Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagoda gratki! Dlugo sie na watku nie zadomowilas na razie mozesz brac sam kwas foliowy.ale jak chcesz z witaminami to przeciez tez mozesz. Ja jak yylam na poerwszejnwizycie w 6tc to tylko kwas a jak sie potem zarodek pokazal z serduszkiem to wtedy juz witaminy.
Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Mother w sumie dobre wiesci,ze owulka byla, ze dobrze dzialaliscie, se masz dupka. Ale zbieraj kase na te testy dna na trombofilie bo takie wczesne poronienia to albo wlasnie mutacje albo trombofilia albo plemniory. Ja to bym u Ciebie jeszcze po owulce razem z dupkiem wlaczyla clexane (w cholere drogi jak nie masz na recepte ) bo Ty w ciaze mozesz zajsc tylko cos szwankuje.
mother84 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
A mnie wczoraj mój wkurzył. Mówię mu ze musi systematcznie brać witaminy to ten że bierze a wiem że omija czasem... A kupiłam mu selen jeszcze i musi ograniczyć chociaż papierosy Jak ciężko mu rzucić tak od razu to już się obruszył że zwracam mu uwagę
A to ja mówię że ja co chwilę mogę latać jak nie na badania to do gin. A tabletki u mnie są jak amen...
On nie wie po co tak się produkuje z tym uświadamianiem jego on wie 😫 i gadj z chłopem
Wszystko będzie dobrze o tym też wiem że będzie przynajmniej tak myślę i nie tracę wiaryJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Ja mojego też mam ochotę udusic. Przez ten remont dojdzie chyba do rękoczynów. Już pomijając, że się to nigdy nie skończy bo z wszystkim jest na nie 😡
-
Miśkowa tak mąż łyka witaminy cały czas. Już tylko czeka na marzec bo wtedy może wrócić do aktywności fizycznej po tej operacji.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Jagoda witaminki możesz trochę pozniej na razie kwas foliowy. Ja brałam dopperherz mama activ podobno najlepsze ale drogie. W gemini ponad 10 zł tańsze. Do tej pory je biore
Mother super ze jest jakiś plan działania bardzo się cieszę ☺️
Alunia aż sobie remont przypomniałam i myślałam ze się rozwiedziemy, a ja w ciąży byłam 🙈 naprawdę uwierz mi wiem co czujeszJagodazdw92, mother84 lubią tę wiadomość
-
Clanthe też mam nadzieję że teraz już uwierzy Zobaczymy jak będzie za 2 tygodnie
Adela dzięki za podpowiedź. Muszę sie powoli rozejrzeć za witaminamiAdelaX lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak sobie przypomnę nasz remont mieszkania rok temu.... Aż mi się słabo robi. Naprawdę myślałam, że się rozwiedziemy. I to nie tak, że tak mówię tylko byłam o tym świecie przekonana. Uważam, że pary które przejdą remont mieszkania i problem bezpłodności i się nie rozstana to już chyba ich nic nie złamie....
nadzieja_86, AdelaX lubią tę wiadomość
-
Jejku przeoczyłam wasze wpisy.
Mother to super, jeszcze warto podziałać mimo wszystko
Jagodowa gratuluje.
U nas największy problem to to, że maz wszystko chomikuje a mi zarzuca, że tylko bym wyrzucała i kupowała nowe. Nosz kurwa jak coś ma 20 lat jak jego łóżko np czy biurko to serio ja jestem taka do trwonienia pieniędzy?! Już nie wspomnę ile starych telefonów znalazł, czy płyty, kable. No przypominają mi się takie dokumenty o Amerykanach, że w domu mają wręcz wysypisko śmieci. Chyba idealne środowisko dla niego 😡 ja już dzisiaj tyle się naryczałam z bezsilności...Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
-
aLunia wrote:Jejku przeoczyłam wasze wpisy.
Mother to super, jeszcze warto podziałać mimo wszystko
Jagodowa gratuluje.
U nas największy problem to to, że maz wszystko chomikuje a mi zarzuca, że tylko bym wyrzucała i kupowała nowe. Nosz kurwa jak coś ma 20 lat jak jego łóżko np czy biurko to serio ja jestem taka do trwonienia pieniędzy?! Już nie wspomnę ile starych telefonów znalazł, czy płyty, kable. No przypominają mi się takie dokumenty o Amerykanach, że w domu mają wręcz wysypisko śmieci. Chyba idealne środowisko dla niego 😡 ja już dzisiaj tyle się naryczałam z bezsilności...
-
Alunia jak ja bym chciała mieć ten luz co chłopy
Im nic nie przeszkadza
Wszystko jest ok a baby się tylko czriaja skąd to znam
Ale 😪 czasem jest dobre wyrzucić z siebie wszystko.
Ja do mojego dziś nie pisze nic w pracy pewnie będzie po pracy dzwonić czemu się nie odzywam czemu to tak przecież on jest ok.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
aLunia niech moc będzie z Tobą!!!!! 😘
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Hej Sameriver! Jak dla staraczki to za wysokie, najlepiej ok 1.
Mój dziś stwierdził że jakbyśmy skończyli remont tak lipiec/sierpień to będzie idealnie (przypominam termin na wrzesień).... Ja pitole gdybyśmy nie mieli dziecka to może bym zrozumiała ale już przechodzilismy przez odnawianie łóżeczka na ostatnią chwilę bo przecież jest czas... Ja też się zaczynam bać kupna mieszkania i remontu4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Jagoda bo ich rzeczy to są sentymentalne cuda techniki a nasze to niepotrzebne graty 🤣4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
A u mnie remont w trakcie... mamy czas do oonca marca na oddanie mieszkania masakra poprostu. Moj calymi dniami teraz przez 2 tygodnie tam siedzial bo mial urlop ale od poniedzialku wraca do pracy za to tesxiu wchodzi robic remont