Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dzis dzien lenia, przyszla @, brzuch mnie boli, mala moja znowu chora, mnie tez juz bierze 🤦♀️. Takie uroki przedszkola . Jutro maja przedstawienie ma dzien babci i dziadka, uczyla sie wierszyka ale nie pojdzie bo chorego dziecka nie bede ciagnela nawet na godzine czy dwie. Zreszta u nas i tak jeden dziadek chory, drugi wyjechal a babcia jest codziennie to kit z tym wszystkim
Znacie jakies fajne przepisy na szybkie ciasta albo takie bez pieczenia ? -
Mysza ja lubię 3bita najbardziej z tych bez pieczenia.
https://www.kwestiasmaku.com/przepis/ciasto-3-bit
A mnie mdli strasznie od rana, piersi pobolewaną a @ się rozkręca 😁
U mnie dziadków synek nie ma, babcie niemobilne, więc w zeszłym roku my byliśmy żeby nie było mu smutno A teraz w pracy nie wiem czy dam radę się zamienić w środę, żeby pójść. Ale coś pokasłuje przez weekend, to może też nie pójdzie -
nick nieaktualny
-
Mysza witaj w klubie, ja też dziś źle się czuję. Łamie mnie w kościach, głowa boli, kaszel, ból gardła...ehhh czuję się do tyłeczka. Mały też lekko kaszle, możeo go przetrzymam z dwa dni, żeby się coś nie rozkręciło.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Ale się wam dzieciaki rozkładają 😐
Jeny ja ciągle jem.. co do kuchni pójdę to wychodzę z czymś ehhh powinnam jakoś przystopować ale nie mogę 😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 20:41
-
nick nieaktualnyMy wczoraj do godz.20 nie wiedzieliśmy ze male dziecko mamy, no bajka. Po 20 sie zaczelo, nie jakos tak strasznie ale nie szlo jej odlozyc jak zasnela na rekach a zasypiala w najprzerozniejszych pozycjach nawet na samolocika, dopiero kolo polnocy sie udalo.
-
Dziewczyny chyba zaczynam ronić. Pojawiło się krwawienie4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miskowa mocno krwawisz? Jedz do szpitala koniecznie. Może musisz progesteron brać. Tak bardzo trzymam kciuki żeby to nie było poronienie
-
Czekam na IP, żywo czerwona krew poleciała. Co gorsze najpierw biorą babki na planowane zabiegi a później mnie przyjmą...4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miskowa kurcze to się tam naczekasz.. ☹️ trzymam mocno kciuki żeby to był jakiś krwiak a nie to najgorsze.. 😘😘😘😘 który tydzień ciąży ci wychodzi ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 09:07
-
Według owulacji to 6+0 według om to później. Ciągle czekam bo co chwilę dochodzą kobiety do przyjęcia a przed chwilą lelarka z fochem powiedziała że się naczekam i lepiej żebym sobie poszukala lekarza w przychodni... Ja nie wiem gdzie iść i co robić moj lekarz prywatny albo na nfz mogą przyjąć mnie dopiero jutro albo popołudniu... Beznadziejny ten mój szpital4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Miśkowa mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Czekaj tam w szpitalu, prędzej czy później muszą Cię przyjąć
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Miskowa może próbuj do innego lekarza prywatnie. Ja jak plamilam pojechałam do mojego takiego na NFZ a później akurat miałam prywatną wizytę umówiona tak się złożyło.. Nastepnym razem jak plamilam poszłam do pierwszego gina prywatnie który mnie tego dnia przyjął aby tylko ktoś mi USG zrobił...
-
Dzwoń może do każdego gina prywatnie musi jakiś cię przyjac.. tylko zaznacz,że jesteś w ciąży i krwawisz albo umów się do tego swojego na po południe wrazie co. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 10:05