ze nie bedzie rodzenstwa.. a tu bach. Mialam juz naprawdr inne plany, dokonczyc awans w pracy(nauczycuelka),isc na studia podyplomowe od pazdziernika.. bzykalizmy sie2razy w okresie okoloowu. Owu mialam chyba w drugi dzien swiat wiec sobie zrobilismy prezent.. ja potem pamietam nagłą mysl okolo 19dc "jestem w ciazy" ale wiele razy miewalam takie mysli w sumie. Potem ta mysl caly czas co jakis czas wracala ale ją odrzucalam. Zdziwilo mnie brak plamienia, nawet palucha wsadzalam i sprawdzalam z szyjki a ona poszla mega wysoko i to mnie jakos pchnelo do kupienia wczoraj testu. To mial byc test wywolywacz okresu a tu od razu dwie kreski..
Hugo87, Adele27, DoveLove, mother84, pola89, AdelaX, evs6, Paula_071, jangwa_maua, Tonia, Emrica lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
PAP, ale wieści! Dwie, piękne, tłuste kreski 🤩 myślę, że o zdrowie Maleństwa możesz być spokojna, organizm sobie radzi z naszą niewiedzą i niesprzyjającymi czynnikami na początku ciąży. Ważne, że teraz zajmiesz się sobą jak trzeba 😘 Gratulacje!!
pap86 lubi tę wiadomość
-
Pap, piękne krechy! Gratulacje! 🥰 Prawdziwa Gwiazdka z nieba 😄
Prawo Murphy'ego - jak już nie spodziewasz to masz
Podobnie jak z pomyśleniem "długo już moje dziecko jest zdrowe" to dziś wstało z mega katarem
Hugo, a może jednak się skusić na to ivi... Może do dwóch razy sztukapap86 lubi tę wiadomość
-
PAP moje gratulacje 😀
Czyli głowa odpuściła to naprawdę coś w tym jest, u mnie było identycznie ja totalnie odpuściłam!! Tak wiec staraczki proszę skupic się na sobie nie myslec a będzie co ma być 😊
pap86 lubi tę wiadomość
-
Mother poki co nie czuje cisnienia na bete. Mam na koncie jedno poronienie wiec jestem jeszcze ostrozna. Ale nie wiem czy za pare dni mi sie nie odwidzi i bede leciala na przyrosty bety 😂 mąz polecial do apteki po kwas foliowy. Nie no w szoku jestem.. jesli wszystko bedzie ok to wychodzi mi termin na wrzesien..
Paula_071 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś wstawilam pierwsze pranie z ciuszkami nie mogę się z nimi jakoś ogarnac. Rozmiar rozmiarowi nie równy ..ale uwielbiam zapach loveli 🥰🥰🥰
Tonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvs moj tez przeziebiony ale "na chodzie".
Bylam na strychu. Po co ja tam poszlam? Chyba zeby cisnienie sobie podniesc. Moja corka i moj wspanialomyslny tesc chodzili tam jak ja lezalam i taki pie...zrobila szukając zabawek a on jej na to pozwalal. Tylko szufle do sniegu, zebrac z posadzki i do kontenera. -
Pap!!! Ale super! Podobno pierwsze tyg zarodek "sam się żywi" więc myślę że będzie dobrze jal Cię to uspokoi to zrób betę. Więc mam parę mam nadzieję że będzie i u Ciebie i u mnie wszystko ok
Hugo może nie warto jeszcze odpuszczać? Czasem jest taka pierdola która nie pozwala zajść tylko trzeba ją znaleźć. Teoretycznie w głowie już odpuscilas wiec sprawdź jeszcze raz tsh, prl, uzupełnij wit d, może męża wyślij na badania i może akurat się uda
Evs wspolczucia mój jak jest chory to prawie jakby umierał 🤦4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Pap
Ale dobre wieści! Musi być teraz wszystko dobrze 😘
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy