Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
pap86 wrote:Ja juz po jednym pączku jestem. A przede mna jeszcse co najmniej 3!
a od jutra warzywa chyba tylko 😂
Nie mam problrmow z dwojeczką ale chyba rzeczywiscie te jelita tak pracują bo powiem szczerze,ze chyba mam wzdęciabrzuchol ten wysoki (czyli zoladek i jelita) takie duze wzdete
mozna miec wzdęcia bez problemow z wyproznianiem?
-
Miskowa to faktycznie lepiej odpocząć.
Ja jak brałam dupka też miałam zaparcia a później przeszło samo.
A dziewczyny przed badaniem nasienia to moze dalej brać witaminki czy one coś sfałszują?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Ale sie rozpisały 🤷
Z mężem można powiedzieć,że już ok. Oglądaliśmy wczoraj wózki i jest zajebiście.. czeka się min 4-5tyg bo wysyłki wstrzymane wszystkie przez koronawirusa 🙄 ciekawe.. w ogóle trafiłam na czas kiedy są targi oraz zaraz będą wchodziły nowe kolory itp bo na przełomie marzec/kwiecień pojadę dziś się dowiedzieć jeszcze do innego sklepu czy też tak u nich to wygląda
Co do paczków to jak zawsze dzis będę robić je sama domowe paczusie 🍩🍩🍩🍩
Zbieram się zaraz do lekarza mam na 9.45 trzymajcie kciuki żeby syn był już głowa do dołu ! 🙂🙂🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 09:01
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
A my dzisiaj pojechaliśmy z mężem na badania, on do medycyny pracy, ja ciążowe. I jedziemy sobie do knajpy na sniadako bez dzieci jak miło 😅 a potem po pączusie.
Ja też PAP miałam takie wzdęcia ale wieczorami, w dzień było ok.nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Też wiem,że czeka się ten miesiac ale babka tak powiedziala,że jak będzie za miesiąc to super bo większość będzie jeszcze później.. ogólnie wózek spoko możemy czekać gorzej z fotelikiem bo to trzeba mieć szybciej.. a chciałam kupić 3w1 więc już sama nie wiem ... Czy fotelik osobno kupić czy jak..
Poza tym myślałam,żeby przez neta zamówić wózek ale ciekawe czy podany czas realizacji jest faktycznie taki jak jest napisaneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 09:06
-
Miśkowa wrote:A ja chyba dziś się odejdę smakiem pączków
sama nie wyjdę do sklepu bo od tego poniedziałku czuję okropne zawroty głowy i boję się że znowu zaslabne. Mąż wróci późnym popołudniem a wtedy to ja już za bardzo nic nie jem bo wszystko ląduje w toalecie
Pap ja też mam okropne wzdęcia ale i zaparcia przez ten cholerny duphaston
Mother ja to mialam 5 testów do dyspozycji więc wiesz musiałam oszczędzać 🤣 jak je kiedyś robiłam to mi nie wychodziły ale wtedy okazało się że przez pco nie mam owu. Potem robiłam tylko w dwóch szczęśliwych cyklach i było ksiazkowo
Jagoda i co testujesz dziś? Ja cały grudzień chorowalam i zaskoczyło właśnie wtedy -
Alunia cudowny dzień dziś
razem i n spokojnie
Adele daj znać jak wizyta.
Calanthe Alaele ja też sama będę robić paczki a już dawno nie robiłam
Dziś córka ma bal przebierańców w przedszkolu. A popołudni cały dom na moje paczki które nie wiem czy wyjdą. Każdy się pyta czy robię a to przyjdziemy n kawę hehe aby się udly.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Jagodowa to czekamy 😉
Adele to przyjemne tak oglądać wybiera a ale na wszystko trzeba czekać.Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Dziewczęta zrobiłam test. Wyszła blada druga kreska. Chyba mogę już się cieszyć
mother84, nadzieja_86, Hugo87, calanthe, AdelaX, Emrica, Adele27, Miśkowa, Wiera, aLunia, Ewi28, pola89, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
aLunia to przyjemności z mężem ☺️
Adele kciuki za wizytę ✊
Calanthe testy owu w ogóle mnie nie stresują 😎 mierzenie temperatury to mnie stresowało, a tu bez nerwów, tak dla własnej wiedzy, bo i tak w tym czasie ❤️ są 😉nadzieja_86, calanthe, AdelaX lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Jagodazdw92 wrote:Dziewczęta zrobiłam test. Wyszła blada druga kreska. Chyba mogę już się cieszyć
Wrzuć zdjęcieJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Wchodzisz na stronę zapodaj net, wybierasz na forum, wybierz plik, a później kopiujesz link bbcode i tu wklejasz
Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok