Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele ale urwisek z synka no.. a moze poczytaj o jakichs pseudometodach domowych na przekrecenie. Typu fikołki gwiazdy 😂 chyba kiedys gdzies czytalam,ze na czworaka jak sie chodzi to sie moze przekreci? 😂😂😂 no czort maly chce zeby mu mame kroili?Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Gin mówił żebym kąpiele ciepłe brała ale ogólnie te wszystkie metody to wiadomo .. heh
Czytałam na mama ginekolog,że 10% dzieci nie odwraca się głowa do 32tyg połowa z nich odwroci się do 34tyg a pozostala nie lub jakoś fiknie cudem tak więc no 😁 mam po prostu syna lenia bo żadnych wad macicy i innych co powoduje ułożenie miednicowe przyczyn nie połączyłam ze soba 😛 -
nick nieaktualnyJagoda gratuluję!!! Wspaniale
Mother, wybacz pytanie ale robiłaś dzisiaj test owu? Jaka krecha? Może pisałaś a ja przeoczyłam...
W ogóle to wybaczcie ale jeśli zauważycie, że pod nieodpowiednim wpisem dodałam "lubię" to winne są temu moje grube palce... Czytam Was tylko na telefonie i przesuwając wpisy czasem mi się tak nieodpowiednio nakliknie. Przepraszam z gory...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 19:14
Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tam też nic nie robiłam co ma być to będzie, no trudno. Nie masz na to wpływu. A pierwszy synek szybko się odwrócił?
Bo moja pierwsza córka też źle była ułożona ale ona w 37 tc się odwróciła, teraz młody pupa jest w dół no ale on ma czas. -
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Mamaxa a kiedy testujesz?
Jutro idę jeszcze do gina zbadać progesteron i chciał zrobić usg by zobaczyć co z tych czterech pęcherzyków zostało...Adele27 lubi tę wiadomość
-
No właśnie jestem po i dziś wyszedł ewidentnie pozytywny. Mogłam wczoraj się nie seksić, a tylko dziś i jutro. No cóż. Zrobimy dziś ❤️ też. Ale dwa dni z rzędu dla słabych plemniorów męża to średnio. No, ale trudno. To mój pierwszy raz z testami i już wiem co i jak😉
Adele też ładne pączusie Ci wyszły 😋😋😋
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyDokładnie mother, trzeba obczaić jak to działa. Ja tak samo do tego podeszłam. Testowałam testowanie 😉 mnie najbardziej interesowało czy te testy w ogóle funkcjonują i czy w ogóle pokaże się pozytyw...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 19:50
-
Mamaxa wrote:Dokładnie mother, trzeba obczaić jak to działa. Ja tak samo do tego podeszłam. Testowałam testowanie 😉 mnie najbardziej interesowało czy te testy w ogóle funkcjonują i czy w ogóle pokaże się pozytyw...
Mamaxa, AdelaX, Kasia 1805 lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Jagoda gratulacje 🥰 Blada kreska pfff te chłopy 😅
Takie pyszności wrzucacie, że ślinka cieknie mniam 😋
Ja po wizycie u nowego gina. Plan jest, za tydzień mam przyjść na cytologię i obejrzy co i jak. Krwawego USG nie chciał robić ufff 😶 Od razu pobranie krwi miałam na Betę (powiedział, że będzie widział czy było poronienie czy zwykła @) i na toxoplazmoze, bo miałam zrobić ostatnio ale jakoś nie zrobiłam a też chce to sprawdzić. Powiedział, że na drożność mnie weźmie do szpitala no i powiedział, że Amh mam baaardzo wysokie, że może być pcos. Choć nie wiem czy dobrze dojrzał, bo w tym labie podawali w jednostkach pmol/l i było 22.4, ale jak przeliczyłam na jednostki ng/ml wyszło 3,1. Owszem niby do 3 norma jak patrzyłam w necie, ale to tak dużo za dużo juz. ? Zmartwił mnie Ale powiedział że oczywiście będziemy sprawdzać dalej co i jak. No i męża też zawołał powiedział że badanie musi zrobić i da namiary na specjalistkę od panów do innej przychodni. No nic zobaczymy co dalej będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 20:06
Jagodazdw92, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Wiera nie nooo to owocna wizyta była 😁😁 dużo info i jakiś plan działania. Super ! Co do amh się nie wypowiem bo nie robiłam
aLunia nie mam pojecia kiedy syn się obrócił .. miałam wtedy 21lat i jakoś można powiedzieć niczym się nie przejmowałam 😅Mamaxa, Wiera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiera, no te 3.1 to nie jest dużo jeśli patrzeć by pod kątem pco. Ja mialam 9, ja ewidentnie nie miewam owulacji. Ja to w ogole rzadko okres dostaje jeśli nie pilnuje diety albo nie stosuje jakichś leków. ale to też ciężko tak po prostu zinterpretować bo warto brać też inne czynniki jak wiek itd... Gdy zrobi usg to sprawdzi jeszcze obraz jajników. Może być ze lekarz nie zwrócił uwagi na jednostkę ale to byłoby dla mnie jeszcze dziwniejsze, bo 22.4 to ilość kosmiczna jakby na to nie patrzeć...
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:
aLunia nie mam pojecia kiedy syn się obrócił .. miałam wtedy 21lat i jakoś można powiedzieć niczym się nie przejmowałam 😅
Ja późno zostałam mamą po raz pierwszy i tej właśnie beztroski zazdroszczę młodym mamom bo one to wszystko biorą tak jak przychodzi i nie rozmyślają i nie rozkminiają za wiele... -
Wiera super, że tyle badań i taki plan! Coś ruszy z kopyta ☺️ powodzenia. A amh to nie pomogę. Ja mam 2.8 i tylko wiem, że to ok, a ile to pcos to nie mam pojęcia.
Wiera lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Adele kochana nie martw się możliwe że w ostatniej chwili się odwróci
Moj synek co prawda juz w polowie ciaży byl glowka w dol ale mial podejrzenia wezła prawdziwego na pepowinie. Na szczescie to bylo tylko podejrzenie ktore sie nie potwierdzilo. Ale przy porodzie sie balam jak diabli -
nick nieaktualny