Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Evs są rozumiem, wizyta u neurologa też oew je prywatnie?
Ja mam dwójkę od wczoraj w domu bo Natalke coś zaczęło rozkładać. Po dzisiejszym dniu mam ochotę strzelić sobie w głowę. Ani wyjść bo pogoda do dupy, hałas i bałagan w domu, co chwilę jakieś jęki 🙄🤐🤦🤯 -
Lucecita wrote:Hugo trzymam kciuki za niespodziankę
Adele wszystko już masz przygotowane dla maluszka?
Jeszcze parę rzeczy nam brakuje 😅 ale w tym miesiacu planuje wszystko dopiąć. No w sumie wózek zostawiam na początek marca 😉 -
nick nieaktualnyRęce do podlogi i garb ba plecach od noszenia malutkiej. Godziny noszenia i teraz tez nie spi a ja padam. Szczytem wszystkiego byla wizyta w wc ze śpiącym nieidkladalnym dzieckiem bo myslalam ze sie posiusiam, ja siadam na kibelek a ta juz nie spi i w ryk 🤦♀️. Jutro będzie lepiej.
-
Dziewczyny! W końcu dostałam dziś @!!!! Nigdy się tak na jej przyjście nie cieszyłam jak dziś 😂
aLunia zdrówka dla dzieci🤗
Miśkowa tarczycę mam pod kontrolą, ostatnie badania robiłam w grudniu. Teraz będę robiła w przyszłym tygodniu, bo mam wizytę u endokrynolog
Evs6 mam nadzieję, że ta wizyta u neurologa to tylko formalność i będzie wszystko w porządku. Trzymam kciuki
Paula badania z test dna chcę ogarnąć jakoś w ciągu dwóch tygodni
Miłego dnia życzę Wszystkim ☺️
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Calanthe to może ten cykl będzie dla nas tym szczęśliwym 😎
calanthe lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Calanthe dzieci podobno nie spia tylko ładują baterie 🤣 mam podobnie jak Ty wiele razy się zastanawiam skąd mój syn ma tyle energii 😄
Dziewczyny to ten cykl jest teraz Wasz👍
Tak jak poprzednia noc była w miare bo pobudka o 4:30 a potem o 7- pierwszy raz tak, to dzis już pobudka o 3:30 i nie mogłam diabełka uśpić do 6:30 nawet ze mna w lozku... dałam go mężowi i poszłam spac bo byłabym nie do życia - za to lubie weekendy ze mąż rano może wziac małego 😇Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 10:23
-
Mother uf i jeszcze w weekend to całkiem. Nie lubiłam w pracy dostawać.
Calanthe u nas też często tak jest im więcej się wylataja tym gorzej.
Ja dzisiaj miałam cudna noc. Mąż tak chrapał, że spałam w salonie zresztą ostatnio często tam śpię. Tak go bylo słychać że założyłam zatyczki i błoga cisza. Nawet nie słyszałam jak Wiki wołała mleko więc musiał sam zrobić i ja nakarmić 😂
A dzisiaj mi stukneły 33 lata 🙈 poszłabym do kina ale wszyscy chorzy. Może jakiś obiadek dobry zaliczymy, mąż mi bukiet kupił. Teraz zamiast szalonej imprezki mam dyskotekę w brzuchu😂Hugo87, DoveLove, calanthe, AdelaX, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlunia sto lat!
Mother, Calanthe powodzenia w nowym cyklu.
DoveLove zdrowka dla dzieci.
Ja tak sie martwie o swoja Ole zeby od starszej nie złapała. Tamta ma taki katar, od poczatku roku co jej przejdzie to od nowa a dzis to wogole zasmarkulec.
Kino-marzenie 🙄. Ale i tak mam wiecej swobody niz gdy przy kp. Tylko trzeba sciagac regularnie i to juz nie takie fajne jak kp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 13:17
-
aLunia wszystkiego dobrego 🥳🎂🌹🌹🍾🎁
Te pierwsze ruchy takie fajne są 🙂 a teraz to już tak mi się rozpycha,że boli
My planujemy iść w walentynki do kina na Zenka 😁😁✌️
DoveLove kurde az taka gorączka??? I nic nie pomaga żeby ją zbić ? ☹️
Ja dziś sama z synem. Robię paluszki rybne z frytkami i pojedziemy sobie chyba do galerii. Moja mama też ma dziś urodziny więc coś może jej znajdę 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 13:20
-
Ja już 33 skończyłam w styczniu 😊
Źle spałam w nocy. Ledwo żyje teraz. Pogoda piękna, ale idę spać bo ns te urodziny dziś idziemy to musze mieć moc 🥳😎Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana