Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiedyś wprost powiedziałam, zrób to i to, zajmij się małym, będę wypoczęta to możemy myśleć o upojnym wieczorze :p Spojrzał z niedowierzaniem, że to nie chyba nie może być takie proste;) Ale u nas jest raczej tak, że on wieczorami rzadko w formie, jak to mówię on skowronek, ja sowa, a rano z kolei Tuptuś lubi przybiegać, jak coś się nam zbierze 😁
Mother..czyli ja mam jednak plamienia przed @ i o tym nie wiem 😶 Ech...dzięki za łopatologiczne wyjaśnienie I też powodzenia, pięknie działacie😊
Jagoda zawsze lepiej zacząć się starać za wcześnie, niż za późno 😏Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
-
Teraz czekam na @ powinna teoretycznie dziś być ale narazie nic się nie dzieje. Nawet już nie ide po tabletki anty do gina. Co ma być to będzie. Jak będzie znowu dzidzia to będę mega szczęśliwa
Adele27 lubi tę wiadomość
-
Mam termin na 12.03 na histero 👌👌👌 mam nadzieję że @ będzie w normalnym terminie i pójdę w tym 5dc. Gin mówił że nawet lepiej jak będzie końcówka @ żeby lepiej wszytsko widzieć. 🙄😉 A jak jakieś resztki by było to sobie wyplucze 😂Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Jagoda lepiej wcześniej zacząć ć tym bardziej jak synek taki pogodny. Oby udało się szybciej a ciaza trwa 9 mcy to już będzie chodził.
Mother zazdroszczę zabierz mnie ze sobą na miasto. 😊 Tzn jedzonko 😉
Adele27 ależ mnie ta zabawka rozbawiła🤣 a to prawda Mój też chodzi na treningi ale jak się gorzej czułam ostatnio to nie poszedł.
Wczoraj nieialam sił nic przygotować na dziś to sam zaproponował że coś ugotuje dziś tylko spytał na co mam ochotę.
Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Dziękuję za wsparcie i utwierdzenie mnie w tym że nie jest za wcześnie na kolejne staranka oczywiście będę informować na bieżąco
-
Kasia jak ja Cię rozumiem eh... przecież u nas kobiet nie ma tak hop siup i już .. musi być nastrój i przede wszystkim musimy nie być zmęczone czy rozdrażnione, u faceta to wszystko jedno bo mu się chce i już. U nas dodatkowo kiepski okres, nie potrafimy się dogadać. W zaaadzie rozmawiamy, chyba zakopaliśmy wszystko pod dywan, ale jak ja mam mieć na coś ochotę jak czuje wciąż jakieś złe emocje i niewyjaśnione sprawy eh dużo by pisać
O nasze libido facet powinien zadbać 😁
Adele fajnie ze doszliście do kompromisu, nie będzie łatwo na początku ale mąż musi Ci pomagać bo inaczej będziecie się sprzeczać, będziesz zła, zmęczona, niewyspana i nie na bata żeby się nie pokłócić jeśli zostawi Cię często samą.
Hugo no to super wiadomości 😚 trzymam mocno kciuki
Jagoda szczerze to ja nie wyobrazam sobie takiej roznicy wieku ale mój pierwszy syn dał mi niezłe popalić, ale jeśli czujesz się gotowa to nie ma na co czekac ❤️
Jagodazdw92, Hugo87, Kasia 1805 lubią tę wiadomość
-
Adela ja stwierdzam że lepiej teraz. Synuś naprawdę super nam się sprawuje. Nie choruje ewentualnie jakiś katarek czasami. Ostatnio miał 3-dniówkę no i raz w lipcu zapalenie płuc. Jest pogodny. Nawet jak z kimś go zostawiam bo muszę coś załatwić to nie ma żadnego problemu. Wszyscy mówią że bardzo pogodne dzieciątko
AdelaX lubi tę wiadomość
-
Wiera dobrze napisała. Powiedz mu w week że wyjdziesz do fryzjera, zakupy, weźmiesz długa kąpiel a on w tym czasie z dziećmi i dom ogarnie go będziesz jego 😂
Ja teraz jakoś dziwnie się czuję z tym brzuchem. Pierwsza ciąża gdzie mi przeszkadza podczas seksu, no nie mogę patrzeć na siebie.
Ech ci faceci z nimi źle bez nich też.
Mi wczoraj było przykro. Mąż wyszedł bo miał pożegnalna imprezę w pracy. Z jednej strony no ok rozumiem to. Ale zaczęłam myśleć, że ja nie mogę bo ciąża potem bo karmienie to takie poczucie niesprawiedliwości mnie ogarnęło. Jeszcze Wiki mało spała więc płakała co chwilę, on dosłownie uciekł z domu bo wisiała na nim.
Jagoda chyba nie ma odpowiedniego wieku, który jest idealny. Jeśli to czujesz to czemu nie.
Hugo to kciuki teraz za @ w odpowiednim czasieJagodazdw92, Hugo87 lubią tę wiadomość
-
Wszystko fajnie tylko jak ja dam radę wchodzić na 3 piętro?? Teraz mieszkamy na pierwszym. Ale od kwietnia już prawdopodobnie na 3 będziemy. Jesteśmy w trakcie remontu
-
Hugo super !!! Zawsze krok do przodu 😁
Tak to jest niesprawiedliwość,że my z dziećmi na cycku a oni nie są uwiązani wrrrr mówiłam mojemu,że jak mały będzie marudny np.po kąpieli i jeszcze starszy będzie dawał do wiwatu to nie pójdzie na żaden trening 😡 niby mówił,że ok ale zobaczymy jak będzie. On jest on tych treningów uzależniony.. przy 1 dziecku pomagał i opuszczał treningi więc liczę,że teraz też tak będzie..
Już nie wspomnę jak ja bym chciała wyjść ćwiczyć kiedy?jak?ciekawe.. a mąż będzie oczywiście oczekiwał żebym do formy wrócila ahahaha -
Jagodazdw92 wrote:Wszystko fajnie tylko jak ja dam radę wchodzić na 3 piętro?? Teraz mieszkamy na pierwszym. Ale od kwietnia już prawdopodobnie na 3 będziemy. Jesteśmy w trakcie remontu
Pocieszę Cie znajoma na 4 bez windy wchodziła z bliźniakami 😁
A dziewczyny na kiedy macie terminy porodu?Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nadzieja_86 wrote:Pocieszę Cie znajoma na 4 bez windy wchodziła z bliźniakami 😁
A dziewczyny na kiedy macie terminy porodu?
Ja mam na 2.04 choć mój lekarz mi wyliczył na 4.04... nie mam pojęcia jakim cudem ale nieważne
Ja tak czy siak rodzę w 38tyg 20.03 i proszę trzymać kciuki żeby tak było 😁🤣 podoba mi się ta data i tak ma być hahaha nie chcialabym rodzić w terminie klocka ponad 4kg.. a tym bardziej przenosić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 11:12
-
calanthe wrote:Sama mam ten dylemat, bo też mieszkamy na 3... Co prawda moja starsza niż Twój maluch, ale jeszcze sama po schodach schodzić i wchodzić nie chce, woli na rączki i zastanawiam się gdzie ja tu z brzuchem, mała i może czasem jakieś zakupy... To dla mnie kosmos 🙈 boję się trochę jakby zaskoczyło, że znów będzie zagrożenie porodem przedwczesnym...
-
Adele też bym poćwiczyła sobie trochę ruchu a nie ciągle dom praca.
Najlepiej zostawić męża z 2 na pół dnia i już nie bedzie cie zostawial. 🤣 Zobavczy sam jak to jest
Uważam że kobiety i tak są dobrze zorganizowane dużo czynności na raz wykonują.
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nadzieja_86 wrote:Pocieszę Cie znajoma na 4 bez windy wchodziła z bliźniakami 😁
A dziewczyny na kiedy macie terminy porodu?